Kızlarrr yaa dün ki yaptıgım testi ben atmamsım size yukarıdan asagıya
5.6. Ve 9. Gün testı yapıp yapıp ınanamayanlarda bugun
Oğlum yayYay
- Evimize hoşgeldin Jüpiter bebeği:)) Bu bebek dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren hiç şüphesiz evinizin mutluluk ve neşe kaynağı olacak. Aşağıdaki önerilere dikkat ederseniz onu büyütürken karşılaşacağınız zorlukları minimuma indirebilirsiniz.
- Yay bebeğiniz oldukça canlı, hareketli bir yapıya sahiptir. Onu uyuturken zorluk çekebilir, aktifliğinden yorulabilirsiniz. Bu bebekler yalnız uykuya dalmaktan hoşlanmazlar. Kalabalık ortamlarda, örneğin arkadaşlarınız misafirliğe geldiğinde yanınızda daha kolay uyuduğuna şahit olabilirsiniz. Birbirine karışan sesler kendini daha güven içinde hissetmesine ve huzurlu olmasına neden olacak, güzel güzel , mışıl mışıl melekler gibi uyuyacak.
- Her çocuk masal dinlemeye bayılır. Ama bilmelisiniz ki sizin çocuğunuz doğuştan maceracı ve bir hayalperesttir. Onun bu özelliklerini besleyen hikayeler anlatmanız o kadar hoşuna gider ki, gözlerini kocaman açarak büyük bir şaşkınlıkla ve dikkatle sizi dinlediğini görebilirsiniz. Sıradan klasik masallar yerine böylelerini tercih etmenizi öneririm.
- Size sevgi dolu, neşeli gözlerle bakan bu küçük bebeğin en büyük ihtiyaçlarından biri sosyalleşmektir. Gerçekten de yay çocukları yalnızlıktan hoşlanmazlar. Onu bol bol oyun parkına götürüp açık havada rahatlamasına imkan tanımalısınız. Siz de bir kenarda oturup onun nasıl kolay arkadaş edindiğini, iletişiminin ne kadar güçlü olduğunu gözlemleyebilirsiniz
Maşallah giderek ben burdayim diyorKızlarrr yaa dün ki yaptıgım testi ben atmamsım size yukarıdan asagıya
Ben cokk severimmmmÇok bilmiş çocuklarda birazcık ne bileyim hayırlısı olsun
Ne guzel artmis masallah canimKızlarrr yaa dün ki yaptıgım testi ben atmamsım size yukarıdan asagıya
Şimdi büyük konuşmayayım ben pek sevemiyorum ama nasip diyorum hayırlısı bakalımBen cokk severimmmm
Aysunnn sabahı iple cekıyorum bıgun sen bıgun ben test tahlıl devammkkee
Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun tedavin canım. Bu kötü bir şey tabii ki değil kuzum vücudun yorgun olacağı için dinlendirmek tutunmayı arttıracaktır inşallahKızlarr merhaba o kadar cok mesaj yazılmıski okuyamadım yazılanları . Ben daha 23 yasındayım ama yasadıgım bi hastalıktan dolayı tüplerimde problem oldu ve tüp bebeğe başladım . Cumartesi yumurta toplama işlemim olucak . Ama bende fazla sayıda yumurta oldugu söylendi ve bu tarz şeylerde bir iki ay bekletiliyomus sanırım
Ayy mahallede deli az gibi bi daha geldiŞimdi büyük konuşmayayım ben pek sevemiyorum ama nasip diyorum hayırlısı bakalımAllah’ım bizim içinde en kolayı nasıl olacaksa en sağlıklısından nasip etsin kuzum. Yaa bu arada diziyi izledim neydi öyle sınavım vardı bir yandan ders videosu açık bir yandan dizi bir yandan kalbim pıt pıt hamileliğin stres değeri baya yüksekmiş öyle dedi hoca
ya aslında doktorum böyle birşey söylemedi ama buralardaki mesajları kurcaladıkça öğreniyorumÇok geçmiş olsun ve hayırlı olsun tedavin canım. Bu kötü bir şey tabii ki değil kuzum vücudun yorgun olacağı için dinlendirmek tutunmayı arttıracaktır inşallahGüzel ilerlesin
Hosgeldin canim yasin cok genç yumurta da bolKızlarr merhaba o kadar cok mesaj yazılmıski okuyamadım yazılanları . Ben daha 23 yasındayım ama yasadıgım bi hastalıktan dolayı tüplerimde problem oldu ve tüp bebeğe başladım . Cumartesi yumurta toplama işlemim olucak . Ama bende fazla sayıda yumurta oldugu söylendi ve bu tarz şeylerde bir iki ay bekletiliyomus sanırım
Çok gerginim zaten. Rahatlayamıyorum beyin dönüyor sürekli orda da değişik bir kaset dönüyorAyy mahallede deli az gibi bi daha geldi
Amin canimmm
Çok şükrediyorum gerçekten bu yüzdenHosgeldin canim yasin cok genç yumurta da bolcok şanslısın bence...insallah hemencik hamile kalirsin
Benim 20.güne tarih verildi . Ama 18 olan 23 olan var. Duruma gore degisiyor sanirim birazda doktora göre galibaKızlar bir şey soracağım. Donmuş embriyoda adetten kaç gün sonra transferiniz oldu? Kişiden kişiye değişiyordur mutlaka ama ben 3 Mayıs hesapladım günümü. Bayram tatiline denk gelir aksaklık olursa diye korkuyorum.
İlaçlarla doktorunuz yönlendirecektir canım benim yaklaşık 18. Günde oldu sanırım tam emin değilim ama ilaç kullanmadığım için dikkat etmedim tarihlereKızlar bir şey soracağım. Donmuş embriyoda adetten kaç gün sonra transferiniz oldu? Kişiden kişiye değişiyordur mutlaka ama ben 3 Mayıs hesapladım günümü. Bayram tatiline denk gelir aksaklık olursa diye korkuyorum.
En iyisini doktorunuz bilecektir canım aşamalar geldikçe söyler size. Güzel olsun her şeyya aslında doktorum böyle birşey söylemedi ama buralardaki mesajları kurcaladıkça öğreniyorumherseyin hayırlısı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?