Hemen öyle düşünme bence dün eczacı kaset testlerin bi kaç haftalık gebelikleri tespit edecegini soyledi bi tane prodoctor testlerden alEki Görüntüle 2830729
Cizgi gitmis Oldurecek beni bu isBen de birdeyler var ama saglikli değil sanırım kizlar...gittikçe koyulasmasi gerek
Sen kan aldırmıştın diye hatırlıyorumYuksek ihtimalle gene kimyasal geciriyorum
Yok canim öyledir ama olan cizgi siliklesiyorsa sebebi var...Hic çıkmasa eczacının dedigi doğruydu...Ben de varken yok oldu...Allahim erken ve cok sevindim benHemen öyle düşünme bence dün eczacı kaset testlerin bi kaç haftalık gebelikleri tespit edecegini soyledi bi tane prodoctor testlerden al
Aldırdım ama baya dusuktu..Sen kan aldırmıştın diye hatırlıyorum
Öğlen başka bir testle tekrarla üzme kendini...Ben de takıntı yaptım ama yapacak bisey yokAldırdım ama baya dusuktu..az da olsa yükselse bu çizgi ayni kalmali ya da kizarmaliydi
Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen bilemeyiz ne olduğunuYok canim öyledir ama olan cizgi siliklesiyorsa sebebi var...Hic çıkmasa eczacının dedigi doğruydu...Ben de varken yok oldu...Allahim erken ve cok sevindim ben
Kendini şartlandırma belli olmaz ne olacağı kötüye odaklanma canimKan testine gidecegim 9 da ancak icimde iyi hisler yok
Benim de sanki 2.test 3.’den daha koyuydu ama kan değeri 3 katından fazla çıktı.Kan testine gidecegim 9 da ancak icimde iyi hisler yok
Aysun yakında eczane varsa bi de başka markayla dene .Sabah sabah kendini strese sokmaGevelik başlıyordu tamam ama yetmedi sanirim bu çizgi silinmemeliydi
Resmin var mi..Benim de sanki 2.test 3.’den daha koyuydu ama kan değeri 3 katından fazla çıktı.
Hemen gemileri yakma canım.
BakBenim de sanki 2.test 3.’den daha koyuydu ama kan değeri 3 katından fazla çıktı.
Hemen gemileri yakma canım.
Hemen umutsuzluğa kapılma git güzelce kanını ver inşallah güzel sonuçlar alırsın canımYa cizgi yok olmus kizlar resmen hcg olsa artsa neden silinsin ki
Resmin var mi..
Ama cok silindi canim ya..bilmiyorum sanmıyorum
Aynen canımHemen umutsuzluğa kapılma git güzelce kanını ver inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
2 saat sonra kan vericen zaten, bence daha fazla okuyup da kafanı bulandırma canım.Okuyorum dakikalardır kimyasal gebelik belirtisiboyoe olup ta yuzu gülen olmamış...Cizgi ayni kalsa lafım yok ama cizgi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?