Üzme kendini canım bak vücuttaki sıvı değişimiyle ilgili olabilirmiş
Silik olması bile yeterli canım merak etmeKaset testteki çok silik ip gibi diğerinde biraz belli onda da koyulaşma hiç yok
Koyu testin siliklesmesi kotu ama canim hcg azalmaya başlıyor demek ki..Silik olması bile yeterli canım merak etme
Sagol canımEvet kavrulmamış daha iyi olur. Çiğ badem,kabak çekirdeğide faydalı.bi de buday ruseymi tüketim iğnelere başladığım hafta
Canım belki idrarın yoğunluğundan belki testin markasından filan fark ediyordur. Sen daha iyi bilirsin sağlıkçısın ama ben öyle düşünüyorum. Pek güvenli gelmiyorlar çıkarım yapmak açısından. Kan tahlilleriniz umarım çok iyi çıkarAysuncum sabah test yaptım bende de çizgi silikleşti ben de kan vercem
İlk başta tek çıkması niye daha kolay olsun canım hiçte kolay değil öyle düşünme, ben o gün test yaptım tek çıktı günlerce ağladım mahvoldum ha buraya yazmadım dillendirmedim o ayrı.. ama tek çıkması yada seninki gibi çıkması aynı şey ikisinde de umutlaniyor insan ..sadece böyle çıkınca unutlanmiyor yani dediğin gibi.. bizlerde burda yıllardır bekliyoruz bir tane evlat için bizde o bile yok.. senin çok şükür kızında var.. o yüzden hiç çizgi çıkmaması daha iyiymiş deme canım.. hayırlısını iste.. kendini helak etme nasılsa kan vereceksin sakin olKoyu testin siliklesmesi kotu ama canim hcg azalmaya başlıyor demek ki..
İlk basta tek çıkması gene daha iyiymiş boyle umutlandiktan sonra cok zor
Insallah hislerim yanlistir
Ya ikiside kotu tabi ama tek cikinca 1 gun üzülüyordum simdi oyle değilİlk başta tek çıkması niye daha kolay olsun canım hiçte kolay değil öyle düşünme, ben o gün test yaptım tek çıktı günlerce ağladım mahvoldum ha buraya yazmadım dillendirmedim o ayrı.. ama tek çıkması yada seninki gibi çıkması aynı şey ikisinde de umutlaniyor insan ..sadece böyle çıkınca unutlanmiyor yani dediğin gibi.. bizlerde burda yıllardır bekliyoruz bir tane evlat için bizde o bile yok.. senin çok şükür kızında var.. o yüzden hiç çizgi çıkmaması daha iyiymiş deme canım.. hayırlısını iste.. kendini helak etme nasılsa kan vereceksin sakin ol
Ben de öyle canım sabah erkenden uyandım belirtim de yok bugün akşam kan vercem bakalım hayırlısı olsun ne diyelimKan verdim ben de kızlar az önce. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arkadaşlar görüyorum da şu kaset testler ne kadar güvenilir olacak cidden bilemiyorum iki damla bir şey ile. Öyle olsa doktorlar kan ile niye görmek istesin idrar testi yapılır sadece. İdrar testleri hastane ortamına gitmeden bir gebelik var mı yok mu onu belirtir. Koyu ya da açık çıkması yaptığınız gün, idrar yoğunluğu, kendi vücut yapınız, yaptığınız saat dahi, testin markası vs bir sürü şeye bağlı değişiyor. Umarım tüm bekleyenler için en hayırlısı olurBu gece yine aşırı huzursuz geçirdim. Sebepsizce ya da bilmiyorum bilinçaltı olabilir ya da ilaçlar yani her neyse ruh gibiyim. Allah ım hayırlara çıkarsın
Umudunu kaybetme kuzum aldığımız haberlerle inşallah çok çok seviniriz bugün hayırlısı ileGidiyorum kana..hic umudum kalmadı ama hayirlisi olsun...
5.gün dondurulmuş embriyo cnm birazdan gidicem hastaneye ikimizide bol şansAA benim de yarın olcak canım taze transfer mi kaçıncı gün embriyosu
Benim 3 gun taze transfer canim az once oldum 2 embriyo kondu5.gün dondurulmuş embriyo cnm birazdan gidicem hastaneye ikimizide bol şans
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın nick name i içimizi ısıtan bayanBen de öyle canım sabah erkenden uyandım belirtim de yok bugün akşam kan vercem bakalım hayırlısı olsun ne diyelim
Inşallah öyledir canım. en güzeli kanı görmek bence böyle hep umutlanıyor hem kendimizi yıpratıyoruzSilik olması bile yeterli canım merak etme
Canım testini at bakalım hemenKızlar ben dayanamadım test yaptim 5. Gun embriyosu 7. Gün cok ama cok silik normal mi
Atamıyorum resim büyük diyor nasil yapacamCanım testini at bakalım hemen
Canım hiç üzme kendiniInşallah öyledir canım. en güzeli kanı görmek bence böyle hep umutlanıyor hem kendimizi yıpratıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?