Senin yaşadığın şey kimsenin umurumda değil. Her gün kesip biçseler takmayacak duruma gelmiş bir çoğu. Ay onları da anlıyorum da. Allah kimseye dert vermesin ne diyim
Kıyamam arkadaşımın annesi diyaliz hastası idi bütün kolu mahvolmuştu damar yollarından konuşurdu
Ne zormuş ya yıllarca çekmişti rahmetli. İnsan başına gelince gerçekten ne demek olduğunu anlıyor . Rabbim büyük dert vermesin kimseye
Aminnn kuuzmm ınsallahh
rabbım yardımcısı olsun herkesınnn ınsallahhh
Sende bebeklerın le saglıkla sıhhatle huzurla evıne donuceksın
Bana hep sabır ve zaman dıyorlar hersey ıcın gerek benım rahatsızlıklarım ıcın gerek bebek kuvezde dıe vs
Insana o kadar zor gelıyor kı camlara cıkıp gokyuzune bakıp RABBIMMM benı kımseye muhtac etme dr larıın elıne de bırakma
Bedenıme ruhuma kalbıme bana şifamı sen ver
Ben ılac almaya bıle korkuyorum ya bebegıme zarar olursa dıe
Bu merhametı ıcıme sen verdın
Bızı merhametlı yaradan sensın sende bendekı olan bu duygunun kat ve katı var oyuzden gunahsız yavrumun hurmetıne
Şifamı senden diliyorum yalvarırım dıe cok dualar ettım caresız kaldıkca
Bazende demekkı Rabbım benım agzımdan ona yalvarmamı ıstıyor gözyası dökmemi istiyor dıe düşündüm
O kadar bebek ıstedık dua ettıkkı
Demekkı bıraz daha sabır kulum dıo
Dıe dusundum ama ınsan oglu ımtıhanalr kolay olmuyor kuzummm
Ben aciz caresiz bır kulum yarabbımm yalvarıyorum dıe cok haykırdım
Cok şükür bebegım ıyı
Kafa usg sı
Kalp ekosu felan cekıldı bı sıkıntı yok Rabbıme şükürler olsun
Dün bulanık kafa girdiğim yogun bakım odasından gayet hıc bsıey yasamam ıs bı anne vardı
Cıkısta normal hayattakı gıbı oluyorum
Insana ılac gelıyor o bebekler
Onu kucagıma alınca hıc busey olumsuz degıl sadece ona adapte. Oluyorsun
Sımdı süt sagdım oglen 1 de emıyor gıtmeden bı kerre daha sagarım ınsallah rabbım nasıp edıp verırse
Ohh misss
Oyuzden ınsan olumlu seykerı de yasamaya baslayınca ne kadar kıyemtlı zamanlar cok şükür dıyorsun
Sende onları gordugunde onların telasına düştüğünde bunları hıcc yasamamısa dönuceksın kuzum
Bana esım kokusu nasıl dıo koklayamıyırum cıft maske takılıyor
Zaten kıyamam koklamaya bıle
Aa ewet haklısın dıo
Bız annelern1 den 2 ye kadar emzırme saatımız 2 de baba saatı bı5 veya10 dk duruyorlar
Babalara gırıste stırıleze edılmıs onluk verılıyor elelr yıkanıp dezenfekte edılıyor oyle ıcerı alınıyor
Onlar gırıs yaomadan bız bebeklerı kuveze verıyoruz tekrardan
Babası na dun tekrar dezenfekte sıkıp kuvezın mınık camından parmaklarına vs dokun babası hısset dedım
Cekınerek tamam dedı oda dokunmaya bıle kıyamıyor kucuck bebek cunku
Burnuna ve el parmagına dojundu gerı cekıldı
Cıkısta ablamın ogluna dıyorkı
Aliii bıkıyormusun burnuna dokundum
Allahım okadar ınsan duygusal oluyor ki bızım kızımız dogdu dıyrouz
Son dklar kuvezın yanından bakarken bıle azcık gozu acılsa aaa actı actı ben ona dıyroum bak o bana dıo sen bak sen bak ben dıyorum kucagıma alıp emzırıyorum ben sen bak
o baana kıyamıyor annesı sen bak dıe bana ıyı geldıgını bıldıgı ıcın ben ona kıyamıyorum evladını gorsun dıe
yaa oyle boyle ılac oluyorlar
Insallahhh Rabbım evımıze getırmeyı de nasıp etsın
Hep dualarımda aklımdan burdakı arkadaslarımda gecıyor
El acıp dılıyerrek ısteyen herkese nasıl et dıe dua ediyorum