- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.867
- 42
Bir gün öncesinden çok tatlı şeyler tüketmemeye çalış kuzum . Temiz beslen mesela bugün karbonhidrat ve şeker çok olmasın.Bir şey yiyip içme dediler neyse yarın vereceğim bugün çok yoğunmuş. İçtim suyumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir gün öncesinden çok tatlı şeyler tüketmemeye çalış kuzum . Temiz beslen mesela bugün karbonhidrat ve şeker çok olmasın.Bir şey yiyip içme dediler neyse yarın vereceğim bugün çok yoğunmuş. İçtim suyumu
Hayırlısı olsun kuzum inşallah çıkmaz şeker .Günaydıııın
Şeker yüklenmesine geldim kızlar.
Açken damar yolu açıldı. Açlık kanı alındı. 75 mg kutu içecek içtim 2 dk da 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacakmış.
Kusmak, uyku hali, su içmek, bi şey yemek yasak. Dün akşam 12 den beri yeme içmeyi bıraktım. Yaptıracak arkadaşlara bilgi vermiş olayım.
Bebek 25+2 bugün 855 g 34 cm olmuş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi çok şükür plasentam hala yukarı çıkmamış 30 da bakarız ona da dedi bakalım hayırlısı artık.
Oh oh, maşallah.Günaydıııın
Şeker yüklenmesine geldim kızlar.
Açken damar yolu açıldı. Açlık kanı alındı. 75 mg kutu içecek içtim 2 dk da 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacakmış.
Kusmak, uyku hali, su içmek, bi şey yemek yasak. Dün akşam 12 den beri yeme içmeyi bıraktım. Yaptıracak arkadaşlara bilgi vermiş olayım.
Bebek 25+2 bugün 855 g 34 cm olmuş. Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi çok şükür plasentam hala yukarı çıkmamış 30 da bakarız ona da dedi bakalım hayırlısı artık.
4 veya 5 tane 1,5lt’lik mi içiyorsun günde?Reflu bende yıllardır zaten var
Şişe de bazen 4 bazen 5
Ewet canım aynen4 veya 5 tane 1,5lt’lik mi içiyorsun günde?
Kız günde 7 litre su ödem yapar tabii.Ewet canım aynen
Bılmem o kdar seyden dr a hıc bundan bahsetmedım desemKız günde 7 litre su ödem yapar tabii.
Ne diyo doktor bu duruma?
Normal gebeler gibi 2-3 litre içsen tartıda daha az çıkarsın.
Rahim büyüdükçe çıkacağını düşünüyorum dedi, ön değil arka duvarda olduğu için karlıymışım böyle dedi kuzumHayırlısı olsun kuzum inşallah çıkmaz şeker .
Minnoş büyümüş maşallah
Plesanta için herhangi bir şey söyledi mi kuzum en son benim de yukarı çıkmamıştı.
Bana 5 lt yi geçme dedi kuzum ben de çok su tüketiyorum sormuştumBılmem o kdar seyden dr a hıc bundan bahsetmedım desem
Amin canım benim inşallah hepimizden de böyle güzel haberler alırızOh oh, maşallah.
Çok şükür canım.
Hep böyle güzel haberlerle gelin inşallah.
Tamam kuzum sağ ol artık öğlen ve akşam dikkat edeyim özellikleBir gün öncesinden çok tatlı şeyler tüketmemeye çalış kuzum . Temiz beslen mesela bugün karbonhidrat ve şeker çok olmasın.
Maalesef eşimde faturasını sehpanın üzerine koymuştum şok geçirdi bir dün baktıKilya kıZz ayy ben daha yenı gordum gumus kapak fıyatını 400 dörtyüz teellaaa mi o kadae varmı
Hmmm sımdılerde hava soguyorya umutluyum azaltma konusunda ama o uyku halımde ki agzı yapıs yapıs hıssedınce mesela 1 sısesı gece gıdıyor hatta bı ara gece 2.sıseye bıle Gece bılıyordumBana 5 lt yi geçme dedi kuzum ben de çok su tüketiyorum sormuştum
Ayy ne bilim ınsallahh gercekten deger kuzum onun yerıne elektronik sut sagma makınesı mı alsaydınMaalesef eşimde faturasını sehpanın üzerine koymuştum şok geçirdi bir dün baktı
Öyle yavrum ben de elime gelince bir sorguladım ne yaptım diyeAyy ne bilim ınsallahh gercekten deger kuzum onun yerıne elektronik sut sagma makınesı mı alsaydın