Canım onu bilemiyorum vajinal bir enfeksiyon durumu olup olmadığını. Kaşıntı yanma vs olmadı hiç. Tatil biterse kendi doktoruma giderim uzun süre devam edersecanım geçmiş olsun iltihap falan mı var acaba neyse birşey yokmuş çok şükür insan tatil gününde daha huzursuz hissediyor birşey olursa diye
Bende pıhtılasma var mesela 2 kromozom yapıda bozukluk varmıs tedavıye hem coraspirin hemde kan sulandırıcı ıgne ıle basladım kalp atısları duyulunca 1 hafta daha kullan sonra sadece ıgneyee devam et doguma kadar dedı dr um o sekılde ben yapıyorumSizin genetik sonuclarınız cıkti mı canım en son pihtılasma ile ilgili olan cıkmıstı galiba dr nas bir yol izliyor bu tedavide
Henüz çıkmadı canım. İstanbul’da 3 ayı bulabiliyormuş, henüz 1,5 ay falan oldu.Sizin genetik sonuclarınız cıkti mı canım en son pihtılasma ile ilgili olan cıkmıstı galiba dr nas bir yol izliyor bu tedavide
Hadi insallah hersey gönlünüzce olsunHenüz çıkmadı canım. İstanbul’da 3 ayı bulabiliyormuş, henüz 1,5 ay falan oldu.
Bu arada Covid aşısı da olduk, 2.yi de olayım gebelik için 2 ay bekleme süresi varmış. O zamana çıkar inşallah.
Yine arayıp hastaneden bilgi al canım bazen erken çıkıyor sonuçlar bize 3 ay 6 ay dedikleri için bekliyoruzHenüz çıkmadı canım. İstanbul’da 3 ayı bulabiliyormuş, henüz 1,5 ay falan oldu.
Bu arada Covid aşısı da olduk, 2.yi de olayım gebelik için 2 ay bekleme süresi varmış. O zamana çıkar inşallah.
Tamam canım, bayramdan sonra arayıp bilgi alayım.Yine arayıp hastaneden bilgi al canım bazen erken çıkıyor sonuçlar bize 3 ay 6 ay dedikleri için bekliyoruz
Bende yalnızdım hastane çantası videosu izleyip durdum. Enerjim hala iyi değil kendimi toplamak istiyorum ama bir şey çıkıyor. Allah ım sağlıkla hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Kendimi ikinci kez hamile duygusallığında hissediyorum. Gözyaşım pıtKızlarr cok sessiniz valla evde de kimse yok oatladm iyice ben gezmedigim kaynana gelin es topigi kalmadi
Yaa onlarıda yaptm valla video izledim bebek arabası baktm kiyafet baktm fiyatlar ne kadar uçukmuş valla onu anladmBende yalnızdım hastane çantası videosu izleyip durdum. Enerjim hala iyi değil kendimi toplamak istiyorum ama bir şey çıkıyor. Allah ım sağlıkla hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Kendimi ikinci kez hamile duygusallığında hissediyorum. Gözyaşım pıt
Müthiş pahalı canım çevremde benden önce doğum yapmış birileri olsa bazı şeyleri alır kullanırdım valla. Öyle şeyler varki cidden çok kısa süreli ihtiyaç. Arada oluyor canım o gerginlik sertlik normal yani. Yediklerin ile de ilgili olabiliyor. Bizde yine covid gerginliği vardıYaa onlarıda yaptm valla video izledim bebek arabası baktm kiyafet baktm fiyatlar ne kadar uçukmuş valla onu anladmbiseyler yapmadikca kendimi dinliyorum karnım iki gündür bi gerginlesti sertlesti aceba buyudugu icin mi ki sizde de oyle mi oldu
Valla bende öyle yapardm da kimse yok hepsi biraraya gelirse cok pahalı olacak gibi duruyor Allahtan hayırlısı insallah bakalam yaa evet ne yaptın gittin mi kayınvalidenlereMüthiş pahalı canım çevremde benden önce doğum yapmış birileri olsa bazı şeyleri alır kullanırdım valla. Öyle şeyler varki cidden çok kısa süreli ihtiyaç. Arada oluyor canım o gerginlik sertlik normal yani. Yediklerin ile de ilgili olabiliyor. Bizde yine covid gerginliği vardıCanım çok sıkıldı.
Aynen biraz maliyetli olacak işte bizim özel durumumuz da çok harcama yaptık doğum içinde normalden daha hassas olacağız görünen o ki üstüne her şey fiyatlı. Sağlık olsun. Dün eşim sabahtan akşama oradaydı annemlerle de konuşurken kimse maske takmıyor filan diye konuştu öyle konuşma onlar endişe ediyor dedim kendisine kapadıktan sonra hatta. Neyse bugün yine gitti oradayken babam aramış beni de aradı bana da kızdı. Ona da kızmış. Bu hastalıkta dolaşıp duruyorsun ne zorluklarla elde ettiniz filan. İlk defa baban bu kadar sert konuştu dedi. Morali bozulmuş eşim için üzüldüm de canım sıkıldı ama kızıyorum da kayınvalideme de eşime de. Çok şükür bir sorun yaşamadık bana bir şey demişliği de yoktur kayınvalidemin nankör gibi olmak istemem. Ama bende asla karışmıyorum. Sabah hastaneden geldik apar topar gitti hemen eşim dün biraz daha gelse idi akıntı ben taksi tutup hastaneye gidecektim. Bunlardan ailemin haberi yok. Bu arada kayınvalidem başka şehirde bize yakın ama başka şehir sonuçta. Yani aşağı mahallede filan değil. Seni de dördüncü gün götüreyim filan demişti tamam dedim ben de. Aman neyse o kadar çok şey var ki. Hayırlısı. Dillendirmeyi de sevmiyorum moralim bozuldu sadece.Rabbim beterinden korusun. Sağlıkla şu bebeklerimize kavuşalımValla bende öyle yapardm da kimse yok hepsi biraraya gelirse cok pahalı olacak gibi duruyor Allahtan hayırlısı insallah bakalam yaa evet ne yaptın gittin mi kayınvalidenlere
Valla sıkıntı dert hic bitmiyor ki aman bosver sıkma canını bende cok sinir oluyorum esimin hemen gitmesine ama kendime stres yapmamaya karar verdim insallah herseyimiz yolunda gider ve saglıkla alırız bebegimizi kucagımızaAynen biraz maliyetli olacak işte bizim özel durumumuz da çok harcama yaptık doğum içinde normalden daha hassas olacağız görünen o ki üstüne her şey fiyatlı. Sağlık olsun. Dün eşim sabahtan akşama oradaydı annemlerle de konuşurken kimse maske takmıyor filan diye konuştu öyle konuşma onlar endişe ediyor dedim kendisine kapadıktan sonra hatta. Neyse bugün yine gitti oradayken babam aramış beni de aradı bana da kızdı. Ona da kızmış. Bu hastalıkta dolaşıp duruyorsun ne zorluklarla elde ettiniz filan. İlk defa baban bu kadar sert konuştu dedi. Morali bozulmuş eşim için üzüldüm de canım sıkıldı ama kızıyorum da kayınvalideme de eşime de. Çok şükür bir sorun yaşamadık bana bir şey demişliği de yoktur kayınvalidemin nankör gibi olmak istemem. Ama bende asla karışmıyorum. Sabah hastaneden geldik apar topar gitti hemen eşim dün biraz daha gelse idi akıntı ben taksi tutup hastaneye gidecektim. Bunlardan ailemin haberi yok. Bu arada kayınvalidem başka şehirde bize yakın ama başka şehir sonuçta. Yani aşağı mahallede filan değil. Seni de dördüncü gün götüreyim filan demişti tamam dedim ben de. Aman neyse o kadar çok şey var ki. Hayırlısı. Dillendirmeyi de sevmiyorum moralim bozuldu sadece.Rabbim beterinden korusun. Sağlıkla şu bebeklerimize kavuşalımKaynana gelin eş topiğine mi yazsam ben de grubun açığını kapattım
Aynen kuzum ya ne bileyim hayırlısı olsun Rabbim beterinden korusun. İnşallah kuzum inşallahValla sıkıntı dert hic bitmiyor ki aman bosver sıkma canını bende cok sinir oluyorum esimin hemen gitmesine ama kendime stres yapmamaya karar verdim insallah herseyimiz yolunda gider ve saglıkla alırız bebegimizi kucagımıza
Sağol kuzumMasallahh cokk guzell cınsıyetı keısn bılgı oluyor ya orda nasıl geldı
Hadı bakalım saglıklaaa sonuclansın ınsallahSağol kuzum
Cinsiyeti yazmıyor raporda doktor kendisi söylüyormuş. Pazartesiye kaldı bakalım
Evet evet eveeeettttKızlar iyi akşamlar size bişi sorcam garip bir durumla karşı karşıyayımiki gündür fitili koyarken sanki o yol kapanmış gibi sağa doğru gidiyor fitil yani direk gönderemiyorum fitili sağa doğru gidiyor ortası kapanmış gibi bilmem anlatabiliyor muyum yaşayan oldu mu benzer bir durum