- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
Amin kuzum inşallahhCnm yaa masaallah sağlıkla buyusunler ins sen nasılsın analı babalı büyüsün kuzular vakti bu zamanmış sağlıkla evine dönün ins.
Maşallah gobegide düştü ablaligi halletti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum inşallahhCnm yaa masaallah sağlıkla buyusunler ins sen nasılsın analı babalı büyüsün kuzular vakti bu zamanmış sağlıkla evine dönün ins.
Maşallah gobegide düştü ablaligi halletti
Yaaa stresten mı acaba ınsan son zamanlar gerılıyor yaKaşıntı devam kuzum. Ben de sebebi belirsiz bir kaşıntı yaşıyorum işte
Genetık ve yapısal faktor cok önemlı sennın kı mınumuma ındırmye calısmak olacagı varsa oluyor kuzum nafıleKizlar bisey sorucam benim lierac bitti de ne kullaniyorsunuz bio oil mi alsam Kilya sen almistin sanki yeni formul linki hangisi hepsine yeni formul yazmislar zaten lierac surdugum yerlerde catladi karnim alti ne kullansam bilemedim
Kuzum dün hiç sancı çıkmadı ama gece yine nstde sancı çıkmaya başladı sabah bir daha bağladılar yinr çıktı birde bebeklerden birğnin kalp hızında düşme gözlenmiş doktorum hiç zaman kaybetmeden alalım dedi hayırlısı bu zamanmış çok şükür sağlıklılarMaşallah kuzulara
Daha çok sancı mı geldi cnm.hemen neden aldılar sezeryana
Kesinlikle öyle kuzum kız bebişler nazlı ve narin olurlar Bizim bebişlerde karnımdan çıktıkça hepsi bir hayranlıkla bahsediyorlardı acaba nasıl birşeyler çok merak ediyorumMasallahh subhanallahh
Benım kıza hemsıre Ablalalrı cok nazlı cok narin kıbarcık kız dıyorlar yaa nasıl guzeller her bır bebek
Ya evet zaten annemde cok catlamis dedigin gibi sadece aza indirsin diye yoksa gögüslerim yanlarm o kadar berabt catladm ki anlatamamGenetık ve yapısal faktor cok önemlı sennın kı mınumuma ındırmye calısmak olacagı varsa oluyor kuzum nafıle
Kolestaz risklinle durum bu düşüşler gerçek düşüş değil ilaçla baskılama. O yüzden istemiyorum alsın istiyorum açıkçası korkuyorumYa evet haftalar farklı yerlerde farklı çıkabiliyor anlamadım. İyi sabrettin bebekler için. Felaket yükselmiş gerçekten doya doya kolestaz sın 36 yı da geçirirler mi ki acaba biraz daha tutalım diye. Düşse değerlerin tutarlar belki de
Aynen kuzum 80000 de bir görülüyormuş bu ara bizim hastanemizde çok görülüyo falan diye söylüyorlardı öyle olunca yinede şaşırdılarKuzum kese ile doğmak nasıl ki yırtılmadı doktor mu yırtıp aldı gibi
Amin kuzum inşallah çok sağolAyy masallah Allah ım analı babalı saglıkla.büyütsün insallah en kısa zamanda hep beraber evinoze dönersiniz insallah
Goremedın mıııKesinlikle öyle kuzum kız bebişler nazlı ve narin olurlar Bizim bebişlerde karnımdan çıktıkça hepsi bir hayranlıkla bahsediyorlardı acaba nasıl birşeyler çok merak ediyorum
Çok saol canım teşekkür ederim Rabbim kimseyi böyle güzel bir duygudan mahrum bırakmasın İsteyenlere hayırlı sağlıklı vatanı milleti için hayırlı evlatlar nasip etsin Doğumu bekleyenlerede en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsinCanım benim tebrik ederimm sağlıklı ömürleri olsun inşallah bebişlerinin bebisler yavaş geliyor çok heyecanlı darısı bana inşallah
Hiç biri kesmiyor canım çatlayacağı varsa çatlıyor belki azaltır bio oil aldım ben dur atayım. Doğal yazıyor parantez içinde. Sebamed di satıcı şimdi göremedim trendyoldaKizlar bisey sorucam benim lierac bitti de ne kullaniyorsunuz bio oil mi alsam Kilya sen almistin sanki yeni formul linki hangisi hepsine yeni formul yazmislar zaten lierac surdugum yerlerde catladi karnim alti ne kullansam bilemedim
Amin kuzum inşallah sırada sizlerin güzel haberlerinizi okumaktaAyy allahimm vallahi dort gozle bekledik haber masallah kuzum gozunuz aydin Allahim saglikla evinize gecmeyi nasip etsin insallah sen iyi misinn
Çok sağol kuzum inşallah en doğru zamanda sağlıkla sıhhatle bebişlerinizi kucaklarınıza alınYaa biliyordum o fırtına öncesi sessizliktiiii
Ahh canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah
Ve grubumuzun ilk ikiz doğuranı da sen oldun tebrikler
Anlatsana detayları
Bebegım olsunn ben 17 yıldır oyleyım onlar da toparlanıyor beyaz renk alıyor hem senın hem eısnın gözleri alısıyorYa evet zaten annemde cok catlamis dedigin gibi sadece aza indirsin diye yoksa gögüslerim yanlarm o kadar berabt catladm ki anlatamam
Yok ya ne yazıkki göremedim akşamda göstermiyorlarmış sabaha inşallah görecem çok heyecanlıyımGoremedın mııı
Gerçekten çok ilginçmişAynen kuzum 80000 de bir görülüyormuş bu ara bizim hastanemizde çok görülüyo falan diye söylüyorlardı öyle olunca yinede şaşırdılar
Hmm tamam buldm canım sagol azaltmiyor ama iki gundur surmuyorm ya kasinti iyice artti galiba iyice gerginlesiyorHiç biri kesmiyor canım çatlayacağı varsa çatlıyor belki azaltır bio oil aldım ben dur atayım. Doğal yazıyor parantez içinde. Sebamed di satıcı şimdi göremedim trendyolda
Kuzum ben uc aydan beri bio oil ve lierac donusumlu kullaniyorum, yag surmek zor gelio die dusta surmeye basladim baya yumus yumus oluyor eski yeni icerik bilmem ben aslisah alkoclar paylasmisti hamileyken onun linkinden aldim memnunum henuz bir catlama olmadi ama bellide olmaz tabiiKizlar bisey sorucam benim lierac bitti de ne kullaniyorsunuz bio oil mi alsam Kilya sen almistin sanki yeni formul linki hangisi hepsine yeni formul yazmislar zaten lierac surdugum yerlerde catladi karnim alti ne kullansam bilemedim