- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur kuzumplesantayada baktım dedi ama bişey göremedi bilmiyorymki canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur kuzumplesantayada baktım dedi ama bişey göremedi bilmiyorymki canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsınkızlar adet kanaması gibi kanama başladı birden hemen hastaneye geldik bebek iyi rahim ağzıda kapalı bişey görünmüyo ama yatış verdi dua edin bana nolur bebeğim beni bırakmasın çok korkuyorum
Canım Allaha emanet olun inşallah hayırlısıyla dönün evinize evladınlakızlar adet kanaması gibi kanama başladı birden hemen hastaneye geldik bebek iyi rahim ağzıda kapalı bişey görünmüyo ama yatış verdi dua edin bana nolur bebeğim beni bırakmasın çok korkuyorum
Geçmiş olsun kuzucummKızlarr günaydn cok sükür gözüm açıldı bugün biraz aman dikkat edin kendinize en cok ne kurtardı derseniz aklınızda olsun ılık su bal limon diyebilirim
Yaa benimde gözümün kenarında oldugecer diye söylüyorlarKızlar ilk hamilelik lekem oluştu bıyığımda hem de
Zaten lekeye eğimli idi cildim olmadı diye seviniyordum kısmet hayırlısı aynen geçer inşallahYaa benimde gözümün kenarında oldugecer diye söylüyorlar
Neden bıyıkKızlar ilk hamilelik lekem oluştu bıyığımda hem de
Maşallah suphanallah Allahım daim etsin gözün aydın canımKızımı gördm geldim şükür
22+5 haftalık
30 cm 650 gr olmuş maşallahh. Herşeyi iyiydi çok şükür
Aminn canımmmmMaşallah suphanallah Allahım daim etsin gözün aydın canım
Masallahh canim benimKızımı gördm geldim şükür
22+5 haftalık
30 cm 650 gr olmuş maşallahh. Herşeyi iyiydi çok şükür
Ee sen gunes kreml kullanmiyomuydun kuzuu gunese cikmadan da olusuomu leke falanKızlar ilk hamilelik lekem oluştu bıyığımda hem de
Ben de onu sorguluyorumNeden bıyık
Kullanıyordum dışarı çıkarken ama zaten hep maske de olur ağzımda. Olacak olanı engellemiyor demek kiEe sen gunes kreml kullanmiyomuydun kuzuu gunese cikmadan da olusuomu leke falan
Gecer ya benim arkadasimin harita gibi olmus alni gecmisti dogumdan sonraa babyKullanıyordum dışarı çıkarken ama zaten hep maske de olur ağzımda. Olacak olanı engellemiyor demek ki
Küçük bir yer inşallah artmasın da geçer inşallahGecer ya benim arkadasimin harita gibi olmus alni gecmisti dogumdan sonraa baby
Hadi şifa niyetine kuzumKizlar ben de asimi oldum biontech artik Allah a emanetiz bebisimle bir de fetal dna verdim Allahin izniyle iyi cikar insallah sonuc
Biodermanin cok guzel leke acici beyazlatici kremleri peelingleri var ilgilen gecer mutlakaaKüçük bir yer inşallah artmasın da geçer inşallah