- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Ben bebek olmadığından eminim ama korkum şu ki git gide bu göbek büyüyo sanki.Ay benim hep bi ayva göbegim vardı zaten 2 aylikken bile bebek diye kandiriyordm kendimiama tam anlamiyla 3 bitince kendini belli etti zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bebek olmadığından eminim ama korkum şu ki git gide bu göbek büyüyo sanki.Ay benim hep bi ayva göbegim vardı zaten 2 aylikken bile bebek diye kandiriyordm kendimiama tam anlamiyla 3 bitince kendini belli etti zaten
Sertlik 5 .ayda basliyor oksapar yapmaya korkmaya baslamistim o zamanBenim hiç sert olmadı henüz, yumuşacık.
Löp löp yağ bence bu.
Ben 3 aylıkken giydiğim lastikli alta hala giriyorum yalnız, hatta geçen seneki triko takımımda oluyo kotlarıma girememiştim yalnız çok üzücüydü o ilk anBenim hiç sert olmadı henüz, yumuşacık.
Löp löp yağ bence bu.
Buyuyecek tabi suan füze gibi olduk hepimizama cok keyifli biliyo musun büyüdükce daha keyif aliyorumBen bebek olmadığından eminim ama korkum şu ki git gide bu göbek büyüyo sanki.
Evet, doğru.Valla anneyi niye alsinlar ki diye düsündm cocuklar hersey yolunda olsa bile 5 6 saat tutuyorlar dediler sanki ayy bilemedim
Valla kuzum tiny miracle de erken doğum sonuçta kızın hiç YB süreci olmadı o da hazırlıksızdı kan sulandırıcı sını akşamdan vurdu gitti. Benim bu sebeple hiç aklıma kendi için demiştir diye gelmedi mantıken. Hayırlısı olsun inşallah girerse de hemen çıkıverirAy bir hemşire daha.
Sizin daha iyi bilmeniz lazım kız.
Ben mi yanlış düşündüm acaba?
Kız geçen hafta dört gün üst üste çıkıp 10.000 adıma yakın atmışım haldır huldur gezdim, cumartesi akşam hastanelik oldum biliyosun dinlen bu ara online alışveriş yap dedi doktor eşimde daha hayatta izin vermez zaten annem devamlı konuşup bık bık korkuttu evdeyim anlicağın bir süre doktordan doktora ancaBu doktorlar niye sallamıyo bizi yaa
Bak ben kuduruk baş, sanıyorum 2 hafta önceme kadar avm si çarşısı biyerim çıksa da geziyordum
Yenilerdr çok zorluyor beni artık tam bir tosbağa oldum. Sen de gezebildiğin kadar gez ( bana bak ne kötü arkadaşım dimi)
Ay keyifli olmaz mı, müthiş bir şey.Buyuyecek tabi suan füze gibi olduk hepimizama cok keyifli biliyo musun büyüdükce daha keyif aliyorum
Evet, doğru diyosun canım.Valla kuzum tiny miracle de erken doğum sonuçta kızın hiç YB süreci olmadı o da hazırlıksızdı kan sulandırıcı sını akşamdan vurdu gitti. Benim bu sebeple hiç aklıma kendi için demiştir diye gelmedi mantıken. Hayırlısı olsun inşallah girerse de hemen çıkıverir
Allah a emanetiz artık son on hafta diye sayıyorum ben sen de son beş mi altı mı oluyo iyi değerlendirBizden gecti bacim egilip is yapma zamani
Ya evet, ben de o zamana kadar göbekten yapalım ki sonra kola bacağa geçeriz diyorum.Sertlik 5 .ayda basliyor oksapar yapmaya korkmaya baslamistim o zaman
Ya ben de doktor günleri geziyordum zaten yeterKız geçen hafta dört gün üst üste çıkıp 10.000 adıma yakın atmışım haldır huldur gezdim, cumartesi akşam hastanelik oldum biliyosun dinlen bu ara online alışveriş yap dedi doktor eşimde daha hayatta izin vermez zaten annem devamlı konuşup bık bık korkuttu evdeyim anlicağın bir süre doktordan doktora anca
13. Haftadan sonra,her hafta 1 cm yukarı doğru çıkıyormuş.Ben bebek olmadığından eminim ama korkum şu ki git gide bu göbek büyüyo sanki.
Aaa, ben bunu bilmiyordum canım.13. Haftadan sonra,her hafta 1 cm yukarı doğru çıkıyormuş.
rahim göbek deliğinin hizasına 20. Haftada geliyormuş..
Bizim bebişler biraz daha aşağıda şişerse göbek altın biraz şişer şuan
Merak etme canım göbeğe doyacaksınız. Ben şu resmi görünce korkmuştum benim de bişe kalmadıAaa, ben bunu bilmiyordum canım.
Benimki kesin göbek kesin.
Ayy Allah aşkına bu kaç bebe taşıyorMerak etme canım göbeğe doyacaksınız. Ben şu resmi görünce korkmuştum benim de bişe kalmadı
2 bebe sorma kadının ağırlık merkezi değişmiş o ince belle iyi taşıyo. Bu da benim tam çekemiyoz wp grubu olsa atardımAyy Allah aşkına bu kaç bebe taşıyor
O bel ne öyle
Oyy maşallahhh2 bebe sorma kadının ağırlık merkezi değişmiş o ince belle iyi taşıyo. Bu da benim tam çekemiyoz wp grubu olsa atardım
İyice edepsizleştim dimi attığım resme bakOyy maşallahhh
İkiz olunca böyle mi oluyo?2 bebe sorma kadının ağırlık merkezi değişmiş o ince belle iyi taşıyo. Bu da benim tam çekemiyoz wp grubu olsa atardım