MaşallahhhhKızlar bugün 10+0 olduk.
9’lu haftaları atlattığıma göre artık hamilelik günlüğü ekleyebilirim dedim.
Cumartesi günü kontrolüm, dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşallahhhhKızlar bugün 10+0 olduk.
9’lu haftaları atlattığıma göre artık hamilelik günlüğü ekleyebilirim dedim.
Cumartesi günü kontrolüm, dualarınızda bana da yer verirseniz çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun yavrum korkmuşsunuzdur Allah esirgesin yarabbimmEvet kuzum hissetim baktım dolaptan ses geliyo sonra gidip gelmeye başladım lambaya baktım ama hareket yok dedim heralde kendi kendime sallanıyorum içeriye gidip babama sordum oda benim gibi sallanınca lambaya bakmış onda hareket olmayınca bana öyle geldi demiş
Ay hadi inşallahnurselek kuzum maşallah çok sevindim inşallah 21 aralıkta sağlıkla gelirler tut içinde inşallah
Soracaktım biliyomusun adam dün hikayede hastayım 1 hafta hastaneye yattım diye paylaşmış da aklıma geldi iyi bari gözün aydın
Adamın son paylasımını gördünzmü hastaneye yatırılmış uzun süre siparişlerinizi gönderemicez yazmıs tam zamannda almışız yoksa gerilecektik baya
Ayy insallah canımLabellaaa kuzucumm ohh maşallahh kızçenee hadi bakalım günün de belli olcak inşallah dört gözle bekliyoruz
Yok verilmiş siparişleri göndereceklermiş yine de öyle de olsa zamanında almışız vallaAdamın son paylasımını gördünzmü hastaneye yatırılmış uzun süre siparişlerinizi gönderemicez yazmıs tam zamannda almışız yoksa gerilecektik baya
Hee valla yollamış aferinSoracaktım biliyomusun adam dün hikayede hastayım 1 hafta hastaneye yattım diye paylaşmış da aklıma geldi iyi bari gözün aydın
Ayy ben yetişemem ona çok hareket ediyor ya bu halde ya daKızlar günlük bebeğinizin hareketlerini sayıyor musunuz
Oyy nazardırr kuzum yaa geçmiş olsunSinirden ağladım ne bu şimdi bu sakarlık mı nazarmı 3 parçam birden kırıldı
Ayyiyi bari hastayim felan yazmisti ya valla Allah affetsin ilk sey dusundum iyi ki siparis vermisiz die
Aglama kız napıcan gelen mala gelsin azcik sakarligimizda var yalan degil ama nazar ciktı die dusun bosverSinirden ağladım ne bu şimdi bu sakarlık mı nazarmı 3 parçam birden kırıldı
Yok salak gibi ağladım Bi de sinirim boşaldı. Oturuyom hal nasıl temizliycemi düşünüyomAglama kız napıcan gelen mala gelsin azcik sakarligimizda var yalan degil ama nazar ciktı die dusun bosver
Ufff daha duruyo valla düşünüyom nasıl temizleyimOyy nazardırr kuzum yaa geçmiş olsun
Yok mu şöyle el süpürgesi pıt pıt süpür bizim evde hep bişey kırılır sakarlığımdan ama benimki ayağınıza batmasında küçük parça falan olur eşin gelince normal süpürsün aman dikkat etUfff daha duruyo valla düşünüyom nasıl temizleyim
Süpürgeb agirsa esini bekle kaldırma amanYok salak gibi ağladım Bi de sinirim boşaldı. Oturuyom hal nasıl temizliycemi düşünüyom
Ayyyni benim de oyle oluyor cnm her resime bakıyorum bı benim kız gostermiyo kendiniherkesin ultrason resmi koleksiyon var resmen duvarlarinda asili biz boy kiloyu ogrenip cikiyoruz doktorda artik dogumda gorun dedi bende kestim umudu
Vayyy 21.12.2021 ne güzel bir tarih ins sağlıkla gelsinler kuzummHeyo ben çıktım en uzun geceye gün verdi bana doktor 21 Aralık hedef o dedi.
2100e 2200lerdeler. Bi gecede nasıl saç beyazlar 1 gecede birsürü çatlağım oldu gözünüz değdi hocam dedim olmamaması mucizeydi dedi kiloları da iyi Bi de dedi. Şükür biz sıkıntı yok. İdrar sonucuna göre de çok kötü değil ama suyu bol iç dedi.
Muhasebeye de uğradık 5700e anlaştık sanırım pazarlık yapa yapa