- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecekAralik sonu adetle başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa
Kokmuyo baby ben yapip atarim pisirmeden hamurunu sonra sipsak cikarir pisiririm mis gibi de oluyo gecen aniden misafir cikti sekerpre hamurum vardi bi serbet yaptim o kadar mis gibi de cekti oldu, un kurabiyesi hamuru atarim cok, bir de mahlep li tuzlu kurabiyeyi Kayinvalidem kek bile atarmis pisirip gelip gideni cok oluyo dieKızlarr ya buzluga koymalık misafir icin biseylsr yaptınız mı ay cok üseniyorumkolay olur mu biz cok buzlukta duran seyleri yemeyiz esimle hep taze tüketiriz pogaca vs duracaksa da max 1 ay durur yapilmali mi ne dersiniz kurabiye felan kokar mı ki
Aaa bak hi hamuru atanı duymamistm hem tazecik piser daha mantikli hamur hemen oda sıcaklıgına geliyor mu pekiKokmuyo baby ben yapip atarim pisirmeden hamurunu sonra sipsak cikarir pisiririm mis gibi de oluyo gecen aniden misafir cikti sekerpre hamurum vardi bi serbet yaptim o kadar mis gibi de cekti oldu, un kurabiyesi hamuru atarim cok, bir de mahlep li tuzlu kurabiyeyi Kayinvalidem kek bile atarmis pisirip gelip gideni cok oluyo die
Yani sadece tahmin emin olamıyorum kilosu az olan solda aşağıda, kilosu çok olan sağda yukarıda diye düşünerek doğum ağırlığına göre. Karnımda iken dediğimizin tam tersi gibi oldu isim Gerçi ben karnımda öyle şu şudur demedim de çevrem söylüyordu Bizde sadece bir tane ultrason fotoğrafı var orada da aslında belli hangisi olduğu kuzum yüz yapısından çıkarıyorsun. Ultrason tahmini bir görüntü çıkarıyor ama tutturuyorAyyyyy çok tatlı annen yaa..
Hayır, bir tek senin ayırt etmen de çok değişik.
Zaten karıştırsan bile emzirirken anlarsın heralde.
Hani biri aşağıda, biri yukarıda diyordun ya.
Ben düşünmüştüm ki karnında isimleri belli.
Veya hani biri daha zayıftı diğerine göre.
O zaman şimdi ultrason resimlerinden hangisi hangisi tanıyamıyorsun dii mi?
Hic yüzünü goremedik biz ortaya supriz cıkacak bizim kızkilya cm sekerin nasil oldu ins devam ediyo musunYani sadece tahmin emin olamıyorum kilosu az olan solda aşağıda, kilosu çok olan sağda yukarıda diye düşünerek doğum ağırlığına göre. Karnımda iken dediğimizin tam tersi gibi oldu isim Gerçi ben karnımda öyle şu şudur demedim de çevrem söylüyordu Bizde sadece bir tane ultrason fotoğrafı var orada da aslında belli hangisi olduğu kuzum yüz yapısından çıkarıyorsun. Ultrason tahmini bir görüntü çıkarıyor ama tutturuyor
İnşallah canım inşallahİnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek
Güzel haberlerini alacağız
Benim oluyor sanırım canım hassas ya sancı değilde ayağa ilk kalkıyorum sanki aşağıya bir şey çekiyor beni. Birde sonda yerim çok acıyor idrara gitmek pek fenaKuzumm tabıı orası uyusuk ve kesılen yer e temas olursa acır
Ama sancı olmuyor
Egılme vs etkılıyor orası kesık yer ama duz yürurken de bısey olmuyor mesela
Size heyecanlar yaşatmak istiyor demek ki annesi ya İnan şekeri takip etmedim bir iki kere onlar baktı normaldi. İlaca devam etme dediler de çok tatlı yedim yiyorum ama ye süte iyi geliyor diye diye hata ediyorum. Yaram geç iyileşir diye korkuyorum. Uygun bir zamanda test veririm artıkHic yüzünü goremedik biz ortaya supriz cıkacak bizim kızkilya cm sekerin nasil oldu ins devam ediyo musun
Kuzum valla ben parca parca atiyorum o yuzden hemen cozuluo koca bi kalip atmiyorum hamuru hep te tazecik piser dedigin gibi mis gibi olur teyzemden ogrendim bende misafiri cok olan pratik oluyo boleAaa bak hi hamuru atanı duymamistm hem tazecik piser daha mantikli hamur hemen oda sıcaklıgına geliyor mu peki
Kilyosumm bebeler nasilll alistilarmi evlerinee esin nasil cok mutludur masallah barikallah allahim daim etsin kat at artsin mutlulugunuzSize heyecanlar yaşatmak istiyor demek ki annesi ya İnan şekeri takip etmedim bir iki kere onlar baktı normaldi. İlaca devam etme dediler de çok tatlı yedim yiyorum ama ye süte iyi geliyor diye diye hata ediyorum. Yaram geç iyileşir diye korkuyorum. Uygun bir zamanda test veririm artık
Yaa ama olsum bogazindan tatli biseyler gecmesine sevindimkendini de ihmal etme yine de tabi kimyon cayi da cok oneriyorlar hem sut yapiyor.hemde gaza iyi geliyor diye aklnda bulunsn canımSize heyecanlar yaşatmak istiyor demek ki annesi ya İnan şekeri takip etmedim bir iki kere onlar baktı normaldi. İlaca devam etme dediler de çok tatlı yedim yiyorum ama ye süte iyi geliyor diye diye hata ediyorum. Yaram geç iyileşir diye korkuyorum. Uygun bir zamanda test veririm artık
Valla cok mantikliymis bu taze pismesini daha cok seviyorum cünkü yarin bi deneyim yarisini pisiriyim yarisini dolaba koyayimKuzum valla ben parca parca atiyorum o yuzden hemen cozuluo koca bi kalip atmiyorum hamuru hep te tazecik piser dedigin gibi mis gibi olur teyzemden ogrendim bende misafiri cok olan pratik oluyo bole
Dogrudur kuzumm herkesın kınfarklı bırde sneın ıkız bebek kesık yerı bıle farkederBenim oluyor sanırım canım hassas ya sancı değilde ayağa ilk kalkıyorum sanki aşağıya bir şey çekiyor beni. Birde sonda yerim çok acıyor idrara gitmek pek fena
Dene bakalim baby bu hafta at buzluga, hftaya cikar dene bi bakalim nasil oluyoValla cok mantikliymis bu taze pismesini daha cok seviyorum cünkü yarin bi deneyim yarisini pisiriyim yarisini dolaba koyayim
Kuzum yaa cok zor bir karar doktor oyle demisken insan ister istemez bir tedirgin oluyo tabi ama kendi isteginden de vazgecme doktoruna akisina birakmak istedigini soyleyebilirsin son gun belli olsun agriyla gidersin belki acilma olmaz direk sez. Alir belki cok rahat normal dogurursun yanii kimse bilemez ki bunu denemeden Hep duadayiz kuzum insallah Allahim en saglikli sekilde kucagimiza almayi nasip etsin fistigim yaz bize burda birbirimizi hep rahatlatmaya calisioryz elimizden geldigince
Hello canlarımSon zamanlara yaklastikca normal kaygilanman canim benim yaa konus rahat rahat ifade et kendini icine atma esinle konus sevdiklerinle konus Bi bak bakalim dr ne dicek biz bugunleri cok bekledik unutmaaaa
Ben Ramazan’da pide yapardım.hamuru yoğurduğu gibi yarısını buzluğa atardım kullanacağım zaman çıkartırdım hem çözünürdü hem mayası gelirdi..kurabiye ye di pişmiş koymuşluğum var, börek de sarar atarım ama çok kalmıyorlar dolap kokusu alabiliyorlar bazenKızlarr ya buzluga koymalık misafir icin biseylsr yaptınız mı ay cok üseniyorumkolay olur mu biz cok buzlukta duran seyleri yemeyiz esimle hep taze tüketiriz pogaca vs duracaksa da max 1 ay durur yapilmali mi ne dersiniz kurabiye felan kokar mı ki
Biz bebeleri büyütürken sizleri takip ederiz ins her gün sizinle bizde bekleriz güzel günlerinizi insAralik sonu adetle başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa
Ben yaptım biraz ttuzlu tatlı kurabiye biber dolması yaptım yaprak sarmaya mecalim.olsaydi onu yapamadim biraz poğaça koydum kalem böreği şimdilik yeter sahada yapamıyorum zatenKızlarr ya buzluga koymalık misafir icin biseylsr yaptınız mı ay cok üseniyorumkolay olur mu biz cok buzlukta duran seyleri yemeyiz esimle hep taze tüketiriz pogaca vs duracaksa da max 1 ay durur yapilmali mi ne dersiniz kurabiye felan kokar mı ki
Evet poğaça değil ama boreklerde dolap kokusu olabiliyor fazla tutmamak lazimBen Ramazan’da pide yapardım.hamuru yoğurduğu gibi yarısını buzluğa atardım kullanacağım zaman çıkartırdım hem çözünürdü hem mayası gelirdi..kurabiye ye di pişmiş koymuşluğum var, börek de sarar atarım ama çok kalmıyorlar dolap kokusu alabiliyorlar bazen