- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Nası yaa aldın ya sen almadın mııı hatta kilyanın aldığı yerden bakmıştınYa evet eve de lazim ama ben hic gecelik almadim pintiligimdeno yüzden bari bjnh alıym foto cekinirim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nası yaa aldın ya sen almadın mııı hatta kilyanın aldığı yerden bakmıştınYa evet eve de lazim ama ben hic gecelik almadim pintiligimdeno yüzden bari bjnh alıym foto cekinirim dedim
Biz fıs diye sönersek nolcak bu yüksek bedenler bilmiyorum vallaYok degil bunu baska buldm onda l vardi sadece guvenemedim xl alıym
Hayirrr normal 2 tane pijema takimi almistim dügmeli boydan gecelik almamistm giymem diye hala da giymem de madem pakette foto cekimi varmis hazir album yapiyormus dogru duzgun olsun dedimNası yaa aldın ya sen almadın mııı hatta kilyanın aldığı yerden bakmıştın
Valla biz sönelimde onlar büyük kalsnBiz fıs diye sönersek nolcak bu yüksek bedenler bilmiyorum valla
Oyyy gözünüz aydınnnn Allahım bir daha ayırmasınnn kuzucummmmÇıktık kuzum çok şükür Bebişlerle uğraşmaktan fırsat bulup yazamadım
Kız neler alıyosunuz genee çok güzelmişYaa bide bunu alıcam
Oyyy ikizlerrrr yerim onlarıı güzelmişşZEYNEPP5555 bu nasılll
Valla gecelik almamistim sona geldm bi tane bunu aliyim dedim saol kuzumKız neler alıyosunuz genee çok güzelmiş
Aaa tabi kız foto çekimi beleşse al normal Bi gecelikHayirrr normal 2 tane pijema takimi almistim dügmeli boydan gecelik almamistm giymem diye hala da giymem de madem pakette foto cekimi varmis hazir album yapiyormus dogru duzgun olsun dedim
Ayy kuzum 2 3 tane var bize zaten en güzeli bu geldi ne bilimOyyy ikizlerrrr yerim onlarıı güzelmişş
Valla pakette ne varsa hicbirisini bırakmiycam kullanmadan o kadar para vericem mademesim diyo ki bunlar kime bulastigini bilmiyorAaa tabi kız foto çekimi beleşse al normal Bi gecelik
YaaaaValla pakette ne varsa hicbirisini bırakmiycam kullanmadan o kadar para vericem mademesim diyo ki bunlar kime bulastigini bilmiyor
Ooo bizim kız ek gıdaya geçmişEki Görüntüle 2965885
Bende kızıma indirimde ıken bunları aldım
Valla kapaliyim ama fön varmis cektirsemmi diye düsünmüyor degilimYaaaa
Neler var başka yapmam diyip de ziyan etmemek için yapacağın
Ay bak bu oioiler güzel vakumlu ama cok pahaliydi kız kaca aldn nurselegin dedigi gbi mama sandalyelerini indirimde görmstm onu da al cıksn aradanEki Görüntüle 2965885
Bende kızıma indirimde ıken bunları aldım
Nerde kızz yaa ben basyan okuyamıyorum bazen bakınıyorum ama coknsey kacırıyorum napayım sımdı bızım evde 3 genc var bırde hastanede bekleyen bebe var evde hareketlılık cok gerı kalan zaman da süt felan sagarken bakınıyroum ısteAy bak bu oioiler güzel vakumlu ama cok pahaliydi kız kaca aldn nurselegin dedigi gbi mama sandalyelerini indirimde görmstm onu da al cıksn aradan
Yaa Allah seni naapmasınValla kapaliyim ama fön varmis cektirsemmi diye düsünmüyor degilim
Merhaba bende yarım rahimim sol tüp sol rahim yok bende de..3.tup bebeğe basliycam ama doktorum rahimi kalınlaştirdi ilaçlarla ama rahim içinde sıvı birikintisi gördü..şu an antibiyotik verdi geçmezse histeroskopi yapalım dedi..sizin dediğiniz gibi embriyolarimiz tutmaz dedi..acaba sizinde mi rahim içine akıyordu sıvı..yada sıvı benimde mi tüpten akar ki..bende yillarca bu sıvıyı gördüler ama önemsiz dedi diğer doktorlar..bir de ara ara ilişki sırasında ağrı oluyor bu sebepten mi acabaCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de sol tüpümde aynı problem vardi. Hem de unicorn uterus yani yarim rahimliyim. Doktorum tüpümü almayı önerdi. Icerisindeki sivinin zehirli olduğunu ve bebeğe zarar vereceğini hatta bebegin tutunmasını tamamen engelleyecegini söyledi. Hiç tereddüt etmeden aldırdım zaten normal yolla bebeğim olmuyodu. Doktoruma güvenip ne kadar verdiyse onayladım. Inşallah senin de hakkında hayırlısı olur
Aldm ben bişiler kuzum tattm da harikaydı. O dökmelerden istemiyordum çnkü onlar çok kötüMelodinin sayfasina baktimda yuvarlak metalde istiyorum o yok ya