2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Valla 2 gündür bende muzdaribim bu konudan yatacak yer bulamiyorum kendimi bu hafta ful gün aşırı cok yorulunca acaip derin uyuyor tekrar ise gidecek diye kıyamıyorumda ama olan bana oluyor horlama da cabası😅
Bende acıdım uyandırmadım büzülüp yattım bir köşede ama iyi uykuya ihtiyacım var ya. Ayrı deneyeceğim bir

Aynen bak ben düzenlersem çekerim bir ara. Evet en iyisi pazar. İş yerinden biri bronşit olmuş raporlu paso full çekiyor eşim yaa. Sabah 8 akşam 9.canı çıktı bana da hiç yardımı olamıyor maalesef. Zaten 1 gün izni var onu da hep hastane işleriyle geçirmiş Oluyoruz. Üzülüyorum da ona ne bileyim ya😔
Allah kolaylık versin kuzum işte herkes üzerine düşeni yapacak mecburen başka türlü olmuyor ne yapacaksın boşver. Erkek milletinin gözü açılmasın zaten 😂🤪

Yok ya ondan demiyorum da rahata alışınca da geri çevirmek zor oluyor yavrum. Boşver işleyen Demir ışıldar 😂🤪 biz de bir sürü şeye katlanıyoruz. Onlar da kendi üstüne düşeni yapacak artık hayat herkese zor
Tabi canım aha gerçekten doğurmadan dokuz dopuruyoz. Hangisini yaşıyolar hiç. Rahat valla mis gibi

Kızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır 🙈
Benım kızım tırnagından operasyon oldu 🥺 onunla ılgılenmeye calısıyroum sımdı bıraz uzandım o bı yerde ben bı yerde yatıyoruz ☹️ şifa nıyetıne bı fatiha okuyabılen varsa okursa kızımın nıyetıne sevınırım 🤲 hızlıca toparlansın kuzumm

Al işte 🙄

Eklentiler

• IMG_20210917_114501.jpg
    IMG_20210917_114501.jpg
    96,9 KB · Görüntüleme: 35
Tabi canım aha gerçekten doğurmadan dokuz dopuruyoz. Hangisini yaşıyolar hiç. Rahat valla mis gibi
Öyle valla o yaptırdığım iğnelerin yüzde birine katlanmazdı mesela 🙄 valla şimdi başım öyle uyuşuk kızlar hafif tansiyonum düşük🙄 şeker ve tuzu kısmak sanırım beni çarptı 🙄 telefonu tutacak gücüm yok

Öyle valla o yaptırdığım iğnelerin yüzde birine katlanmazdı mesela 🙄 valla şimdi başım öyle uyuşuk kızlar hafif tansiyonum düşük🙄 şeker ve tuzu kısmak sanırım beni çarptı 🙄 telefonu tutacak gücüm yok
Dun dr degerler den dolayı bana da soylemıstı cok halsızlık yapar dıe sende dıet yapıyorsun ya kuzum ondan halsız kalırsın

Kızlar bı cok yazdıklarınızı okuyamadım sadece benım adıma etıket olanlara baktım hızlıca umarım bana yazıp atladıgım olmamıstır 🙈
Benım kızım tırnagından operasyon oldu 🥺 onunla ılgılenmeye calısıyroum sımdı bıraz uzandım o bı yerde ben bı yerde yatıyoruz ☹️ şifa nıyetıne bı fatiha okuyabılen varsa okursa kızımın nıyetıne sevınırım 🤲 hızlıca toparlansın kuzumm
Geçmiş olsun okudum ben bir tanede ayetul Kürsi okudum tez zamand da şifa olsun..

Geçmiş olsun kuzum okudum şifa niyetine inşallah

Nasıl oldu kızın?
Çok geçmiş olsun canım.

X