Susuyomuydu çenemiz
ahh inşallahh inşallahh yoksa bu temponun üstesinden nasıl gelirim bu yarım halimleee. Valla şimdi bir sürü ilaç kullanıyorum antibiyotikleri rahim kasıcısı duphalağına kadar rnvai çeşit. Ama benim durumdan dolayı mı her sezeryan mı böyle bilmiyorum her hareketin destekli mümkün değil yataktan kalkmak oturmam tuvalete gitmem. Bebişlerim çok iyiler oğlum tam bir anacı sğnirliii kızımsa sanki onu bilir gibi bana okadar yardımcı ki sakin ki
bazan delirecek gibi oluyorum gece eşimle, sonra gülmeye veriyorum başlıyoruz bebeleri oynatıp şarkı söylemeye ben ikizin böyle zorlayacapını düşünmemiştim
inanamıyorum ya bunlar bizim mi diyoruz birbirimize bakıp
Kızda biraz halsizlik ve uyku hali var ben sarılıktan şüpheleniyorum ondan nedense. P. Tesi doktora gidicez zaten bebek doktoruna, kadın dopumcumda da kontrolüm var. Bakalım orda söylerler. Beslenmeleri konusunda kimse bişe anlatmadı valla kendime göre bişeyler yapmaya çalışıyorum. Meme durumumu da biliyorsunuz niye böylr oldu anlamadım hep emiyorlardı ama artık daha uzun tutuyorum memeleri ve sağıma başladım dün bugün. Sezeryana gelince evet hissediyorsun ama acın yok ki. Herşeye bilincin açık herşey güzeldi Orhan gencebay açmıştı doktorum söz verdiği gibi
Kordonunu kesecek ebe göbek adlarını ne koyalım dedi ben de ben sana bırakıyorum dedim
Ela ve kerem
Sonra önce kızım sonra oğlum doğdu o ağlamalarını duymak çok şeye bedel çok şeye. Yanağıma koymadılar ama sadece kızı gösterdiler uzaktan oğlanı hiç. O ara zaten bişeyler yolunda gitmemeye başlamıştı sanırım dil altından Bi ilaç verdiler sonra sanırım toparlanır gibi oldu. Odama aldılar beni. Gerisini az çok anlattım herşey karanlık ve çok kötüydü.