- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
Allah razı olsun cok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun kuzum benim bu konuda fikrim.yok ama Allah bu yolda yardımcın olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun cok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun kuzum benim bu konuda fikrim.yok ama Allah bu yolda yardımcın olsun
Aynen ilk defa yaptım yarın da kan günüm uyku tutmuyor bir de çok fena ağrı başladıİnşallah kuzucumminsallah ilk defa mi yaptin kuzum testi
İnşallah güzel sonuclar alırsınız bende suan tedavi sürecindeyim hakkımızda hayırlısı olsunMerhabalar kızlar. Öncelikle hepinize Rabbim yardımcı olsun inşallah herkes bu sefer ki denemelerinde hamile kalır . Bende bu ay adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım normalde ayın başında adet olmam gerekiyordu gecikti daha yeni oldum. Pkos ve eşimde de sğerm sayı düşüklüğü ve morfoloji sorunu var. Bu ikinci denemem olacak ilk denemiz 5 yıl önceydi sonra eşim böbrek nakli olmak zorunda kaldı ve bir daha denemeye fırsatımız olamadı, maddi sıkıntılar da cabası. Bu defa çok umutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Merhaba canım. Yol zorlu umarım sonu güzel olsun Hayırlı olsun inşallah tedavinMerhabalar kızlar. Öncelikle hepinize Rabbim yardımcı olsun inşallah herkes bu sefer ki denemelerinde hamile kalır . Bende bu ay adetimle tüp bebek tedavisine başlayacağım normalde ayın başında adet olmam gerekiyordu gecikti daha yeni oldum. Pkos ve eşimde de sğerm sayı düşüklüğü ve morfoloji sorunu var. Bu ikinci denemem olacak ilk denemiz 5 yıl önceydi sonra eşim böbrek nakli olmak zorunda kaldı ve bir daha denemeye fırsatımız olamadı, maddi sıkıntılar da cabası. Bu defa çok umutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Çok heyecanlıyım yıllardır hep deneyenleri yazılanları okudum hep bir umudum oldu ama kendiliğinden olmadı nasip değilmiş. Siz nerede tedaviye başladınız şehir neresiİnşallah güzel sonuclar alırsınız bende suan tedavi sürecindeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Aminnn ınsallahhMaşallah canım can olsun içinde rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bı evlat eylesin darısı bize olsun inşallah
Teşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Merhaba canım. Yol zorlu umarım sonu güzel olsun Hayırlı olsun inşallah tedavin
Amiin canım amiin inşallahTeşekkür ederim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ben istanbuldayım burda rüştü hoca var medamerikan da ona basladım cumartesi toplama işlemim olucak bir aksilik cıkmazsa siz hangi ildesinizzÇok heyecanlıyım yıllardır hep deneyenleri yazılanları okudum hep bir umudum oldu ama kendiliğinden olmadı nasip değilmiş. Siz nerede tedaviye başladınız şehir neresi
Umarım bir aksilik olmaz herşey yolunda gider bende bursadayım. Bahçeci sağlıkda başlayacağım nasipseBen istanbuldayım burda rüştü hoca var medamerikan da ona basladım cumartesi toplama işlemim olucak bir aksilik cıkmazsa siz hangi ildesinizz
İnşallah güzel.haberler olacak inan bizlerede haber et kuzumAynen ilk defa yaptım yarın da kan günüm uyku tutmuyor bir de çok fena ağrı başladı
İnşaAllah hayırlı haberler alırız hepimizUmarım bir aksilik olmaz herşey yolunda gider bende bursadayım. Bahçeci sağlıkda başlayacağım nasipse
İnşallahİnşaAllah hayırlı haberler alırız hepimiz
Hayırlı olsun tedavin canım ben de bursa bahçecideyim rahim dinlendirmedeyim suan transfer için ikinci adeti bekliyorumUmarım bir aksilik olmaz herşey yolunda gider bende bursadayım. Bahçeci sağlıkda başlayacağım nasipse
Rabbımmm ınsallah hayırlı sonuclar versın kızlarHayırlı olsun tedavin canım ben de bursa bahçecideyim rahim dinlendirmedeyim suan transfer için ikinci adeti bekliyorum
İnşallah canım hepimizeRabbımmm ınsallah hayırlı sonuclar versın kızlar
Gunaydinn aysun sabahın köründe teste kalktım bende kaset test çok silik diğeri de aynı koyulukta fazla koyu değil yani canim sıkıldı birazKizlar bu testler beni öldürecek yaa simdid de cizgi yok denecek kadar az yeni yaptim gec mi cikiyor ki cizgi o yuzden mi ...5 dk bekledim 10 olsun bari