- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
Aminn canımm inşallahhhİyi gunlerde kullan ınsallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canımm inşallahhhİyi gunlerde kullan ınsallahh
Yaa yabancı kişi dıe bıan duraklıyorum bu aralar kafamnyerınde degıl ya anlayamadım ama baktım bızım kızlar normal konusunca dedım bu bızım zeynep olmalıValla hüppp diye icine cek beniii
Ayni aynı sifremi sürekli yanlıs girdim kitlemisim hesabı isim degisikligi uyarısi geldi bende rakam degistirm
Ya valla diğerlerinin performansını bilmiyorum. Standart bişe bu ahım şahım değil elbet ama bana fayda ettiyse minicik bebelerime de edecektir. He evde olmasaydı da başta alacağım şeylerden olmazdı tabiki acil ihtiyaç kategorisinde değildiMemnun musun kiwininkinden
Tabııı kuzumm kullanılmaz mı bemde dolap ıcı aldım mınık mınık corap eldıven sapka vs dıe ıste atlayabıldıgımı atlamaya calısıyorumValla şimdi böyle ara ara alınca parası gözüme batmaz gibi geldi 2 set bavul içi aldm 58 tl. Organizer her türlü bi yerde kullanılır diye düşündm bakalm hayırlısı ile kullanmak nasip olsn da
Bak çoğunuzu gaza getirdimBismillah dedim ve şunları aldım şimdi benim de tikim olsun dedim gaza geldim nurselek evde bazanın altına saklayabileceğim şeyleri almaya çalışıyorum anneler görürse erkeennn moduna girip canımı sıkarlar diye
Analarına çektiyse burun kuruluğu çok yaşarlar valla. Oda ısı ve nemi belli Bi aralıkta olması gerekiyor deniyor ya canım işte onun içinKuzular nemlendırmek ıcın mı buhar makınesı bana da anlatın
Ben hıc dusunme dım banada atarmısın gorselAnalarına çektiyse burun kuruluğu çok yaşarlar valla. Oda ısı ve nemi belli Bi aralıkta olması gerekiyor deniyor ya canım işte onun için
Valla bende düşünüyorum misafir olayi ayri bi de kv falan simdiden bazi düşünceler beni germeye başladı. Bi de ben işime karisilmasindan pek hoşlanan bi tip degilimdir bebek bakimi konusunda bilgim yok ama herseye karışır mudahele ederse falan bama gelirlerAynı sorunu ben de yaşıcam sanırım ve nett gelen olcak of acilen tek kalmak istiyorum bebikoyla kimse karışmasın ya Zaten 2 haftadan sonra bana gelirler dellenemeye laf sokmaya başlarım sonra eşimle kavga püfff şimdiden bunları düşünüyorum
Aynen ben de öyle doğumdan sonra burda baya dertlencez gibi. Ama en başından dicem hayır öyle değil böyle sürekli yok dr öyle dedi diye diye annelere ihtar yapıcamValla bende düşünüyorum misafir olayi ayri bi de kv falan simdiden bazi düşünceler beni germeye başladı. Bi de ben işime karisilmasindan pek hoşlanan bi tip degilimdir bebek bakimi konusunda bilgim yok ama herseye karışır mudahele ederse falan bama gelirler
Yavrum kış bebeği olcak zaten kaloriferler açık hava kuricak minik burun delikleri tıkanırmış hemencik kuru havada sonra çok huzursuz olurlarmış rahat uyuyamazlarmıs hatta anneler sebebini anlayamazmıs halbuki bi bakarmışlar buruncukları tıkalı olurmus bunu duydum hemen listeme yazdm karı koca bizim de kuruyo ailecek nemlenirizKuzular nemlendırmek ıcın mı buhar makınesı bana da anlatın
Evet dolap içleri için eşimin dolapları çekmeceleri yapmasını bekliyorum insallah sonra ölçüye göre alıcam onlrı daTabııı kuzumm kullanılmaz mı bemde dolap ıcı aldım mınık mınık corap eldıven sapka vs dıe ıste atlayabıldıgımı atlamaya calısıyorum
Anladim canım sagolasın bama da aldıklarımnzdan atın olur mu?Yavrum kış bebeği olcak zaten kaloriferler açık hava kuricak minik burun delikleri tıkanırmış hemencik kuru havada sonra çok huzursuz olurlarmış rahat uyuyamazlarmıs hatta anneler sebebini anlayamazmıs halbuki bi bakarmışlar buruncukları tıkalı olurmus bunu duydum hemen listeme yazdm karı koca bizim de kuruyo ailecek nemleniriz
Bende suwen donlar aldım halen gelecek tee kac gun olduDüşündüğüm başıma geldi istanbula soğuk havalr geldi benim tulum hayalim yalan oldu haaalaa sip hazırlanıyor Kilya teslim tarihi 16 eylül
Tmam canikom valla sipariş veridğim gibi burda alıyorm soluguAnladim canım sagolasın bama da aldıklarımnzdan atın olur mu?
Bende suwen donlar aldım halen gelecek tee kac gun oldu
Millet değişik gözle bakıyor. Benim çevremdekiler en azından öyle ailem dışında kalanlar bir yere çıkmıyorum diye sanki tek doğum yapan da bu gibi bakıyorlar farkındayım. Üstelik az çok kaç yılın ardından ne kadar sıkıntılı yollardan geçerek elde ettiğimizi biliyorlar. Ama anlayış ayrı mesele gerçekten. Hoş ben doğal olsa idi bile dikkat ederdim. Ortada sadece benim haklarım yok bana muhtaç bir canlının hakları var elimden geldiğince korumam gerekir. Bakalım o günler nasip olursa bulacağız bir şeylerKimse kusura bakmasın biz ne zorlukla yaptık bu bebeleri ben instagramda paylaşırım uygun bir dille. Benim arkadaşım bu yıl başında yaptı doğum kendi annesi bile bebeği 3 ay sonra görebilmiş. O zaman şehirlerarası da yasaktı ya. Gerçi şimdi kapanmada yok kendi ailem dışında kimseyi kabul edemem.Onlarda sadece aşılı olanlar .
Ama yaa ne kadar uzun sürdü hayret bir şeyDüşündüğüm başıma geldi istanbula soğuk havalr geldi benim tulum hayalim yalan oldu haaalaa sip hazırlanıyor Kilya teslim tarihi 16 eylül