- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Yaa lierac ta cok asırı pahalı degil miAlmadan önce araştırdım bio oilden de çok memnun kalan vardı alacaktım son anda vazgeçtim yeni diye satılıyormuş sanırım. Doktor bana lierac önerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa lierac ta cok asırı pahalı degil miAlmadan önce araştırdım bio oilden de çok memnun kalan vardı alacaktım son anda vazgeçtim yeni diye satılıyormuş sanırım. Doktor bana lierac önerdi
Aaa gerçekren mi. Ama o Hindistan cevizi nasıl güzel yapıyor ya mis gibi bir deAynısı paket değiştirdi sadece canım. Doktor lierac al dedi diye aldım ama çok nemlendirici etkisi yok açıkçası
Aynen aşırı pahalı ve çok nemlendirmiyor açıkçası bende dönüşümlü kafama göre kullanıyorum. Karışım yağ çok iyi ama o da aşırı pahalı kıyamıyorumYaa lierac ta cok asırı pahalı degil mi
Hiç sorma dün sürdüm onu bugün hala yumuşak ama canım hep cocostar çekiyor o konuda kötüAaa gerçekren mi. Ama o Hindistan cevizi nasıl güzel yapıyor ya mis gibi bir de
Bir de saf Gül suyu aldım cildimi temizlemeyi filan bıraktım korkuma. Aslında herkes devam ediyor rutine. Burnumda bir iki siyah nokta oluştu. Göz çevremde önceden koyulaşma vardı güneş görünce beliren sanki artacak gibi bende yüzümü en azından sileyim diye Gül suyu aldım bir de arada maden suyunu tonik gibi kullanırım öyle bir şey de öneririm canımYaa lierac ta cok asırı pahalı degil mi
evet bende burda okuyunca tedirgin oldumValla bende bişe hissetmiyorum hisseden hatta çok çok önce hisseden arkadaşlar var nasıl oluyor anlamıyorum helal olsun yalan değil beni de korkutuyor
inşallah canım burda erken hissedenler olunca tedirgin oluyor insanCanım benim 18 oldu hala hissetmiyorum maalesef. 20. Haftaya kadar yolu var bakalım inşallah bebekler iyidir
Bende oldum kuzum hatta gebeliği ileri olanlara sordum filan herkeste çok değişmiş o yüzden sakin kalmaya çalışıyoruminşallah canım burda erken hissedenler olunca tedirgin oluyor insan
evet biraz araştırdım ilk gebeliklerde 20.haftada bile hissedilebilirmiş de inşallah problem yoktur canım bu arada homemade çatlak kremi güzel mi ben de alıyım şu an mustela kullanıyorum da hemen biticek gibiBende oldum kuzum hatta gebeliği ileri olanlara sordum filan herkeste çok değişmiş o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum
Zaten normalde aman aman dikkat eden birisi degildim ama genel olarak cildim temizdi heralde o yüzden umursamıyordum simdi gebelik psikolojisi midir nedir gelio gidip esime ben cok cirkinlestim demi diyorumBir de saf Gül suyu aldım cildimi temizlemeyi filan bıraktım korkuma. Aslında herkes devam ediyor rutine. Burnumda bir iki siyah nokta oluştu. Göz çevremde önceden koyulaşma vardı güneş görünce beliren sanki artacak gibi bende yüzümü en azından sileyim diye Gül suyu aldım bir de arada maden suyunu tonik gibi kullanırım öyle bir şey de öneririm canım
İnşallah canım daha muayene için de iki haftam var tedirginim ben de. Homemade çok güzel ama 100ml bereketli değil fiyat açısından üzüyorevet biraz araştırdım ilk gebeliklerde 20.haftada bile hissedilebilirmiş de inşallah problem yoktur canım bu arada homemade çatlak kremi güzel mi ben de alıyım şu an mustela kullanıyorum da hemen biticek gibi
Canım ben de birkaç bişey hisseder gibi olmuştum kayma hissi ve kelebek kanadı çırpınması gibi oldu birkaç kez ama emin olamiyorum gaz gibi geliyor 19. Haftaya girdim mesela hala tık yok o kayma hisleri flan da yok bayadır. Eşim dr a demişti ara sıra hissediyor dr yok o bebek değildir 20-22 arası başlar dediinşallah canım burda erken hissedenler olunca tedirgin oluyor insan
Ben de düzenli biri değildim açıkçası ama ne bileyim haftada bir iki yüzümü temizlerdim en azından makyaj rahatsız ediyor diye. Makyaj dediğim sadece göz altı kapatıcısı nadiren rimel bazen ay diyorum hamilelik hiç yakışmadı yüzüm büyüdü filan çok terliyorum sadece su ile yıkamak rahatsız ediyor artık. Ondan aldım açıkçası arada sileyim diyeZaten normalde aman aman dikkat eden birisi degildim ama genel olarak cildim temizdi heralde o yüzden umursamıyordum simdi gebelik psikolojisi midir nedir gelio gidip esime ben cok cirkinlestim demi diyorum
Yaa evet cocostarHiç sorma dün sürdüm onu bugün hala yumuşak ama canım hep cocostar çekiyor o konuda kötü
Valla bu hormonlar fenaymış onu anladmben hic makyaj yapmam zaten ama ona ragmen cildim fena bozuldu bakalım bu bebisler daha neler yapıcak bizeBen de düzenli biri değildim açıkçası ama ne bileyim haftada bir iki yüzümü temizlerdim en azından makyaj rahatsız ediyor diye. Makyaj dediğim sadece göz altı kapatıcısı nadiren rimel bazen ay diyorum hamilelik hiç yakışmadı yüzüm büyüdü filan çok terliyorum sadece su ile yıkamak rahatsız ediyor artık. Ondan aldım açıkçası arada sileyim diye
Off valla zorluyor hapur hupur yemek istiyorumYaa evet cocostar
Yaa Bi de o lokmalık insan onun i tanesiyle tatmin olmaz lukk diye gidiyo vallaOff valla zorluyor hapur hupur yemek istiyorum
Dur daha kuzum en başındayız daha ileride çıkıyor asıl şeylerValla bu hormonlar fenaymış onu anladmben hic makyaj yapmam zaten ama ona ragmen cildim fena bozuldu bakalım bu bebisler daha neler yapıcak bize
Aynen bir de buram buram kokuyorum ya sürekli burnumda kokusu. Bir defa yesen tamam desen neyse her gün sabah akşam yiyesim geliyorYaa Bi de o lokmalık insan onun i tanesiyle tatmin olmaz lukk diye gidiyo valla