- 20 Şubat 2010
- 9.456
- 9.737
Insallah canim çok sağol ben de detaya gelemiyorum sade ve kullanışlı olacak vücudum ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak istedimHadi iyi günlerde kuzum inşallah bende pratik şeyleri seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim çok sağol ben de detaya gelemiyorum sade ve kullanışlı olacak vücudum ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak istedimHadi iyi günlerde kuzum inşallah bende pratik şeyleri seviyorum
Yerim senii canim benim kocam da 1.94 bebis 1 metreye yakin dogcak hepimiz alalim kilo bebislere gitsin de insallahHey maşallah ya sizde ne boy var arkadaş maşallah valla. Dilediğinizce kilo alın
Thank yuu kuzum simdi hamilelerde daha tatli durur diye hayal edip aldim zaten yoksa bunlar manken ne giyse olurBirinciye özellikle bayıldım iyi günlerde giy yavrum iyi yapmışsın havalarda soğur zaten. O zamana kadar giyersin zaten
Yaa dısarda olsun evde böhh cıkıyorum şişko halımı zaten begenemedım bı turlu en azından dısarda ekbıse makyaj avık hava felan daha ıyı olurKız canonun da kocanın da nazını bekleme geç camın önüne koy telefonunu ayarla zamanlayıcı ışığı yakala çat yapıştır
Guzel gunlerde kullaninKizlar ben bu modeli aldim çift yönlü baby port denilen olayda var kolayca kapatılıyor tezgahtar tek başıma oldugumda da rahatça kullanabilecegimi söyledi .hem.fiyati pahali degil hemde kapaninca küçük kalıyor bagajimiz küçük oldugu için bunu tercih ettik birde araba tek parça halinde kapanabiliyor bu özelliği dikkat edin baby port kemere bağlanabiliyor ben travel sistem arabaları biraz kaba ve kullanimini zor buldum sizlere de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2907724
Insallah sagolun❤Guzel gunlerde kullanin
Fıyat ordan bakınca 3 rakamlı gordum sanki ne kadar a aldınKizlar ben bu modeli aldim çift yönlü baby port denilen olayda var kolayca kapatılıyor tezgahtar tek başıma oldugumda da rahatça kullanabilecegimi söyledi .hem.fiyati pahali degil hemde kapaninca küçük kalıyor bagajimiz küçük oldugu için bunu tercih ettik birde araba tek parça halinde kapanabiliyor bu özelliği dikkat edin baby port kemere bağlanabiliyor ben travel sistem arabaları biraz kaba ve kullanimini zor buldum sizlere de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2907724
Oh tek parça miss en sevdiğimgüle güle kullan canımKizlarrr bugun kendime alisverise ciktim annemle resmen moralim yerine geldi Iki elbise aldim inanin cok mutluyum kendime geldim ya giy cikar yaparken zorlandim ama uc ay daha kullanirim dogurduktan sonra bile kullanirim diye seviniyorum fotolari ekliim benim koca biraz karisir kiyafete acigim da ama iste koca sozu dinliyoz
Yaa ilk araba alanımız oldun galiba hayırlı ugutlu olsun insallah ne kadara aldn sormasi ayıpKizlar ben bu modeli aldim çift yönlü baby port denilen olayda var kolayca kapatılıyor tezgahtar tek başıma oldugumda da rahatça kullanabilecegimi söyledi .hem.fiyati pahali degil hemde kapaninca küçük kalıyor bagajimiz küçük oldugu için bunu tercih ettik birde araba tek parça halinde kapanabiliyor bu özelliği dikkat edin baby port kemere bağlanabiliyor ben travel sistem arabaları biraz kaba ve kullanimini zor buldum sizlere de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2907724
Ohh cok guzellerr bende 2 tane almıstım gecen ay yıka kurut giy tiril tiril elbıse bu tanede bayramda almıstım yoksa tayt esortman pantolon ustu hıccc cekemıyorum bu sıcakta şişko halimleKizlarrr bugun kendime alisverise ciktim annemle resmen moralim yerine geldi Iki elbise aldim inanin cok mutluyum kendime geldim ya giy cikar yaparken zorlandim ama uc ay daha kullanirim dogurduktan sonra bile kullanirim diye seviniyorum fotolari ekliim benim koca biraz karisir kiyafete acigim da ama iste koca sozu dinliyoz
Benim yüzüm görünmüyo sıfır makyaj duştan çıktım burda resim paylaşılsa atardımYaa dısarda olsun evde böhh cıkıyorum şişko halımı zaten begenemedım bı turlu en azından dısarda ekbıse makyaj avık hava felan daha ıyı olur
Sagol canim 1800 tl ye aldim hem uygun hem bagaja uygun travel sistem arabalar bana hantal bagajda küçük uymadi bize bagajiniz büyükse daha farkli modellere yönelebilirsinizYaa ilk araba alanımız oldun galiba hayırlı ugutlu olsun insallah ne kadara aldn sormasi ayıp
Ben alamıcam bu gidişleikiz arabası olayı çok zor ve karmaşıkYaa ilk araba alanımız oldun galiba hayırlı ugutlu olsun insallah ne kadara aldn sormasi ayıp
Saol fistigimOh tek parça miss en sevdiğimgüle güle kullan canım
Sagol canim bi de uste takilan ufak baby port denilen parca var ilk 9 ay o kullanılıyormuş bende yeni öğrendim bu işlerde bilgi gerektiyormus eşimle ben baya cahilizbi sekilde becerdik galibaOh tek parça miss en sevdiğimgüle güle kullan canım
Evet fiyatı da güzelmis valla güle güle kullann insallah valla gidip bakmak istiyorum ben 2 model var istedigim bakalim nasip kısmetSagol canim 1800 tl ye aldim hem uygun hem bagaja uygun travel sistem arabalar bana hantal bagajda küçük uymadi bize bagajiniz büyükse daha farkli modellere yönelebilirsiniz
Ayy kuzum ben de bol yazlik pantolon tarzi giymekten artik igrenclik geldi yaa cok zor gercekten sicaktaa iste benim dogum kisa havalar soguyana kadar bunlar goturur beeni kot ceket deri ceket le tayt esofman su an hic dusunemiyorum ben de kuzum ya giy ciktan sasmamak lazim sen de iyi yapmissinOhh cok guzellerr bende 2 tane almıstım gecen ay yıka kurut giy tiril tiril elbıse bu tanede bayramda almıstım yoksa tayt esortman pantolon ustu hıccc cekemıyorum bu sıcakta şişko halimle
Valla haklsn ikiz zor ama Rabbim yardimcimiz olur insallah bende en az 2 ay erteledim bizim ki tek ama valla yetismiyor bakalım belki sonra da alabilirm cok acelesi yok kış bebekleri nasılsaBen alamıcam bu gidişleikiz arabası olayı çok zor ve karmaşık
Yan-yana duran modeller var onlar bana daha kullanışlı geldi bebek arabalarinda. üst üste gibi olanlar daha farkli bebekleri almak koyması nasil olur bilemedimBen alamıcam bu gidişleikiz arabası olayı çok zor ve karmaşık
Aldığınıza göre benim yanımda profesör sayılırsınız ben hiç bişe bilmiyorumSagol canim bi de uste takilan ufak baby port denilen parca var ilk 9 ay o kullanılıyormuş bende yeni öğrendim bu işlerde bilgi gerektiyormus eşimle ben baya cahilizbi sekilde becerdik galiba