Tecrübeli olmadigim için bisey de diyemiyorum sana saat çok erken arkadaşlar biseyler yazarlar mutlaka.. ama lütfen herşey kesinmiş gibi kendini yıpratmaOkuyorum dakikalardır kimyasal gebelik belirtisiboyoe olup ta yuzu gülen olmamış...Cizgi ayni kalsa lafım yok ama cizgi yok
Allah inşallah yüzünü güldürür canım inşallah güzel haberlerle gelirsin .hepimiz heycana kapılıp seviniyoruz kolay elde edilen gebelikler değil sonuç da .hükmü şimdiden sen verme testini vee bekleyip görelimBunu bir kez daha kalbim kaldırmaz Allahım Ne olur olmamış olsunBen erken sevindim...Ama oyle guzel bir duygu ki 2 gunde olsa yasadim Yok ben böyle testleri kimyasal gebeligimde yasadim aynını yasiyorum
Canım bu testler ne kadar güvenilir bilmiyorum hiç. Çok su içmiş olmak filan etkilemesin. Ne bileyim başka marka ile mi deneseydin ayrıca. Bugün kan testini vereceksin gerçi inşallah korktuğun gibi değildir. Çok stres oldun canım ne diyeceğimi bilemiyorumBunu bir kez daha kalbim kaldırmaz Allahım Ne olur olmamış olsunBen erken sevindim...Ama oyle guzel bir duygu ki 2 gunde olsa yasadim Yok ben böyle testleri kimyasal gebeligimde yasadim aynını yasiyorum
Bir de aklıma şöyle geliyor ikisi tutunup sonra biri devam ederse de değer düşmez mi? Yani böyle bir durum da olabilir mi ? Şimdi aklıma geldi çift embriyo da bundan nasıl emin olunacak kiBunu bir kez daha kalbim kaldırmaz Allahım Ne olur olmamış olsunBen erken sevindim...Ama oyle guzel bir duygu ki 2 gunde olsa yasadim Yok ben böyle testleri kimyasal gebeligimde yasadim aynını yasiyorum
Ne bileyim çok düşük başlayan ikiz gebeliklerde var diyorlar ya bilemedim kuzum. İnşallah test sorunludur. Bir bakalım bekleyelim kan sonucunu. Rabbim yardımcın olsun inşallah bu süreçte kendini kasıp sıkmamaya çalış ne olur.Cift tutunmus olsa bhcg yuksejle baslardi canim zaten dusuk basladi ki tek oldugu belli..
Aysunay bi sakin ol gece tükettiğin sıvı miktarına bağlı da olabiliyor biliyorsun ayrıca gebeliğin daha çok yeni hemen stres yaptın neden kaset test yapıyorsun git güzelce kan ver hadi bebeği üzüyorsun bak ayrıca kimyasal geçirmiş biri olarak ve ilk değerim de 23tü ikinci testte neredeyse çizgi yoktu benim öyle diyeyim iki gün bile beklemedim ertesi gün oldu senin iki gün geçmiş be bekleyen testler de zaten koyulaşıyor onuBunu bir kez daha kalbim kaldırmaz Allahım Ne olur olmamış olsunBen erken sevindim...Ama oyle guzel bir duygu ki 2 gunde olsa yasadim Yok ben böyle testleri kimyasal gebeligimde yasadim aynını yasiyorum
Bende ceviz muz portakal suyu içiyorum avakadoda alıcam bugun kajuda kavrulmamış olması lazım demiBen taze havuç suyu sıktım, kuru incir ,avakado,ceviz,kaju yedim
Kendine eziyet ediyorsun aysun belki de boşa kuruntu yapıyorsun biraz sakin olmaya çalış belki hiçbişey düşündüğüm gibi değilCift tutunmus olsa bhcg yuksejle baslardi canim zaten dusuk basladi ki tek oldugu belli..
Evet evet alabiliyorsun canım.Kızlar bisi sorucam benim ilaclarimdan estrofem bitmek üzere bir kutusu. Bana dun ilaca devam dedi doktor ama yeni recete yazmadi. Sizlerde alabilmismiydiniz recetesiz ve devam ettiniz degilmi bitince.
Evet kavrulmamış daha iyi olur. Çiğ badem,kabak çekirdeğide faydalı.bi de buday ruseymi tüketim iğnelere başladığım haftaBende ceviz muz portakal suyu içiyorum avakadoda alıcam bugun kajuda kavrulmamış olması lazım demi
Aysuncum sabah test yaptım bende de çizgi silikleşti ben de kan vercemBunu bir kez daha kalbim kaldırmaz Allahım Ne olur olmamış olsunBen erken sevindim...Ama oyle guzel bir duygu ki 2 gunde olsa yasadim Yok ben böyle testleri kimyasal gebeligimde yasadim aynını yasiyorum
Kan testine gidecegim 9 da ancak icimde iyi hisler yok
Aysuncum sabah test yaptım bende de çizgi silikleşti ben de kan vercem
Senin testine bakiyim canım, canını sıkma illa daha koyu olması gerekmez bazılarının çok ilginç ikinci testi açık çıkıyor, sakın enerjini aşağı çekmeEvet kavrulmamış daha iyi olur. Çiğ badem,kabak çekirdeğide faydalı.bi de buday ruseymi tüketim iğnelere başladığım hafta
Canım bi sakin ol artık ya, dur bakalım daha muayene olmadan kan vermeden böyle niye parçalıyorsun kendini? Belki testle alakalı yada vücudunun sıvı oranıyla alakalıdır dur zaten kan vereceksin.. hep erken gebelik testi neden yapmıyorsun ki sen bunlarla yapıyorsun? Onlar daha hassa bence onla dene, ki kan vereceksin zaten
Kaset test cok silik canim kamera görmüyor diğeri de dünkü ile aynı sanki atayım birazdan yapacak bisey yok yarın kanda göreceğiz ne olduğunuSenin testine bakiyim canım, canını sıkma illa daha koyu olması gerekmez bazılarının çok ilginç ikinci testi açık çıkıyor, sakın enerjini aşağı çekme
Bir günde teste yansıyacak kadar yoğun olacağını sanmıyorum ben bhcg nin canımKaset test cok silik canim kamera görmüyor diğeri de dünkü ile aynı sanki atayım birazdan yapacak bisey yok yarın kanda göreceğiz ne olduğunu
Kaset testteki çok silik ip gibi diğerinde biraz belli onda da koyulaşma hiç yokBir günde teste yansıyacak kadar yoğun olacağını sanmıyorum ben bhcg nin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?