Kuzum suyumun gelmesiyle, çok hafif bi sancıyla hastaneye gittim
Ta kiii gerçek sancıları yaşayana kadar herşey güzeldi
Cunartesi Saat 19 15 gibi Suyum geldi ben şoka girdim , ağlamaya başladım, neyse eşim de şok ,
Hastaneyi aradım ebeyle görüştüm doğum olacak gibi gek dedi.
valizi kapatmamıştık, hemen bi duşa girdim , çıktım depend imi taktım, valizi kontrol edip kapattık, 1 2 eşya posetledik evden ciktik ,hastaneye saat 21 de vardık az az sancim vardı
1-2 cm açılma varmış ebe doğum başladı, bekleğeceğiz dedi.
Sonra nst , açılma kontrol , plates topunu verdi hareket yapayim diye , biraz yaptim .
Sancılar sıklasamaya başladı, çok fenaaa
Sanci gelince kalkıp kendini bir yerden atmak istiyorsun.Sancilar gitgide artıyo toplamda 5 6 kez açılma kontrol edildi
Bi ara nst de bebek hareketleri azaldı, ebe doktora haber vericem , heran sezeryana alabiliriz dedi. Neyseki doktor bekleyelim dedi , sonraki nst iyi geldi .Sancilar gelince bağırıyordum, birkaç saat sonra artık bağırmayı bıraktım, tesellisi düştü derler ya
Neyse saat oldu 3 son kez bakıldı 7 8 cm açılma vardı. Doktoru arayıp uykudan uyandırdık geldi , doktor geldiğinde ben çatalda hazır şekilde bekliyordum, sonrası ıkın ıkın
Ikınma esnası da baya zordu , gözlerini kapatıp artık ölurcesine tuvaletini yapma hissi diyeyim .
Çok farklı birşey
Haaa doktor gelmeden idrar torbası boşaltıldı
Agrıliydi
Dikiş ler yapılırken biraz ağrı oldu .
Kabız olma dedi maalesef dün ve bugün kabız oldum dikkat etmeme rağmen
duphslac içtim şükür rahatladım biraz.
Dikişlerim için 40 gün sonra gel kontrole .
Gogsum için aventin şeffaf kapaklarından kullanıyorum çok memnunum , ağrı sızı oluyo biraz , şimdilik iyi.
Depend i çok beğendim mutlaka alin derim , doğum sonrası hasta bezi takmışlardı pijamama falan hep bulaşmıştı. Hatta depend in içine ped takılıp sık sık değiştirilebilir .