- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Melodinin sayfasina baktimda yuvarlak metalde istiyorum o yok yaBen melodinin fabrikasına gidiyorum şimdi bakayım bi çikiletalara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Melodinin sayfasina baktimda yuvarlak metalde istiyorum o yok yaBen melodinin fabrikasına gidiyorum şimdi bakayım bi çikiletalara
Sağol canım inşallah çabuk geçer evdeyim artık eşya yıkar yerleştireyim dedim ama hiç keyfim yok.Tuzlu su cek canım acması icin ılık suya da limon damlat ic ben öyle atalatmıstm bol mandalina felan cvit tüker dinlen bol su
Sağol kuzum ıhlamur kalmamış kocaya gelirken al dedim. Neyse ki evdeyim artık yatış moduSen yine de grip gibi ıhlamur tüket kuzum bol limonlu ama. Bi de burnuna enjektörle tuzlu su sık sabah akşam. Rahatlatıyor. Bol bol su iç bir de canıms
Tamam canım teşekkür ederim onu da denerim.Xclear okyanus suyu kullanabilirsin. Bende üç dört hafta önce nezle gecrdim. Doktorum onerdi. Aksi takdirde burun tikanikligim geçmedi. Hamileler kullanabiliyor. Hergun istediğin kadar sikabiliosun hiç bir zararı yok.
Aman artık evde ol dikkat etSağol kuzum ıhlamur kalmamış kocaya gelirken al dedim. Neyse ki evdeyim artık yatış modu
Nerden verdin canim siparişiKapıda odeme 10 tlydi galiba havale yaparz yine kargoda 200 uzerine ucretsiz sanki öyle hatirliyorum 100 lü 160 tlydi 170 e kapatiriz bu isiayy bide su linke baksanize sizce nasilhttps://ty.gl/8vn2nkr7s6
Bizim buralarda melodi çikolatanın yeri yok heralde. Bi de az erken olmuş olsaydı kabına etiketine ayrı ayrı gezmek lazım sen nasıl uğraştın onlarla
Gayet güzel tatlis duruyor canımZEYNEPP5555 bu nasılll
Daha vermedim vericem insallah canim cikolata atölyesiNerden verdin canim siparişi
Yaa çok güzel size çok seçenek varrnurselek bende sunu alıcam galiba
İnstagramdan yaz bi bakim ama sanmam yapmazlar sankiYaa çok güzel size çok seçenek varr
Ben görsel atsam yapmazlar dimi
Yaa bide bunu alıcamYaa çok güzel size çok seçenek varr
Ben görsel atsam yapmazlar dimi
Yapmazlar tabiİnstagramdan yaz bi bakim ama sanmam yapmazlar sanki
Sana bişe söylimmi. Ben de beğendim ama hiç artık pijama gecelik parası vermek istemiyorum. Bundan sonra ev giyimi alırım alırsam hani 2 parça 3 parça yumuşak şeylerYaa bide bunu alıcam
Aaa Bi dakka ama bu önceki attığın değilmiş dimiYaa bide bunu alıcam
Ya evet eve de lazim ama ben hic gecelik almadim pintiligimdeno yüzden bari bjnh alıym foto cekinirim dedimSana bişe söylimmi. Ben de beğendim ama hiç artık pijama gecelik parası vermek istemiyorum. Bundan sonra ev giyimi alırım alırsam hani 2 parça 3 parça yumuşak şeyler
Yok degil bunu baska buldm onda l vardi sadece guvenemedim xl alıymAaa Bi dakka ama bu önceki attığın değilmiş dimi
Çıktık kuzum çok şükür Bebişlerle uğraşmaktan fırsat bulup yazamadımtiny miracle kuzucum naptınızz çıkardınız mı kızlarıı