2021 Nisan Anneleri

Benimki eskiden cok uyuyordu biliyorsun altinda bir sey aradim hep simdi diyorum ya ben neden boyle kendimi yipratmisim tadini cikarsaymisim diyorum.
Gunduz uykusu da dogru duzgun yok bizde yani soyle yatip yarim saat uyumuyor.
10 dk uyuyup uyaniyor.
Geceleri uyuyordu ama dis cikartmaya basladigindan bu yana hic uyumuyor ve surekli agliyor.
Gecer emzirmeyi birakinca uykular cok duzene giriyor dislerde bitti mi yaklasik 2.5 yasindan sonra kesintisiz uyuyacaksin😄
Sonra bir surpriz ikincisi🐣
Ayy evet ya sen en azıjdan o duyguyu tattın bende sıfır yani çocugum çok uyudu diyemedim hiç :KK70: hayırlısı ya şu bi sene geçti bundan sonrasıda geçer herhalde :)

Kızlar kimseden ses cikmiyor ne durumdasiniz iyi misiniz?
Dişler mahvetti huysuzluk, uykusuzluk, iştahsızlık, sürekli yürüme isteği, hiç bir şeyden mutlu olmuyor... Bu arada dün yaşımızı doldurduk. Hafta sonu aile arasında bir parti yapacağız.. Bana kalsa bir pasta yeterdi ama ablası bana yapılmış ona da yapılsın diye konsept hazırladı.. Bu günümüze şükür..

Uykusuz geceleri saymazsak ben iyiyim :) şaka gibi 1 yaşlarına girecekler 🥲 zaman nasılda geçiyor. Geçen sene bu zamanlarda kimimiz dığum yapmıştı,kimimiz heyecanlı bekliyordu 🥰 doktor kontrolleri meraklı bekleyiş :)
Sayfayi actigimda bana hep 11 nisani aciyor konusmalarimizi okuyorum sonra yarin kontrolum var yazmisim dogum yapanlar bekleyenler sancisi gelenlerle dertlesmisiz kontrole diye gidip dogurmusum😅😅😅Bugun kizima ayakkabisini giydirip abisi scooter da yuruyus yaptik oda kostu😅Koca 1 sene.Cok tuhaf duygular icindeyim.Ama bu sureci burda sizinle gecirdigim icinde cok mutluyuk ilk oglumdada bu platformu kullabmaitim ama dogduktan sonra aslanyazmaya vaktim olmamisti.Oylece kaldi orda zaten ben faal de deildim.Ama suan gun icinde alerji ile bisi dinliorm mesela aklima sen geliosn yada baska birsey duyuyorm aklima yasemin gelio.cok garip kimse kimseyi tanimio aslinda😅

Dişler mahvetti huysuzluk, uykusuzluk, iştahsızlık, sürekli yürüme isteği, hiç bir şeyden mutlu olmuyor... Bu arada dün yaşımızı doldurduk. Hafta sonu aile arasında bir parti yapacağız.. Bana kalsa bir pasta yeterdi ama ablası bana yapılmış ona da yapılsın diye konsept hazırladı.. Bu günümüze şükür..
Yaaaaaa🥰🥰🥰Bizimki ramazanda ondan sonra yapicaz.Cokntatli ablasi adaletli dusunmus 😇😇Pandemide banada bisi oldu dogumgunu vs yapmak istemiorm😅😅😅Kalabalik gormeye tahammulim.yok

Uykusuz geceleri saymazsak bizde iyiyiz.
Oglani okula baslattim tekrar.
Bakalim yeni hastane maceralarimizcne zaman baslayacak😆
Benim kiz dis cikariyor yine o yuzden uyumuyor yine istahsiz tabii ama cok sukur iyiyiz.
Azzenin de dedigi gibi gecen sene bu zamanlar aklima geldi gecen gun 2022 nisan annelerine baktim hatta dogum yapanlar var orda da zaman ne kadar hizli geciyor.
Sen nasilsin kuzum herkes iyidir insallah.
Bizimkide dis cikariyor alt yanlar geliyor.Covidken baslamsiti iyice hizlandi.Ama uyksuuzluk bu konudan bagimsiz surekli vae yatiriyorum.sonda aglaysrak kalkio hep gecede surekli emmek istio

Dogum gununuz kutlu olsun mutlu, saglikli yillari olsun kuzucugunun.
Inan bizde oyleyiz hep mizmiz halinde hep mutsuz.
Ve hic durmayan bir.hali var veeee veee vee veee ne.görse veeee diye bagiriyor.
Mama sandalyesinde heo kipis kipis ya zaten kasigi agzina goturemiyorsun ki her yer corba yemek oluyor.

Bizimkide dis cikariyor alt yanlar geliyor.Covidken baslamsiti iyice hizlandi.Ama uyksuuzluk bu konudan bagimsiz surekli vae yatiriyorum.sonda aglaysrak kalkio hep gecede surekli emmek istio
Bizim uykusuzluk disle basladı.
Ne bileyim bir de cok hareketlendi aşırı bir hareketlilik hali var benim kızda.
Yani boyle sey gormedim ben bilmiyorum degisik geliyor abisi boyle degildi.
Abisi de uyumazdi tamam ama bu hic durmuyor hep bir atilma surekli ohh ohh oynamaklar falan🤣 bir de abisini cok kiskaniyor abisi onu kiskanacagina hic sevdirmiyor abiyi ne bana ne babasina bir de sinirli degisik bir sey.

Yaaaaaa🥰🥰🥰Bizimki ramazanda ondan sonra yapicaz.Cokntatli ablasi adaletli dusunmus 😇😇Pandemide banada bisi oldu dogumgunu vs yapmak istemiorm😅😅😅Kalabalik gormeye tahammulim.yok
Benimde oyle ama herkes dogum gunu diyor bende aile arasinda yapicam ablamlar bir de babaanneleri gelir artik.
Biliyorsun bir de bizim annemin yılıyla nerdeyse aynı zamanlar.
Annemi o kadar cok ozluyorum ki.
3 gun once cok hastalandim muhtemelen uykusuzluktan ne zaman hasta olsam ruyama geliyor cok zor annecim degil mi cok zorlaniyorsun dedi evet anne cok ozledim seni dedim keske sana yardım edebilsem ama gecicek kizim merak etme, simdi gitmem lazim dedi gitti😥
Iyi ki diyorum hep kizım dunyaya gelmis hayatta en dogru yaptigim sey ikinci cocugu dunyaya getirmek resmen hayata bagladi beni.

Sayfayi actigimda bana hep 11 nisani aciyor konusmalarimizi okuyorum sonra yarin kontrolum var yazmisim dogum yapanlar bekleyenler sancisi gelenlerle dertlesmisiz kontrole diye gidip dogurmusum😅😅😅Bugun kizima ayakkabisini giydirip abisi scooter da yuruyus yaptik oda kostu😅Koca 1 sene.Cok tuhaf duygular icindeyim.Ama bu sureci burda sizinle gecirdigim icinde cok mutluyuk ilk oglumdada bu platformu kullabmaitim ama dogduktan sonra aslanyazmaya vaktim olmamisti.Oylece kaldi orda zaten ben faal de deildim.Ama suan gun icinde alerji ile bisi dinliorm mesela aklima sen geliosn yada baska birsey duyuyorm aklima yasemin gelio.cok garip kimse kimseyi tanimio aslinda😅
Oyyy maşallahhh yaaa 🧿🧿 bizim ki artık koltuk kenarını bırakıp bi kaç adım atıyor bize doğru ne Zaman yürür tahmini :KK70: bende burda sizlerden çok büyük destekler aldım ciddi manada o yüzden çok seviyorum burayı ❤️ Umarım çocuklarımızın okula gittikleri zamanlarıda görürüZ😻

Dogum gununuz kutlu olsun mutlu, saglikli yillari olsun kuzucugunun.
Inan bizde oyleyiz hep mizmiz halinde hep mutsuz.
Ve hic durmayan bir.hali var veeee veee vee veee ne.görse veeee diye bagiriyor.
Mama sandalyesinde heo kipis kipis ya zaten kasigi agzina goturemiyorsun ki her yer corba yemek oluyor.
Teşekkür ederiz canım.. Amin inşallah cümlemizin evlatları iyi günler görsün.. Valla ikinci çocuk tecrübesi herhalde şimdi her anının kıymetini bilmeye çalışıyorum zaten zaman su gibi bu günler geri gelmeyecek sabret tadını çıkart diyorum..

Benimde oyle ama herkes dogum gunu diyor bende aile arasinda yapicam ablamlar bir de babaanneleri gelir artik.
3 gun once cok hastalandim muhtemelen uykusuzluktan ne zaman hasta olsam ruyama geliyor cok zor annecim degil mi cok zorlaniyorsun dedi evet anne cok ozledim seni dedim keske sana yardım edebilsem ama gecicek kizim merak etme, simdi gitmem lazim dedi gitti😥
Iyi ki diyorum hep kizım dunyaya gelmis hayatta en dogru yaptigim sey ikinci cocugu dunyaya getirmek resmen hayata bagladi beni.
Yazına nasıl duygulandım anlatamam.. Anneler her şeydir. Allah sana bol sabır versin.. Allah evladına ve sana uzun ömürler versin.

Oyyy maşallahhh yaaa 🧿🧿 bizim ki artık koltuk kenarını bırakıp bi kaç adım atıyor bize doğru ne Zaman yürür tahmini :KK70: bende burda sizlerden çok büyük destekler aldım ciddi manada o yüzden çok seviyorum burayı ❤️ Umarım çocuklarımızın okula gittikleri zamanlarıda görürüZ😻
Maşallah muhtemelen birkaç güne yürür sizinkide.. Benim ilk kızımda da forumda grubum vardı şuan kimisi ortaokulda kimisi 4. sınıfta hala görüştüklerimizde var.. Çok güzel oluyor büyüdüklerini görmek.. İnşallah bu grubumuzda uzun soluklu olur..

Teşekkür ederiz canım.. Amin inşallah cümlemizin evlatları iyi günler görsün.. Valla ikinci çocuk tecrübesi herhalde şimdi her anının kıymetini bilmeye çalışıyorum zaten zaman su gibi bu günler geri gelmeyecek sabret tadını çıkart diyorum..
Evet bugunleri tekrar geri gelmeyecek.
Zor taraflari cokta olsa yaptiklari her sey bizi cok heyecanlandiriyor.
Sanirim bu dunyada bizi daha da mutlu edecek baska bir sey olamaz.
Emeklemeleri yurumeleri ilk kelimeleri herseyleri o kadar degerli ve ozel ki.
Ben hatirliyirum gecen sene ilk getirdiler hemen emdi hic unutmuyorum o anı ve emerken gozunu acti gozunu actı diye nasil bir heyecan oldu odada 🥰
Saglikli olsunlarda bizim sikayetler ufak sizlanmalar sadece yoksa mutluluklarimiz aslinda onlar iyi oldukca.
Aksi bir durum da kahroluruz annelik cok zor bir sey.

Azze benimi yaklasik 2 haftadir koltuk kenarina tutunurken birakip birkac adim atip tekrar oturuyor.
Dün gece yerde otururken desteksiz ayaga kalkip 2 adım atti sonra yine oturdu.
Bende bekliyorum heyecanla🥰
Aslinda ilk adimi attiktan sonra hemen yuruyorlar genelde oyle hatirliyorum ama bizim kiz 3 adimda falan kaldi🤭

Bizim uykusuzluk disle basladı.
Ne bileyim bir de cok hareketlendi aşırı bir hareketlilik hali var benim kızda.
Yani boyle sey gormedim ben bilmiyorum degisik geliyor abisi boyle degildi.
Abisi de uyumazdi tamam ama bu hic durmuyor hep bir atilma surekli ohh ohh oynamaklar falan🤣 bir de abisini cok kiskaniyor abisi onu kiskanacagina hic sevdirmiyor abiyi ne bana ne babasina bir de sinirli degisik bir sey.
Benim kizimda asiri hareketli ama oglumda oyleydi😅😅😅Ben aligim benimkide biri birine sarilirsa hemen geliyor istiyroki onu sevsinler 😅😅😅😅

Cok cok zor bir deneyimdi senin icin.Rabbim mekanini cennet etsin.Bazen annen var ama yok bazen iyiler yok bazen bazen iste herkesn imtihani baska herkes icin baska acilar.Rabbim imtihanlarimizdan ders almamizi nasip etsin evlatlarimiza ve bizlere saglikla uzun omurler versin.

Maşallah muhtemelen birkaç güne yürür sizinkide.. Benim ilk kızımda da forumda grubum vardı şuan kimisi ortaokulda kimisi 4. sınıfta hala görüştüklerimizde var.. Çok güzel oluyor büyüdüklerini görmek.. İnşallah bu grubumuzda uzun soluklu olur..
İnşallah yürür ya yaşını yürüyerek karşılarsa mutlu olurum😊 bazılarımız doğumdan sonra kayıplara karıştı ama genel olarak müsait oldukça girmeye çalışıyoruz😌 inşallah benim burda siZlerden öğrenip tecrübe edeceğim çok şey var💝

Azze benimi yaklasik 2 haftadir koltuk kenarina tutunurken birakip birkac adim atip tekrar oturuyor.
Dün gece yerde otururken desteksiz ayaga kalkip 2 adım atti sonra yine oturdu.
Bende bekliyorum heyecanla🥰
Aslinda ilk adimi attiktan sonra hemen yuruyorlar genelde oyle hatirliyorum ama bizim kiz 3 adimda falan kaldi🤭
İnşallah devamları gelsinde yürüsünleeer 😍 yürüyünce daha Zor diyorlar ama ben hiç kolaylık göremedim zaten sıkıntı yok :KK70:

Rabbim sabır versin Anneciğininde mekanı cennet olsun😢 çok zordu gerçekten yaşadıkların ama çok güçlüsün evlatlarınla daha da güçleniyorsun ❤️

X