- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Kuzum hayırlı uğurlu olsunEvet normal doğum
Yaa baktıkça içim eriyor
Koklarım teyzesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum hayırlı uğurlu olsunEvet normal doğum
Yaa baktıkça içim eriyor
Koklarım teyzesi
İsmiyle yaşasın minik prenses ismi gibi bal gibi, Tatlı dilli, güzel huylu bi kız olsunAminn teyzesi
Kızımın ismi Zeynep Asel
Seninki de bu aralar takacak yer arıyo boşver, he de geç, nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Ayy bi de bunların kaprisini mi çekicezZEYNEPP5555 kuzum napiosun nerlerrdesin nasil oldun ? Allah askina su lohusa takimini nerden almistin yollasana sen kapaliydin yanlis hatirlamiosam bakiim nasildi modelin, benim koca delirtti beni gecelikmi giycekmisim bilmem ne sanki herkes beni beklio hastanede pijama giy oyle yurutsunler dio ne bicim bu erkek beyni biktim vallaa
Benim koca cok zor yaaa kiskanc bildiginiz gibi degil hele bi dedigini yapmiim ayy burnumdan getirirr iste bende baska konularda onun burnundan getirip odesiyorum kapris cekioruz maalesef bencil hepsi cocuk olsun hic pas vermicem zaten o kossun pesimizdenSeninki de bu aralar takacak yer arıyo boşver, he de geç, nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Ayy bi de bunların kaprisini mi çekicez
Çok doğru dedin. Sezaryenden sonra rahimde biriken kanı dışarı çıkarmak için sık sık karnıma bastırdıklarında şiddetli ağrı çekerken şöyle demiştim: "Güya normal doğum yapmadım, sancı çekmeyeyim diye."Çok şükür canım
Şöle birşey var normal doğumda önce acıyi çekiyorsun, sezeryan da sonra acıyı çekiyorsun bana göre
Yaa ne yapayım, insan temiz olmak istiyo
Şükürler olsun
Birbirinizi bulmuşsunuz o zaman ne diyim Allah bozmasınBenim koca cok zor yaaa kiskanc bildiginiz gibi degil hele bi dedigini yapmiim ayy burnumdan getirirr iste bende baska konularda onun burnundan getirip odesiyorum kapris cekioruz maalesef bencil hepsi cocuk olsun hic pas vermicem zaten o kossun pesimizden
Seninde isin zor kardesim yaa trip atan erkekte cok zor amaan hepsi zor vallahi cocuk olunca napcaklar merak ediyorumBirbirinizi bulmuşsunuz o zaman ne diyim Allah bozmasın
Benimkinin de istediği yapılmayınca (ben yapmadığımda) yüzü düşer, sessizleşir resmen burnumdan getirir. Evin içinde o gerginliği, huzursuzluğu çekmemek için ben de yapıyorum her dediğini
Vvaauuvvv super haber kuzuumn masallahhCanlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza 14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim
Çocuk Dr u öyle söyledi kuzum keşke emzirebilsem kolostrum makinaya gelmiyorVvaauuvvv super haber kuzuumn masallahh
Allahım saglıkla kavusmanızı nasıp etsın
Hıc merak etme 3.4 gun hemen gecer
Aslında maske ıle emzırebıldıgınj biliyorum ama neyse sız nasıl uygun gorduysenuz
Ben 26 gun de kavustum kuzuma bak aen coj kısa zaman da alıcaksın kucagına
Canımm gözünüz aydnn Allah anali babali saglikla buyutsn insallah hic üzme kendini cok az kaldi insallah bitmesine zatsnÇocuk Dr u öyle söyledi kuzum keşke emzirebilsem kolostrum makinaya gelmiyor
Evet kuzum eve ggeldiğimde yıkandm hemen bugun sağdım ilk kez ağız devam ediyor bakalım gelir inşallah.Banyo yaptın mı? Ben 3. gün hastaneden eve geldiğimde şöyle sıcak bir duş almıştım, göğüslerimi de özellikle ovalaya ovalaya yıkamıştım. Birkaç saat sonra iki göğsüm de davul gibi şişmişti, asıl sütüm o zaman geldi ve daha gitmedi.
ben sessize aldm kndmi şuanDün akşam annem de eşime kızdı yüzüne değil de bana söyledi bebekler durmuyor çığlık kıyamet annem sallayalım dedi eşime şöyle tut diyor o hala nefes alır mı böyle filan diye sürekli annemi darladı. Annem işte ben zarar verecek bir şey yapar mıyım hem bilmiyor bir şeyden anladığı yok hem bana karışıyor sinirlerimi tepeme çıkardı filan diye bebekler ağlarken gelip onları sevmeye çalışıyor filan ya da onlar uyurken annem de kızıyor çocuklar sancıdan kıvranıyor bu gelmiş aman da aman diye sevmeye çalışıyor biz ne dertteyiz bu ne dertte diye bende sinir oluyorum eşime öyle yapınca da annem kızınca üzülüyorum. Valla oluyor yavrum maalesef. Eşim acayip acemi balık azar işitecek en sonunda istemiyorum ama. Anneler kendileri doğurmuş gibi davranıyor yani.
Sorma kuzum yaaKiz annenin evladi oda niye laf etsin off amann zor isler benimde gozum korkmuuo degil bebegi gectik bide bunla ugras dene kuzum belki iyi gelir oda vallahi ne desem bos denemeden hicbisey diyemem insallah bol bol gelsin kizcen lok lok icsin sutleri
Canımmm gözünüzaydınnCanlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza 14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim
Gözünüzaydın kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallah.Çok şükür sağlıkla geldi dünyaya en kısa zamanda da alırsın kollarınaCanlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza 14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim
Cnmm gozunaydin analı babalı büyüsün üç dört gün geçer çabucak ins sağlıkla kavuştun ya gerisi su gibi aksınCanlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza 14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim