- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Sağ ol yavrum amiin valla öyleNotlarıma alıyım da ben sorarım kuzucum, ücretsiz de canımı yee yaaa zaten daha başındayız yok doğumu yok bilmem ne Allahım herkese yardım etsin size çarpı 2 etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol yavrum amiin valla öyleNotlarıma alıyım da ben sorarım kuzucum, ücretsiz de canımı yee yaaa zaten daha başındayız yok doğumu yok bilmem ne Allahım herkese yardım etsin size çarpı 2 etsin
Ooo akrep burcu erkek çapkın olurrr yandınnn yandınn şaka bi yana sağlıklı olsunlarda benim kuzenimin ikizleri var iki erkek o kadar birbirine can ve dostlar ki Allahım ayırmasın inşallah hiç bir kardeşiBenim akrep de olabilir canım erken doğum olma ihtimali yüksek olduğu için. Yay Burcu kadınlarını severim Kardeşim erkek yay Burcu ama dünya umurunda olmayan bir tip o durumu zor oluyor baya anne babaya
Şimdi akrep Burcu olan vardır diye yazmak istemedim ama akrepler zor ya orası işin espriside sağlıkla gelsinler inşallah Amiin yavrum zaten geç yaşta çocuk sahibi oluyoruz inşallah bir birine yoldaş olurlar…Ooo akrep burcu erkek çapkın olurrr yandınnn yandınn şaka bi yana sağlıklı olsunlarda benim kuzenimin ikizleri var iki erkek o kadar birbirine can ve dostlar ki Allahım ayırmasın inşallah hiç bir kardeşi
Aaaman sen de ne geç yaşııı genciz biz dahaaa suss demeŞimdi akrep Burcu olan vardır diye yazmak istemedim ama akrepler zor ya orası işin espriside sağlıkla gelsinler inşallah Amiin yavrum zaten geç yaşta çocuk sahibi oluyoruz inşallah bir birine yoldaş olurlar…
ah sorma annemin yanında benim de çok hızlı gitti sağlık olsun bebişler iyi olsun yeterkiPek ona önem vermiyorlar kilo konusunda özellikle ilk aylarda kuzum. Resmen beşinci kiloyu teğet geçtim nasıl 66 oldum şaşkınım
Gerçi dünya sağlık örgütüne göre 65 yaşına kadar genciz kuşum aynen genciz güzeliz hıhAaaman sen de ne geç yaşııı genciz biz dahaaa suss deme
Ben anne yanı görmeden ulaştım bu kiloya sağlık olsun yavrum aynen öyleah sorma annemin yanında benim de çok hızlı gitti sağlık olsun bebişler iyi olsun yeterki
Ewet yarım saat durdum cocugum yüzünü gostermedı dr da cok patakladıyyaa bana dıo Bı taraftanda karnnını sen sallaaa deıdm hocam bız sagdan sola donmeye korkuyoruzUzun sürüyor tansiyon düşüyor ya ondan aç olma demişlerdir kuzum. Hadi rast gitsin inşallah
Yarım saat durdum sımdı cıktım yıne gırıcem yürüyorumUzun sürüyor tansiyon düşüyor ya ondan aç olma demişlerdir kuzum. Hadi rast gitsin inşallah
O da bir şey mi resmen doğumda bastırırlar ya annenin karnına öyle bastırdı banaEwet yarım saat durdum cocugum yüzünü gostermedı dr da cok patakladıyyaa bana dıo Bı taraftanda karnnını sen sallaaa deıdm hocam bız sagdan sola donmeye korkuyoruz
Hadi inşallah uygun pozisyona gelir yavrumYarım saat durdum sımdı cıktım yıne gırıcem yürüyorum
Yaaa ne bıcım vurdu uag baskıgı ıle dıcektım napıyorsun yuzunu gostermıyır yıne cıktım yuru dıyırlar bırde tempoluO da bir şey mi resmen doğumda bastırırlar ya annenin karnına öyle bastırdı bana
Kız başlıkla vursa iyi onu doktorumda yapıyor eliyle bastırdı diyorum sana sen çok yorma kendini çikolata ye bir deYaaa ne bıcım vurdu uag baskıgı ıle dıcektım napıyorsun yuzunu gostermıyır yıne cıktım yuru dıyırlar bırde tempolu
Çok geçmiş olsunn çabucak geçsin inşallahh canmKızlar fena gribim bogaz agrim hafifledi ama kusma var o kadar halsizim ki dua edin nolur bebisime bisey olmadan su hastaligi bi atlatayım
Kızlarrrr kafamda deli sorulaarrrKızlar kan ilacını ne zaman içiyorsunuz??
Sabah içersen kabızlık olur dediler bana. Şimdi her dk bişi yediğim için kendmi aç halde bulamıyorum koca gün içerisinde bir yere sığdıramadım ilacı
Kuzum doktoruna söyledin mi ? Belki gebelikte kullanılan ilaçlardan verir. Çok geçmiş olsunKızlar fena gribim bogaz agrim hafifledi ama kusma var o kadar halsizim ki dua edin nolur bebisime bisey olmadan su hastaligi bi atlatayım
Canım demir hapı kullanıyorum sadece o da sabah aç karnına almaya çalışıyorum kabız her şekilde yapıyorKızlarrrr kafamda deli sorulaarrr
kan ilacı içenler bakabilir miii