2021 KPSS-ÖABT

Bu arada sınavda genel kültürde 51 doğru 2 yanlış genel yetenekte 26 doğru 4 yanlış yaptım. Sizin branşınızı bilmem ama bana yetti. İngilizce Öğretmenliğinde alımlar fena değil. Bu netler Biyoloji, Fizik, Edebiyat ya da düz memurluk için yeterli olmayabilir. Çalışmalarınızı ona göre yapınız.

Ayrıca aldığınız kitapları çeyizinize saklamayacaksanız, ben ettim siz etmeyin, instagramda bir sürü KPSS fotokopicisi var. Neredeyse tüm kitapların fotokopileri mevcut. Ucuza mal edersiniz.

Brans ne sizin. Ben bu sene canlı ders falan almadım hiç. Ama geçen seneden temelim var zaten. Benim program gelısmenin yarısı bitti. Materyal, sınıf yönetimi kaldı. Ölcmeyı cok yavas calısacagım. Cunku baya zorlanıyorum onda. Ocaktan sonra tüm derslere baslayacagım güzel programla. Sizinde egitim bitmiş nerdeyse. İnsan rahatlıyor egıtım bıtınce
İlk hazırlanışim benim hocam kimya alanım.calismadan iki kere girdim . materyal ve sınıf yönetimi için Metin şar hocayı tavsiye ederim kısa özet anlatım videoları var.olcmeyi bitirdim ben Sabri zahit hocadan dinledim ama sorularda bazen notlarimda olmayan öncüller çıkabiliyor ekliyorum hemen, ben mi atladım bilmiyorum.oyt Zeynep Hoca'dan başlamıştım ama ses tonu beni çok rahatsiz ediyor devam edemedim metin şar Hoca'dan dinleyeceğim onu da

Bende matematiğe başlasam iyi olacak ama geçen yıldaki kadar yorgunum ki cesaretim kırıldı, motiveye ihtiyacım var sanırım
Hocam murat yayınlarının dgs kitabı var o da matematikte düzey geliştirmek için ideal bir bakın isterseniz . çözemediğim bir konu dan foto atayım bakın

merhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acep

mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
Mehmet celal ozyildiz hocam

merhabalar meslektaşım. 1 çocuk + 1 gebe anneden selamlar. beni en iyi siz anlarsınız diye yazmak istedim bir arkadaşım cba akademiden canlı ders dinliyor acaba öyle bir şey mi yapsam diyorum yoksa benim hocam videoları yeterli olur mu bilemedim dün birde fa.ceden yavuz tekin diye bi hocayı buldum valla kafam karıştı ne yapsak ne etsek fikir vermek isteyen tecrübeli arkadaşlar olur mu acep

mehmet hocanın soyadı ne acaba bende bakayım
Ben sadece alandan canlı derse yazıldım diğerleri için YouTube da bir çok seçenek mevcut hocam

Hocam murat yayınlarının dgs kitabı var o da matematikte düzey geliştirmek için ideal bir bakın isterseniz . çözemediğim bir konu dan foto atayım bakın
Çok sevinirim hocam, belkide bu yıl sınava girmeyip sadece matematik geliştirmeye çalışacağım. Kolay düzey ve çözümlü olması benim için çok önemli

H
İlk hazırlanışim benim hocam kimya alanım.calismadan iki kere girdim . materyal ve sınıf yönetimi için Metin şar hocayı tavsiye ederim kısa özet anlatım videoları var.olcmeyi bitirdim ben Sabri zahit hocadan dinledim ama sorularda bazen notlarimda olmayan öncüller çıkabiliyor ekliyorum hemen, ben mi atladım bilmiyorum.oyt Zeynep Hoca'dan başlamıştım ama ses tonu beni çok rahatsiz ediyor devam edemedim metin şar Hoca'dan dinleyeceğim onu da
Hocam bende fızıkcıyım🥰🥰🥰

Keşke benimde alanım olsaydı kpss de gerçekten çok farkettiriyor, kuru gkgy kaldım. Matematik yapamayınca zaten hiçbirşeye yaramıyor.

X