Neresinden tutsam bilmiyorum kısaca kayınvalidemin evine hırsız giriyor onu da yerde sürüklüyor bağırınca kaçıp gidiyor kolunda kırık var düzgün yürüyemiyor geceden bu yana polis hastane ben evdeydim ama çok gerildim ağla ağla başım ağrıyor bütün vücudum kas katı. Bize getirdi eşim işte neyse sabah kalktım lavaboya kan bulaştı peçeteye çook az. Dedim heralde yanlış gördüm neyse sonra gittim yine. Korktum ama akıntım filan olmuş bir şey yok. İçten gelse akıntı temiz olmaz sakinleş dedim ama ağlıyorum tabii gerginim de. Kime ne diyeyim. Sadece iki saat sızmışımdır heralde onda da kötü rüyalar. Eşimi çağırdım uzakta duruyoruz şimdi maske filan hak getire o hengamede acilde en az 200 kişi varmış zaten onların aşıları var belirti vermezler de diye ben odaya kapandım eve kapandığım yetmedi
Nereye kadar hepsi bakıma muhtaç. Ayy işte bir bakar mısın dedim dışarıda bir yerde kanama görünüyor mu. Afedersiniz makatta sivilce gibi bir şeymiş
Öyle ağrı acı yok bir şey gelmiyor elime offf geril geril inşallah bebekler iyidir. İçeriden geliyor gibi de değildi ama o kadar minik minik bulaşıyor ki ay kanama mı başlayacak filan iyice mahvoldum. Bende ki şans. Allah beterinden korusun yine diyorum elbette de. Ne hamileliğim hamilelik gibi ne bileyim insan üzülüyor düşünce zorla hamile kal onca tedavi bekleme stres uğraş saçma sapan bir olay yaşanıyor. Hangisine üzüleyim bilemedim. Kendimi ağlamaktan alı koyamıyorum