- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Kızlar tesaduf gorudm yazdıkalrınızı bıldıırm gelmemıs bana
Bu gece hastaneye gıttım serum aldım sun gunduz kestırmek ıcın bıraz yatayım dedım yıne ataklarla uyandım bu sefer sabahladım krız eslığınde
Serum sonrası 6.8 arası uyudum ama cok huzursuz gergın kalktım yıne aglamalı felan
Sabah kendımı toparladım bebegıme gıdıcem emzırmeye dıe
Sarılık olmus bırde
Dun hemsıreye dedım ki sag goz altında sarılık var sankı
Yok bız hergun bakıyrouz dedı
Bugun gıttım bebegıme ısık tedavısı
baslamıs lar kafasında bebek bezı gozerı bantlı
Bırde bezını actı hemsıre altındakı bezı temız ama cocugumun poposumda kaka kalıntıları silmeye calıstı kız sonra kremledı pişik olmasın dedı yıkama yapıcam
Dedım yazık degıl mı bu bebege kalmıs yapısmıs
Sonra kafasındkaıelrı cıkardı gozkerındekını ısııgı kapadı bana verdı gozlerı dun cok ödemlıudı ınmıs kılosuda 1880 e düşmüş bu beklenılem bısey sımdıden sonra alırmdedı hemsıre
Emzırmeye calıstım ama cocugumun hali yoktu uyumak ıstıyordu sanırım sarılıktan oda azıcık zorladım hemsure burnunu sık ayak altına pıtpıt vur felan bıraz emdı sonra zorlayamadım gece cok az sagım yapmıştım sırıngaya koydum onunla verdık onu
Gunde 20 ml beslıyormuslar
Bakalım normal kıloya ulasımca cıkar dedıler
Ben bugun dunku dr un yanı psıkıyat rın yazdıgı ılaclara baktım
Bırde exzanecı nı bıtkılsel hap tavsıye ettı uyku hormonunu destekleyıcıymıs cokta pahalı ama aman ıyı olsun sıe aldık kemdı dr uma da sordum sadeve uyku duzemleyıcı dedı
Bende uykuya gecıste problem yasıyorum zaten dedım
Uyku ılacı degıl uuku hormanunu duzenleuıcı dedıler
Bende dr dan da o sekılde onay alınca eve gecmeden gerı dönduk onuda aldık en azındam kımyaaaldan ıyıdır dıe
Yanı kızımsa bende mucadelemıze devam ınsallahh atlatıcaz hep bırlıkte
Bu gece hastaneye gıttım serum aldım sun gunduz kestırmek ıcın bıraz yatayım dedım yıne ataklarla uyandım bu sefer sabahladım krız eslığınde
Serum sonrası 6.8 arası uyudum ama cok huzursuz gergın kalktım yıne aglamalı felan
Sabah kendımı toparladım bebegıme gıdıcem emzırmeye dıe
Sarılık olmus bırde
Dun hemsıreye dedım ki sag goz altında sarılık var sankı
Yok bız hergun bakıyrouz dedı
Bugun gıttım bebegıme ısık tedavısı
baslamıs lar kafasında bebek bezı gozerı bantlı
Bırde bezını actı hemsıre altındakı bezı temız ama cocugumun poposumda kaka kalıntıları silmeye calıstı kız sonra kremledı pişik olmasın dedı yıkama yapıcam
Dedım yazık degıl mı bu bebege kalmıs yapısmıs
Sonra kafasındkaıelrı cıkardı gozkerındekını ısııgı kapadı bana verdı gozlerı dun cok ödemlıudı ınmıs kılosuda 1880 e düşmüş bu beklenılem bısey sımdıden sonra alırmdedı hemsıre
Emzırmeye calıstım ama cocugumun hali yoktu uyumak ıstıyordu sanırım sarılıktan oda azıcık zorladım hemsure burnunu sık ayak altına pıtpıt vur felan bıraz emdı sonra zorlayamadım gece cok az sagım yapmıştım sırıngaya koydum onunla verdık onu
Gunde 20 ml beslıyormuslar
Bakalım normal kıloya ulasımca cıkar dedıler
Ben bugun dunku dr un yanı psıkıyat rın yazdıgı ılaclara baktım
Bırde exzanecı nı bıtkılsel hap tavsıye ettı uyku hormonunu destekleyıcıymıs cokta pahalı ama aman ıyı olsun sıe aldık kemdı dr uma da sordum sadeve uyku duzemleyıcı dedı
Bende uykuya gecıste problem yasıyorum zaten dedım
Uyku ılacı degıl uuku hormanunu duzenleuıcı dedıler
Bende dr dan da o sekılde onay alınca eve gecmeden gerı dönduk onuda aldık en azındam kımyaaaldan ıyıdır dıe
Yanı kızımsa bende mucadelemıze devam ınsallahh atlatıcaz hep bırlıkte