- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa su foruma her girdiğimde pozitif görüyorum resmen masallahhhKizlar benim 9.cu gunumdu idrar testi yaptım bu şekilde sizce nasil
Var var:)Harikabunun oglak i da var mi
Benim burcumAyy ayyyy bayildim ozelliklerine
- Evimize hoş geldin Uranüs bebeği! Bu bebekten daha doğar doğmaz gözlerinizi alamayacaksınız. Çünkü sizi ilk andan itibaren, son derece dikkatli bakan, ışık saçan gözleri ile büyüleyecek!
- Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, evinize küçük bir dahi geldi. O bildiğiniz çocuklardan değil. Genlerinde Uranüs’ün sıra dışılığını, özgürlükçü yapısını, liberalliğini, devrimciliğini taşıyor ve hayatının tüm safhalarında sizi bu yönlerini gösterecek.
- Sakın sakın bebeğinizi fazla üşür diye geceleri kat kat örtmeye kalkmayın. Kova bebekleri bundan fazlası ile rahatsız olur. Küçük bedenlerini dar ve sıkı giysilere hapsetmeyin. Olabildiğince içinde rahat hareket edeceği kıyafetler giydirmeye özen gösterin.
- Çoğu zaman büyümüşte küçülmüş gibi ettiği boyundan büyük laflar ile sizin ağzınızı açık bırakacak. Bilin ki karşınızda yaşından çok ileri, oldukça akıllı biri duruyor. Emin olun onun parlak zekâsı ve algıları dünyayı keşfetmek üzere sonsuza kadar açılmış durumda. Büyük bir merakla her şeyi anlamaya çalışıyor.
Hagshahahah bence ben pozitifi görenlerden daha cok seviniyorum burdaHakkaten ya.. bide kimse inanmıyor pozitif çıkmasına brnde anlamadim vallaSira sira teselli ediyoruz pozitifleri:))) aynisini bende yasayacagim biliyorum. Kan testimi aticam ama acaba falan dicem kizlar topa tutacaklar
Çok bilmiş çocuklarda birazcık ne bileyim hayırlısı olsunVar var
- Evimize hoşgeldin Satürn bebeği! Gerçekten ona sahip olduğunuz için çok şanslı ebeveynlersiniz. Neden mi? işte sebepleri;
- “Küçük bebeğimin bana gözlerini dikip dikkatle baktığına yemin edebilirim, sanki hareketlerimi tek tek takip ediyor ve beni yönlendiriyor gibi” dediğinizi duyar gibiyim. Sanki büyümüş de tekrar küçülmüş bir bebeğe sahip olduğunuzu bir kenara yazın. Çünkü birçok kereler yaptığı davranışlar ve konuşmalarla ile sizi şaşkınlığa düşürecek.
- Her çocuk masal dinlemeye bayılır. Ama sizinki bunu gerçekten çok çok seviyor. Onu mutlu etmek için geceleri yanına uzanıp, onu sevgi ile kucaklayarak güzel hikâyeler anlatmalısınız. Ancak sakın ona hayali, gerçeklerden çok uzak kurgulu öykülerle uyutmaya çalışmayın. Çünkü bu hoşuna gitmeyecektir. İlgisini çekmek istiyorsanız gerçekçi öyküler anlatmak zorundasınız.
- Oğlak bebekleri büyümeye acele ediyor gibidirler. Bir an önce yürümeye heves ederler. Küçük ayakları ile onu koltukların üstüne tırmanmaya çalışırken yakalayabilirsiniz.
- Bilmelisiniz o son derece disiplinli, görevlerini bilen, sorumluluk sahibi bir çocuk olacak. Biraz büyüdüğü zaman birçok annenin çileden çıktığı oda dağınıklığı konusunda oldukça rahat olacaksınız. Çünkü siz söylemeden kendi yapması gerekenleri çoktan yapacak ve sizi üzmeyecektir. Ancak bilin ki; kendi sınırlarına müdahale etmenize tahammül edemez. Benden söylemesi, odadan dışarı atılabilirsiniz.
Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum benimHagshahahah bence ben pozitifi görenlerden daha cok seviniyorum burda
Aynen üçüncü gündü canım ondan biraz geç belli oluyorlarİnşallah kuzum, seninde 3.gun embriyosu idi yanlış hatırlamıyorsam, inşallah güzel olur
İnşallah bebeğimSenin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum benim
Aralık Yay oluyor kuzum büyük oranda kaçına kadar emin değilim sonrası oğlakYa mi kqciyla kaci yay oluyo ki....azcik sıkalım 2022 olsun barioglak istiyorum ben nolcak
Al bendende o kadar kuzucum vallaa ciglik cigliga evde seviniyorum Allahtan tekim gun icinde de kimse gormuyoHagshahahah bence ben pozitifi görenlerden daha cok seviniyorum burda
Bende hissetmedimİnşallah bebeğimBen hiç bişey hissetmiyorum bugün ağladım eğer şuan anneysem bunu hissederdim ya yine olmadı ya da olduysa bile hissetmiyosam ben nasıl anneyim diye hormonlar tavan sanırım ben test yapamıycam test günüm gelmesin benim
Olucak olucak olucak olumlu dusunuyoruzzz pes etmek yoookİnşallah bebeğimBen hiç bişey hissetmiyorum bugün ağladım eğer şuan anneysem bunu hissederdim ya yine olmadı ya da olduysa bile hissetmiyosam ben nasıl anneyim diye hormonlar tavan sanırım ben test yapamıycam test günüm gelmesin benim
Evet çubuklu olanHımmmm farklıdır sızınkısı cubuklu felan mı
Amin canım inşallah hepimiz içinBende hissetmedimbilmiyorum çok karmaşık duygular teste çok zor karar verdim yani sonuna kadar bekledim korktum filan hala da devam çok tedirginim. İnşallah her şey yolunda gitsin canım
Eee sizinki özel bız parmakla ittiriyoozzEvet çubuklu olan
Aralık Yay oluyor kuzum büyük oranda kaçına kadar emin değilim sonrası oğlak
Dimii o bebişler buraya gelecekOlucak olucak olucak olumlu dusunuyoruzzz pes etmek yoook
Amin inşallahAllah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?