Kızllaarrr bu arada benım dr um persembe günü üreme sağlığı ile ilgili canlı yayın yapacak instagram sayfasında takip e alanlar bakabilirler saaat 21.00 de yıne bı sürü sorularla ordan saglı sollu sıkıstırabiliriz dr um artık benı engellemezse iyidir

Harika bunun oglak i da var mi
Var var:)
  • Evimize hoşgeldin Satürn bebeği! Gerçekten ona sahip olduğunuz için çok şanslı ebeveynlersiniz. Neden mi? işte sebepleri;
  • “Küçük bebeğimin bana gözlerini dikip dikkatle baktığına yemin edebilirim, sanki hareketlerimi tek tek takip ediyor ve beni yönlendiriyor gibi” dediğinizi duyar gibiyim. Sanki büyümüş de tekrar küçülmüş bir bebeğe sahip olduğunuzu bir kenara yazın. Çünkü birçok kereler yaptığı davranışlar ve konuşmalarla ile sizi şaşkınlığa düşürecek.
  • Her çocuk masal dinlemeye bayılır. Ama sizinki bunu gerçekten çok çok seviyor. Onu mutlu etmek için geceleri yanına uzanıp, onu sevgi ile kucaklayarak güzel hikâyeler anlatmalısınız. Ancak sakın ona hayali, gerçeklerden çok uzak kurgulu öykülerle uyutmaya çalışmayın. Çünkü bu hoşuna gitmeyecektir. İlgisini çekmek istiyorsanız gerçekçi öyküler anlatmak zorundasınız.
  • Oğlak bebekleri büyümeye acele ediyor gibidirler. Bir an önce yürümeye heves ederler. Küçük ayakları ile onu koltukların üstüne tırmanmaya çalışırken yakalayabilirsiniz.
  • Bilmelisiniz o son derece disiplinli, görevlerini bilen, sorumluluk sahibi bir çocuk olacak. Biraz büyüdüğü zaman birçok annenin çileden çıktığı oda dağınıklığı konusunda oldukça rahat olacaksınız. Çünkü siz söylemeden kendi yapması gerekenleri çoktan yapacak ve sizi üzmeyecektir. Ancak bilin ki; kendi sınırlarına müdahale etmenize tahammül edemez. Benden söylemesi, odadan dışarı atılabilirsiniz.

Benim burcum ama bebikimin olmayacak hayırlısı ne ise o olsun ay Rabbim nasip etsin de sağlıklısından

Hakkaten ya.. bide kimse inanmıyor pozitif çıkmasına brnde anlamadim valla Sira sira teselli ediyoruz pozitifleri:))) aynisini bende yasayacagim biliyorum. Kan testimi aticam ama acaba falan dicem kizlar topa tutacaklar
Hagshahahah bence ben pozitifi görenlerden daha cok seviniyorum burda

Çok bilmiş çocuklarda birazcık ne bileyim hayırlısı olsun

Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum benim
İnşallah bebeğim Ben hiç bişey hissetmiyorum bugün ağladım eğer şuan anneysem bunu hissederdim ya yine olmadı ya da olduysa bile hissetmiyosam ben nasıl anneyim diye hormonlar tavan sanırım ben test yapamıycam test günüm gelmesin benim

Bende hissetmedim bilmiyorum çok karmaşık duygular teste çok zor karar verdim yani sonuna kadar bekledim korktum filan hala da devam çok tedirginim. İnşallah her şey yolunda gitsin canım

Olucak olucak olucak olumlu dusunuyoruzzz pes etmek yoook

Bende hissetmedim bilmiyorum çok karmaşık duygular teste çok zor karar verdim yani sonuna kadar bekledim korktum filan hala da devam çok tedirginim. İnşallah her şey yolunda gitsin canım
Amin canım inşallah hepimiz için

Aralık Yay oluyor kuzum büyük oranda kaçına kadar emin değilim sonrası oğlak

Yay
  • Evimize hoşgeldin Jüpiter bebeği:)) Bu bebek dünyaya gözlerini açtığı andan itibaren hiç şüphesiz evinizin mutluluk ve neşe kaynağı olacak. Aşağıdaki önerilere dikkat ederseniz onu büyütürken karşılaşacağınız zorlukları minimuma indirebilirsiniz.
  • Yay bebeğiniz oldukça canlı, hareketli bir yapıya sahiptir. Onu uyuturken zorluk çekebilir, aktifliğinden yorulabilirsiniz. Bu bebekler yalnız uykuya dalmaktan hoşlanmazlar. Kalabalık ortamlarda, örneğin arkadaşlarınız misafirliğe geldiğinde yanınızda daha kolay uyuduğuna şahit olabilirsiniz. Birbirine karışan sesler kendini daha güven içinde hissetmesine ve huzurlu olmasına neden olacak, güzel güzel , mışıl mışıl melekler gibi uyuyacak.
  • Her çocuk masal dinlemeye bayılır. Ama bilmelisiniz ki sizin çocuğunuz doğuştan maceracı ve bir hayalperesttir. Onun bu özelliklerini besleyen hikayeler anlatmanız o kadar hoşuna gider ki, gözlerini kocaman açarak büyük bir şaşkınlıkla ve dikkatle sizi dinlediğini görebilirsiniz. Sıradan klasik masallar yerine böylelerini tercih etmenizi öneririm.
  • Size sevgi dolu, neşeli gözlerle bakan bu küçük bebeğin en büyük ihtiyaçlarından biri sosyalleşmektir. Gerçekten de yay çocukları yalnızlıktan hoşlanmazlar. Onu bol bol oyun parkına götürüp açık havada rahatlamasına imkan tanımalısınız. Siz de bir kenarda oturup onun nasıl kolay arkadaş edindiğini, iletişiminin ne kadar güçlü olduğunu gözlemleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…