2021 KPSS-ÖABT

bu haftalık programim tamamlandi ,bir gunde iki ders calisabildigimi görmüş oldum,haftaya ona göre plan hazırlayacağım.Birde aylık hedef tablosu olusturmak istiyorum
Bu haftaki ders programim hafta sonunda boş kısımlara neler yaptığımı yazıp tekrar paylaşacağım.ona göre yeni haftaya program hazırlayacağım.Eki Görüntüle 2687055

Çalışmaya çalışıyordu.....

Merhaba, tamamını okuyamadım ama puanlar gözüme çarptı branşınız neydi maşallah

Kızlar, eğitim bilimleri ve tarih için konu anlatımı kitap önerisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Merhabalar ikiz anasinolaraktan ders çalışmak bana o kadar lüks ki
Alanım edebiyat gyk eğitim ve ÖABT sınavları var alan dan baslaidm ben çalışmaya çok eksiğim var ben sadece gece çalışabiliyor um oda en fazla üç saat fln alandan bir ders bitirdim ikinci derse başladım çok yavaş ilerliyorum ben alanı halletsem gerisi gekecek te alan çok zor ya bazen bıraksam diyorum çocuklarım iki yaşında olmadı bidkak seneye hazırlık olur diyorum bakalım nolcaka

İyi geceler çocuklar uyudu kahvemi yaptım ve dersin başına geçtim anca şuan yani.
Biraz alan caliscam uyku gelene kadar

Kızlar, eğitim bilimleri ve tarih için konu anlatımı kitap önerisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Ben video dersleri dinliyorum alan dışında,isem öğren.yediiklim iyidir

Bende alandan başladım , diğerlerini de ekledim yavaş ta olsa ilerlemek umutlandiriyor.Bu sene olmasa bile temel atmış olursunuz bırakmayın çalışmayı

Dün gece üç saat çalıştım şükür
Birazdan ders başına oturcam alandan video izliyorum not alıyorum kısa kısa su ikinci dersi de bitirsem biraz rahatliycam aslında

Dün gece üç saat çalıştım şükür
Birazdan ders başına oturcam alandan video izliyorum not alıyorum kısa kısa su ikinci dersi de bitirsem biraz rahatliycam aslında
Bende basliycam şimdi,bizim alan videosu Yok benim hocamda

Hadiya branş neydi hocam sizin..
Ben geçenlerde kitaptan okuyarak çalışiyorum
Lakin alanım edebiyat aruz olsucu gazel şerhi gibi konular mecbur dinlemek gerek yoksa çok sikikiyo zmaan kaybı gibi video

Lakin alanım edebiyat aruz olsucu gazel şerhi gibi konular mecbur dinlemek gerek yoksa çok sikikiyo zmaan kaybı gibi video
Benimde alanım edebiyat ama şerh kısmı zorlamıyor ıkı yıl oldu mezun olalı belkı bılgılerım tazedır. Hocalarımız şerhe çok önem verirdi. Aslında şerh içinde kıtaplar var onlarıda alabılırsınız be ya üniden kalan notlarınız varsa onlarda yardımcı olur

Kimya alanım, Alan derslerini üni kitap ,defterlerinden götürmeye çalışıyorum zor oluyor yavaş ilerliyorum maalesef ama Alan eğitimi için video olsa iyi olurdu.Alan eğitimi kısmını çekerler inşallah özlem hocaya mesaj atmayı düşünüyorum bunun için

Merhaba arkadaşlar , bende çalışma ekonomisi mezunuyum , alan sınavı atanma şansımızı arttırıyor anladigim kadarıyla nasıl çalışıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Canim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandm

Kuzum ben 2011 mezunuyum uniden kalma hicbisey yok beynimde neredeyse.taze mezun degilim
ve evliyim ikizlerim var iki yaşında şartlarım çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…