Kuzum coooook tesekkur ederimm Ayarlarlar insallah bizi zor duruma dusurmez Allahim en guzelini vesile eder bize

canımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben
Tatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansım mayısın son haftasına anca benimki..
Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil eklenecek.. şimdilik ssdece folbiol kullan yeter dedi.. senin çok az kaldı çok heyecanlıı, belirtileri ben senle takip ederim merak etme biliyosunki bütün belirtileri yaşıyorum ben her daim

Benim 16.gün transfer oldu.

Şimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl?
Daha ne kadar yememek gerek?

Katılıyorum kuzum nasıl denk gelirse ben zaten korkuyorum çok doğumdan da

Öyle tercih ettiğin için mi kuzum ? Yoksa daha önce ki sezaryen filan diye mi
Ya kizimi anlattım iste degisik bi bebeydi taaa oluşundan...Doktor sordu bana ne istiyorsun diye ben de sezaryen dedim beni çağırın ben geleyim o saatte....Heyecan atraksiyon bana göre değil dedim

Cagirdi beni saatinde gittim kuzu kuzu

5.gün embriyosu adetin 23.günü transfer oldumdoktora geç degil mi ben zaten 25 günde bir adet oluyorum dedim.taze transferimde 18. Gün olmustum.donmus transfer farkli oluyormus günleri biz ayarliyoruz dedi.icin rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…