Kuzum coooook tesekkur ederimmBayram için haber bekleyen kızçeler, benimki bayrama denk gelmiyor ama doktorum dediki denk gelseydi ilk 2 günü çalışmıyorlar, ondan sonra yapardık, bik gün için ayarlardık onu dedi. Benimkiler böyleymiş, bilginize
Benim belli tam uyuma ve sezeryanKızlar yine hızlandırmaya alsak adımlarıDoğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Tatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansımcanımmm seninde belli oldu mu günün peki? bende haftasonu son düzlük kontrolüne gideceğim:)))
Haftaya transfer olacak kimse yok mu ya kimle takip edicem belirtileri ben
Benim 16.gün transfer oldu.Tatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansımmayısın son haftasına anca benimki..
Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil eklenecek.. şimdilik ssdece folbiol kullan yeter dedi.. senin çok az kaldıçok heyecanlıı, belirtileri ben senle takip ederim merak etme biliyosunki bütün belirtileri yaşıyorum ben her daim
Süper, sonunda gerçek bir belirti buldun.Kizlar benim göğüslerim azcık acimaya basladi...
Valla hiiiiiç oraları düşünmek istemiyorum şimdi canım.Kızlar yine hızlandırmaya alsak adımlarıDoğum konusunda ne düşünüyorsunuz?
Benim 18Benim 16.gün transfer oldu.
Psikolojik te olabilirSüper, sonunda gerçek bir belirti buldun.
Katılıyorum kuzum nasıl denk gelirse ben zaten korkuyorum çok doğumdan daSenin sorularına hayranımm şekerbenim için farketmez vallaa bi şekilde çıkıcak sonuçta öyle inat etmem normal olsun bilmem ne diye İnat edip çok sıkıntı yaşayan tanıdğım var çünkü Allah korusun
Psikolojik boyutunun olduğuna kesinlikle inanıyorum. 152’yi gördüğümden beri midem bulanmaya başladı.Psikolojik te olabilir
Bu tatlı olayı nedir ben anlamadimŞimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl?
Daha ne kadar yememek gerek?
Öyle tercih ettiğin için mi kuzum ? Yoksa daha önce ki sezaryen filan diye miBenim belli tam uyuma ve sezeryan
Yok yani genel anlamda bir yaklaşım olur ya ben çok korkuyorum mesela her türlüsündenValla hiiiiiç oraları düşünmek istemiyorum şimdi canım.
Transfer sonrası bebeğin tutunduktan sonra hareket etmemesi için tatlı yemeyi pek önermiyorlar. Hani USG çekiminden önce çikolata ye gel der ya doktor, hareket etsin diye...Bu tatlı olayı nedir ben anlamadim
Kuzum ben yiyorumŞimdi, kabızlık için ilk 3 ay dikkat etmek lazım dediniz.
Peki tatlı yeme konusu nasıl?
Daha ne kadar yememek gerek?
Ya kizimi anlattım iste degisik bi bebeydi taaa oluşundan...Doktor sordu bana ne istiyorsun diye ben de sezaryen dedim beni çağırın ben geleyim o saatte....Heyecan atraksiyon bana göre değil dedimÖyle tercih ettiğin için mi kuzum ? Yoksa daha önce ki sezaryen filan diye mi
Çok hoşsunuz kızlar benim de belim ağrıdı azıcıkPsikolojik boyutunun olduğuna kesinlikle inanıyorum. 152’yi gördüğümden beri midem bulanmaya başladı.
5.gün embriyosu adetin 23.günü transfer oldumTatlımm benim doktorum 5. Gün embriyosunu adetin 23. Günü transfer ediyormuş, hiç bu kadar geç olanı duymamıştım, benim şansımmayısın son haftasına anca benimki..
Lucrin, estrofem, sonradan progestan fitil eklenecek.. şimdilik ssdece folbiol kullan yeter dedi.. senin çok az kaldıçok heyecanlıı, belirtileri ben senle takip ederim merak etme biliyosunki bütün belirtileri yaşıyorum ben her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?