- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Benim de öyle ama öyle seviyorum ben artıkMemişler kücük olunca mecbur alıyroum desteklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle ama öyle seviyorum ben artıkMemişler kücük olunca mecbur alıyroum desteklı
Valla hic bilmiyorum senin bu arastirmaların yok mu öldürüyor benihelal olsun vallaBebe yağları da doğal yap değil petrol atığı yağlarmış kuzum belki daha iyi nemlendirirler ama içime sinmedi yoksa çok iyi performans alınan ürünler var piyasada. İçerik olarak bakıyorum rahat edemiyorum. Sürekli göbeğe özellikle sürüyoruz emiliyor yani bir kere iki kere değil. Rabbim büyük doğal yağlardan devam olduğu kadar. O yağları bebeğime de kullanmayı düşünmüyorum. Doğumdan sonra kendime olabilir ama sonrasıda devam ediyor çatlamaya. Sonrası bunlardan alırım artık. Ben bu ürünlerle çatlamadım diyene inanmıyorum. Doktorlar engellemeyeceğini söylüyor zaten. Daha az oluşur diyorlar.
Merhaba, tayta baktım da triko diyor. Bayağı örme kumaş gibi mi şu son 1-2 senedir çok moda olanlardan?Ve bir öneri daha hamileliğin son dönemlerinde rahat etmek için bir tayt aldım ama BAYILDIMMMM yumuşacık çok övülüyordu zaten Pelin Akil de tüm hamileliğini bu taytla geçirmişti belki görmüşsünüzdür. müthiş indirimi görünce aldm kargo ödemiyim diye yanında sütyen de aldım ama iyi ki almışım sütyene de bayıldım o da pamuk gibi. Yanında da kilot hediye göndermişler bebeğiniz hayırlı olsun notu ile çok kalp
Çok ehvamlıyım ondan galiba ama bir sürü kullanan var ben bile bile yapmak istemiyorum ya.Valla hic bilmiyorum senin bu arastirmaların yok mu öldürüyor benihelal olsun valla
Of söylemeBiri şu topiğimizde Bi meme diye aratsa forraaaa
Kimin memesi büyük kimin küçük hepsine ölçü alır
Demir ilacından ötürü siyahAz bişe dicem size çok afedersin ama büyük abdestiniz ne renk
Bildiğimiz siyah mı. Çünkü benim öyle hafif koyuluk değil epey Bi siyah. Bi de günde 2 ya ondan mı acabaDemir ilacından ötürü siyah
Yani siyaha yakın diyeyim tam degil 2 kez iciyosan ondandır bnceBildiğimiz siyah mı. Çünkü benim öyle hafif koyuluk değil epey Bi siyah. Bi de günde 2 ya ondan mı acaba
Korktum da bu kadar olmasındanYani siyaha yakın diyeyim tam degil 2 kez iciyosan ondandır bnce
Karnında miden de agrı vs bisey yoksa normal bence gis kanama felan mı dusündunKorktum da bu kadar olmasından
Evet ilk başta öyle düşündüm ama emin de olamadım. Karın ağrım Bi iki gün sabah şiddetli olmayan şekilde oldu. Ama daha ciddi komplikasyonlar gösterirdim öyle olsaydı heralde epeydir de kullanıyorumKarnında miden de agrı vs bisey yoksa normal bence gis kanama felan mı dusündun
Aynen aynen öyle bisey oldugunu sanmıyorum ilactandır ben bu ilacı normalde de kullanırdm hep böyle yapardi zaten 2 tane alıyorsan ondandırEvet ilk başta öyle düşündüm ama emin de olamadım. Karın ağrım Bi iki gün sabah şiddetli olmayan şekilde oldu. Ama daha ciddi komplikasyonlar gösterirdim öyle olsaydı heralde epeydir de kullanıyorum
Sağol canım öyledir inşallahAynen aynen öyle bisey oldugunu sanmıyorum ilactandır ben bu ilacı normalde de kullanırdm hep böyle yapardi zaten 2 tane alıyorsan ondandır
Gözünüz aydın canım, sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün Ben de seni merak ediyordum, toksoplazma ne oldu? Herşey yolunda diye anlıyorum
sağol canım sağlıkla doğsunlar ya bir doktor önceden gecirmissin sıkıntı yok dedi digeri test sınırda cıktıgı için ilaca başlattı ilaç içiyorum her ihtimale karşı öyle arada kaldı yani bebekte çok şükür bir sıkıntı yok bende detaylı yı bekliyorum o zaman rahat edicem inşallahGözünüz aydın canım, sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün Ben de seni merak ediyordum, toksoplazma ne oldu? Herşey yolunda diye anlıyorum
Biz fetal dna yaptırmıştık, cinsiyeti de onun sonucuyla beraber 2 hafta önce fln öğrendik, kızmış Dün de kontrolüm vardı, çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok. Detaylı için randevu aldım 1 ay sonraya
teşekkürler hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza