- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Çok teşekkür ederim canım benim.canim gozunaydin zaman ne cabuk geciyor ya cok sukur kanama alanida gecmis
Evet, daha dün ani bir kararla Eylülde transfer olmaya karar verdim diye yazmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım benim.canim gozunaydin zaman ne cabuk geciyor ya cok sukur kanama alanida gecmis
Evet, sanırım oğluşum oluyoKuzuşum tebrik ederim oğluşun oluyormuş sağlıkla büyüsün bebişin insallahhhh
Amin cnm inşallah o gün çifte heyecan olacak bizim için nurselek le senden haber bekleyeceğizsorma heyecan korku butun duygular birbirime girdi insalah saglikla sirayla kucagimiza alalim
Renksizdi su gibiydi anlayamadım da. Amin kuzum inşallah seninde bebişlerin emdikçe çoğalsın artsınSütlenmişsindir kuzum krem değildir. Bazılarında öyle oluyor çünkü sütün boş olsun
Diyeceğiz inşallah cnm yaa..Çok teşekkür ederim canım, Rabbim korktuklarımızla imtihan etmesin.
Bakalım, yüksek ihtimal erkek dedi doktor
Ahhhh, biz de öyle diyecek miyiz tupaaaaa ’cığım, doğurduğumuzu inanamadığımız günler gelecek mi?
İyi de sat demişsin, istememişsin ki.Ayy ben de koca kaprisiyle uğraşıyorum kocamın kuzeninin kızının 1 yas doğum günüydü neyse herkes gitti falan ben de dedim babybjorn duruomu satsana bize die kardes gibi bişiler kuzeniyle dipdibe büyümüşler , kız da ben sana teklif edicektim falan dedi veriim bişiler diye neyse hemen getirdi verdi saolsun ama giderken dedi ki kullan geri getir ben de sinir oldum aslında üstüne mi koncam sanki neyse akşam eşime anlattım böle böle istedim verdi dedim allahhh işitmediğim laf kalmadı onlar verdiği şeylerin lafını yaparda bilmem ne de sen twnımıosun da git geri ver dedi hem kıza öyle dedi diye sinir oldum hem kocadan laf yedim bi de geri götürcem
Yarın mı online da kı sadece pekiKuzu yarın ebebek te sling lere indirim varmış bakcaksan online da aklında olsun mesajlari okudumda
Amin, inşallah canım benimDiyeceğiz inşallah cnm yaa..
Ay ben şuan doğumla ilgili konuşunca bir duruyorum o günü görecek miyim diye halen korkular bitmiyor..
Güzel günlere diyelim
Yok yok yine ben hatrlamıyorumdurKız yok, bir kıyafet paylaşmıştı @Kilya , baş harfleri işliydi sanki.
Uyduruyor muyum?
Her gun bir urun grubunda var indirim , yarin cantalar ve kanguru,slingler de varmis online ve magazalarda Sana zor olmasin die dedim baby online alirsan dieYarın mı online da kı sadece peki
Hee yaa insanlar garip iste bu arada dunya kadar zenginler yani yanlis olmasin istese on tane alir iste insanlar boyle zengin oluyo biliomusunİyi de sat demişsin, istememişsin ki.
Yemeyecen heralde, kullanıp geri verecen.
Ne garip insanlar.
Hımmm dur bakim. Online geç gelir şimdi yarın pcr vermeye hidicez belki uğrarım ayakta duramıyorum gerçi de bakalım duruma göre hareket edeyimHer gun bir urun grubunda var indirim , yarin cantalar ve kanguru,slingler de varmis online ve magazalarda Sana zor olmasin die dedim baby online alirsan die
Aman dikkat et teee sokaklardaHımmm dur bakim. Online geç gelir şimdi yarın pcr vermeye hidicez belki uğrarım ayakta duramıyorum gerçi de bakalım duruma göre hareket edeyim
Yarın değil sonraki günmüş sling indirimleriAman dikkat et teee sokaklarda
51 cm 3570 gr doğdu kuzum sarı saç sarı kaş sarı kirpik pembe yüz mavi göz şuan babayla ben karısıkCanım benim ya çok ama çok geçmiş olsun neler yaşamışsın Allahım evladına da sana da çook sağlık versinn minnoş hanımmm hoş geldiii sefalar getirdiii kaç kilo boyu ne kadarrrrr kime benziooo
Hiç korkma yavrum o his çok kısa sürdü inan o histen sonra bebek çıkmış oluyor direk sonra zaten ağlamaya başlıyosun mutluluktancanim neler yasamisin ya cok sukur saglikla kucagina almisin off benimde bebek ters pozisyonda iyice korktum
Ooyysss masallahh kuzumaas51 cm 3570 gr doğdu kuzum sarı saç sarı kaş sarı kirpik pembe yüz mavi göz şuan babayla ben karısık
Hiç korkma yavrum o his çok kısa sürdü inan o histen sonra bebek çıkmış oluyor direk sonra zaten ağlamaya başlıyosun mutluluktan
Oyy sisko pamukkkkk masallah barikallahhhh51 cm 3570 gr doğdu kuzum sarı saç sarı kaş sarı kirpik pembe yüz mavi göz şuan babayla ben karısık
Hiç korkma yavrum o his çok kısa sürdü inan o histen sonra bebek çıkmış oluyor direk sonra zaten ağlamaya başlıyosun mutluluktan
Kuzum 13 aralik yazio iste yarin takipteyim ben her gun gerekli seyi alcam insallahYarın değil sonraki günmüş sling indirimleri
Derecelerde de ayın 18inde %22indirim var bakarsın sen de tamam mı
oyy masallah kilosuda boyuda cok iyi saglikla buyusun kuzucuk51 cm 3570 gr doğdu kuzum sarı saç sarı kaş sarı kirpik pembe yüz mavi göz şuan babayla ben karısık