2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ne demek kuzum birbirimize destek olmak icin buradayiz 🥰ama bence senin pozitif sen kacinci gundesin su an? Ben bi kimyasal gebelik yasadim gecen transferimde 10.gun degerim 23 cikti hatta 22,... bi deger cikti sonra eve gelip bir de test yapayim dedim eski telefonumda kaldi bulsam aticaktim o resmi sana gozle zor goruluyor. Ama senin baya bildigin net yani benimki ile karsilastirdigimda Benim degerim 23ise senin bu kaset testeki goruntude degerin 70 80 olmasi lazim. Öyle düşününce yani iğnenin etkisi o kadar kalmış olamaz
Bugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhh🙏 Rabbim bu son sansimda ellerimi bos çevirmez insallah :dua:

Ya var ya benim zaten hiç birseyim soyle çarşaf gibi dümdüz olamaz..Ille de bir olay bir atraksiyon olacak🤭🤣

Kızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi

Bugun 8.gunum canim..Oyle mi diyorsun ay insallah insallahhhh🙏 Rabbim bu son sansimda ellerimi bos çevirmez insallah :dua:

Ya var ya benim zaten hiç birseyim soyle çarşaf gibi dümdüz olamaz..Ille de bir olay bir atraksiyon olacak🤭🤣
Önemli olan güzel neticelenmesi kuzum içini ferah tut kendime stres verme 🥰

Kızlar ben bı test yaptm dayanmadım saçma sapan denedim biraz geçtikten sonra hayalet bı çizgi çıktı buraya atacaktım ama fotoda çıkmıyor 4. Gün bugün çıkması imkansız demi sizfe ilaclsrin etkisimi
Hangi ilaç kuzum çatlatma iğnesi mi atsaydın bakardık yine de

Sen hangi ilaçları kullanıyorsun canim bir de testini çekip atsam misin

Yasamademek123 Yasamademek123 @RAAT @angelbaby29 tebrik ederim kizlar, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.. darisi testi bekleyenlerin sonra da daha transferi bekleyenlerin basina 😍 dua edin bol bol, hem ramazan hem hamis duasi 🙏🏻

Topic gercekten ugurlu gelecek, daha hic negatif yok heralde dimi? Allahimm insalah geri kalan herkesinki de boyle guzel olur 🐣🐣
Çok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimizi 😇

Çok şükür yok suana kadar. Insallah gelen her haber pozitif olsun cok istiyorum. Listenin sonuna ben kaldim en son da pozitifi ben vercecegim size. Mayisa kalanlarida eklerim hiç sorun degil. Beraber buyutecegiz bebislerimizi 😇
Ben listede yokmuşum şimdi farkettm ekler misin canım ☺️
Deneme sayısı: 2
Problem: morfoloji bozukluğu
Transfer tarihi: 13 nisan

X