- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
Aminn hepimizin inşallah kuzummAllahım gönlündekini versin canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn hepimizin inşallah kuzummAllahım gönlündekini versin canım benim
Biraz önce kaset test yaptım negatif canımGunaydnn kızlarr Brccck senden haber bekliyoruz
Yaa sen yine de kan tahlili yaptır bence canım belki gec tutunma felan olmusturBiraz önce kaset test yaptım negatif canım
Yaptircam canım ama sanmıyorumYaa sen yine de kan tahlili yaptır bence canım belki gec tutunma felan olmustur
Herseyin hayırlısı canım ne deyim Allah ım neyi nasip kısmet ederse onu yasıyoruzYaptircam canım ama sanmıyorum
Malesef canımHerseyin hayırlısı canım ne deyim Allah ım neyi nasip kısmet ederse onu yasıyoruz
Kuzum benim Rabbim hayırlısı ile tez zamanda pozitif görmeyi ondan da öte sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsinBiraz önce kaset test yaptım negatif canım
Canım kan yap ben hiç kaset yapmadmBiraz önce kaset test yaptım negatif canım
Test günün demi bugünMalesef canım
Merhaba ALLAH BAGIŞLASIN birşey sorucam arkadaşım benim 5+5 ve 8+3 e kadar kanama oldu suan 8+6 prulotonsuz kanamam durdu sizce bitmiş olabilirmi belirtimde kalmadı suan sadece gece aclık hissiYaaa heyecanlı bekleyısler basladı cok şükür
Artık grubumuzda kanama lekelenme yasayan kaldı mı?
Gecırenler gecırdı dıe umuyorum ınaallah bır daha da yasanmazz
Kan tahlili yaptın mı cnmMalesef canım
benim 5.haftada başladı 10+4e kadar kanamam oldu proluton kullanmadım kullandığım ilaçlara devam ettim sadece kendiliğinden bitmiştir kanama ben 17.haftama girdim hiç belirtim yok salı günü kontrolüm var hiç bulantımda olmadı ağrılarım oluyordu onlarda bitti sanki içim bomboş karnımda büyümüyor gibi hissediyorum 9.haftada bir belirtin olmaması normal kontrolün ne zamanMerhaba ALLAH BAGIŞLASIN birşey sorucam arkadaşım benim 5+5 ve 8+3 e kadar kanama oldu suan 8+6 prulotonsuz kanamam durdu sizce bitmiş olabilirmi belirtimde kalmadı suan sadece gece aclık hissi
Usg cektırdınız mı? Kanama alanı var mıydı? Hamıleleık belirtisi aramayın psıkolojı yı baglıyor bırazdaMerhaba ALLAH BAGIŞLASIN birşey sorucam arkadaşım benim 5+5 ve 8+3 e kadar kanama oldu suan 8+6 prulotonsuz kanamam durdu sizce bitmiş olabilirmi belirtimde kalmadı suan sadece gece aclık hissi
Amin inşallah canımKuzum benim Rabbim hayırlısı ile tez zamanda pozitif görmeyi ondan da öte sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Yaptım canım cikmadi malesefCanım kan yap ben hiç kaset yapmadm
Verdim kuzum 2 çıktı bugün 9. Gün kimyasal bile değilTest günün demi bugün
Bence direk kan ver benim ki 46 cıktı 9. Günüm eger kan vermeyip direk kaset yapsaydım bence cıkmazdı cünkü düşük bi değerdi diye düşünyrm bazılarınki idrara gec geciyor
Yaptım canım malesef negatifKan tahlili yaptın mı cnm
Peki doktorun ne diyor canım dondurulmusu var mıYaptım canım malesef negatif
Dr um a ne zaman geliyim konuşalım, tedaviyle ilgili yolunda gitmeyen şeyler var sanırım çünkü vücut kimyasal da olsa hamile kalmıyor iki transferde de dedim. Haftaya gel konuşalım dedi buda biraz canımı sıktıPeki doktorun ne diyor canım dondurulmusu var mı