2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kizlar ben bu modeli aldim çift yönlü baby port denilen olayda var kolayca kapatılıyor tezgahtar tek başıma oldugumda da rahatça kullanabilecegimi söyledi .hem.fiyati pahali degil hemde kapaninca küçük kalıyor bagajimiz küçük oldugu için bunu tercih ettik birde araba tek parça halinde kapanabiliyor bu özelliği dikkat edin baby port kemere bağlanabiliyor ben travel sistem arabaları biraz kaba ve kullanimini zor buldum sizlere de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2907724
Guzel gunlerde kullanin 🥰

Kizlar ben bu modeli aldim çift yönlü baby port denilen olayda var kolayca kapatılıyor tezgahtar tek başıma oldugumda da rahatça kullanabilecegimi söyledi .hem.fiyati pahali degil hemde kapaninca küçük kalıyor bagajimiz küçük oldugu için bunu tercih ettik birde araba tek parça halinde kapanabiliyor bu özelliği dikkat edin baby port kemere bağlanabiliyor ben travel sistem arabaları biraz kaba ve kullanimini zor buldum sizlere de fikir olur belki
Eki Görüntüle 2907724
Fıyat ordan bakınca 3 rakamlı gordum sanki 🤣 ne kadar a aldın

Kizlarrr bugun kendime alisverise ciktim annemle resmen moralim yerine geldi ☺️ Iki elbise aldim inanin cok mutluyum kendime geldim ya giy cikar yaparken zorlandim ama uc ay daha kullanirim dogurduktan sonra bile kullanirim diye seviniyorum 🙈😂 fotolari ekliim benim koca biraz karisir kiyafete acigim da ama iste koca sozu dinliyoz 😂
Oh tek parça miss en sevdiğim😁güle güle kullan canım ☺️

Eki Görüntüle 2907724
Yaa ilk araba alanımız oldun galiba hayırlı ugutlu olsun insallah ne kadara aldn sormasi ayıp😁

Kizlarrr bugun kendime alisverise ciktim annemle resmen moralim yerine geldi ☺️ Iki elbise aldim inanin cok mutluyum kendime geldim ya giy cikar yaparken zorlandim ama uc ay daha kullanirim dogurduktan sonra bile kullanirim diye seviniyorum 🙈😂 fotolari ekliim benim koca biraz karisir kiyafete acigim da ama iste koca sozu dinliyoz 😂
Ohh cok guzellerr bende 2 tane almıstım gecen ay yıka kurut giy tiril tiril elbıse bu tanede bayramda almıstım yoksa tayt esortman pantolon ustu hıccc cekemıyorum bu sıcakta şişko halimle 🤣

Sagol canim 1800 tl ye aldim hem uygun hem bagaja uygun travel sistem arabalar bana hantal bagajda küçük uymadi bize bagajiniz büyükse daha farkli modellere yönelebilirsiniz 🤗
Evet fiyatı da güzelmis valla güle güle kullann insallah valla gidip bakmak istiyorum ben 2 model var istedigim bakalim nasip kısmet😊

Ohh cok guzellerr bende 2 tane almıstım gecen ay yıka kurut giy tiril tiril elbıse bu tanede bayramda almıstım yoksa tayt esortman pantolon ustu hıccc cekemıyorum bu sıcakta şişko halimle 🤣
Ayy kuzum ben de bol yazlik pantolon tarzi giymekten artik igrenclik geldi yaa cok zor gercekten sicaktaa iste benim dogum kisa havalar soguyana kadar bunlar goturur beeni kot ceket deri ceket le 😂 tayt esofman su an hic dusunemiyorum ben de kuzum ya giy ciktan sasmamak lazim sen de iyi yapmissin 😘

Sagol canim bi de uste takilan ufak baby port denilen parca var ilk 9 ay o kullanılıyormuş bende yeni öğrendim 😁bu işlerde bilgi gerektiyormus eşimle ben baya cahiliz😂bi sekilde becerdik galiba
Aldığınıza göre benim yanımda profesör sayılırsınız 😂😬 ben hiç bişe bilmiyorum😁

X