- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
O kadar haklısın ki canım.Aynen biraz maliyetli olacak işte bizim özel durumumuz da çok harcama yaptık doğum içinde normalden daha hassas olacağız görünen o ki üstüne her şey fiyatlı. Sağlık olsun. Dün eşim sabahtan akşama oradaydı annemlerle de konuşurken kimse maske takmıyor filan diye konuştu öyle konuşma onlar endişe ediyor dedim kendisine kapadıktan sonra hatta. Neyse bugün yine gitti oradayken babam aramış beni de aradı bana da kızdı. Ona da kızmış. Bu hastalıkta dolaşıp duruyorsun ne zorluklarla elde ettiniz filan. İlk defa baban bu kadar sert konuştu dedi. Morali bozulmuş eşim için üzüldüm de canım sıkıldı ama kızıyorum da kayınvalideme de eşime de. Çok şükür bir sorun yaşamadık bana bir şey demişliği de yoktur kayınvalidemin nankör gibi olmak istemem. Ama bende asla karışmıyorum. Sabah hastaneden geldik apar topar gitti hemen eşim dün biraz daha gelse idi akıntı ben taksi tutup hastaneye gidecektim. Bunlardan ailemin haberi yok. Bu arada kayınvalidem başka şehirde bize yakın ama başka şehir sonuçta. Yani aşağı mahallede filan değil. Seni de dördüncü gün götüreyim filan demişti tamam dedim ben de. Aman neyse o kadar çok şey var ki. Hayırlısı. Dillendirmeyi de sevmiyorum moralim bozuldu sadece.Rabbim beterinden korusun. Sağlıkla şu bebeklerimize kavuşalım Kaynana gelin eş topiğine mi yazsam ben de grubun açığını kapattım
Ve bu olayın eğitimle falan da hiç alakası yok. Duyarlı olmakla ilgili tamamen.
Bu hastalığı kimin nasıl geçirdiği hiç belli olmuyo. Kendi sağlıklarını da düşünmüyo insanlar. Anlamıyorum, aklım almıyo yaa.
Maske, mesafe hak getire.
Çok ama çok kızıyorum.