Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç sorma yamuldum gittim ya. Allah ım ne olur azıcık ferahlat diyorum ikisi de biraz gerileseAyy ne desem bilemedim sans valla ikisi bir olunca tabi kasıntıdan deliriyosun Allah yardimcin olsun insaah verdikleri ise yararda biraz rahatlarsn
Aaaa, hiç hissetmedim.Düzce de deprem olmuş İstanbullular hissettiniz mi
İkisi ayrı birer gebelik sorunu şansıma ikisini aynı anda yaşamak varmışKolestaz da var. Bence ozamn birbirini tetikliyor bunlar. Ben ilk defa duydum çünkü kaşıntı dediğin durumu. Ya i alerjik bişe olsa anlayabilirdik de. Egzama için ilaç kullandım ya çok inve tabaka halinde sürebilirsin demişti bana da baktım dayanıcak gibi değilsin artık. Kullan bence o şekil.
Sağ olasın yavrum Allah razı olsun. Takvimin hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallahYaaa, çok geçmiş olsun canım.
Ama o pütürlüklere krem iyi gelir cidden.
Kurudukça da kaşınır çünkü.
Rabbim şifa versin.
Bazı yerlerde İstanbulda hissedildi yazıyor da sorayım dedim size deAaaa, hiç hissetmedim.
Modun moralin çok düşük yazmandan bile anlaşılıyor. Ama üzülme strese girme daha fazla nolur o da tetikler daha fazla az kaldı yavrum az daha sabret Allah da yardım etsin sanaİkisi ayrı birer gebelik sorunu şansıma ikisini aynı anda yaşamak varmış
Çok teşekkür ederim canım, amiiiiin inşallah.Sağ olasın yavrum Allah razı olsun. Takvimin hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah
Valla ben bursadayım ama yine de hissettim çok ta korkarım Allahım beterinden korusunDüzce de deprem olmuş İstanbullular hissettiniz mi
Ahhh yavrum ya şansına çok takma kafana stres yaptıkça daha da artar. Bepantolün kremi var kaşıntı için olanı bir süre rahatlatır kuzum seni onu aldırabilirsinGece vakti ekmeğe filan bastım heralde tövbe estağfurullah. Kolestaz dışında gebelik kaşıntısı diye bir şeyde varmış. Cildiye geldi baktı sadece kolestaz değil dedi pütürlenme var gebelik kaşıntısı bu dedi. Kortizonlu krem yazdı ama doktorum müsade etmedi. Sulu bir şey verdiler kaşınan yerlerime koyacakmışım. Çook dayanamazsam kortizonlu krem çok ince sürebilirmişim. Bir de bebekler için bir nemlendirici krem varmış onu süreceğim. Dayanacaksın diyor.
Aa hissettin mi. Çok geçmiş olsun Allahım esirgesin inşallahValla ben bursadayım ama yine de hissettim çok ta korkarım Allahım beterinden korusun
İş yerindeyim bir tek ben duydum.Önce acaba mı dedim benim kızda baya sarsıyor bu sıra sonra evdekilerde yazınca tamam dedim. Sağol kuzumAa hissettin mi. Çok geçmiş olsun Allahım esirgesin inşallah
Oda şans kuzum çok geçmiş olsun inşallah verdikleri şey iyi gelirde kreme gerek kalmazGece vakti ekmeğe filan bastım heralde tövbe estağfurullah. Kolestaz dışında gebelik kaşıntısı diye bir şeyde varmış. Cildiye geldi baktı sadece kolestaz değil dedi pütürlenme var gebelik kaşıntısı bu dedi. Kortizonlu krem yazdı ama doktorum müsade etmedi. Sulu bir şey verdiler kaşınan yerlerime koyacakmışım. Çook dayanamazsam kortizonlu krem çok ince sürebilirmişim. Bir de bebekler için bir nemlendirici krem varmış onu süreceğim. Dayanacaksın diyor.
Evet kuzum hissetim baktım dolaptan ses geliyo sonra gidip gelmeye başladım lambaya baktım ama hareket yok dedim heralde kendi kendime sallanıyorum içeriye gidip babama sordum oda benim gibi sallanınca lambaya bakmış onda hareket olmayınca bana öyle geldi demişDüzce de deprem olmuş İstanbullular hissettiniz mi
Kuzummm güzel günlerde kullanın inşallahh mışıl mışıl uyusunMontajlama bitmedi daha