Bu haftaki ders programim hafta sonunda boş kısımlara neler yaptığımı yazıp tekrar paylaşacağım.ona göre yeni haftaya program hazırlayacağım.Eki Görüntüle 2687055
Ben video dersleri dinliyorum alan dışında,isem öğren.yediiklim iyidirKızlar, eğitim bilimleri ve tarih için konu anlatımı kitap önerisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Bende alandan başladım , diğerlerini de ekledim yavaş ta olsa ilerlemek umutlandiriyor.Bu sene olmasa bile temel atmış olursunuz bırakmayın çalışmayıMerhabalar ikiz anasinolaraktan ders çalışmak bana o kadar lüks ki
Alanım edebiyat gyk eğitim ve ÖABT sınavları var alan dan baslaidm ben çalışmaya çok eksiğim var ben sadece gece çalışabiliyor um oda en fazla üç saat fln alandan bir ders bitirdim ikinci derse başladım çok yavaş ilerliyorum ben alanı halletsem gerisi gekecek te alan çok zor ya bazen bıraksam diyorum çocuklarım iki yaşında olmadı bidkak seneye hazırlık olur diyorum bakalım nolcaka
Bu gece de devammi bende basliycam birazdanİyi geceler çocuklar uyudu kahvemi yaptım ve dersin başına geçtim anca şuan yani.
Biraz alan caliscam uyku gelene kadar
Bende basliycam şimdi,bizim alan videosu Yok benim hocamdaDün gece üç saat çalıştım şükür
Birazdan ders başına oturcam alandan video izliyorum not alıyorum kısa kısa su ikinci dersi de bitirsem biraz rahatliycam aslında
Benimde alanım edebiyat ama şerh kısmı zorlamıyor ıkı yıl oldu mezun olalı belkı bılgılerım tazedır. Hocalarımız şerhe çok önem verirdi. Aslında şerh içinde kıtaplar var onlarıda alabılırsınız be ya üniden kalan notlarınız varsa onlarda yardımcı olurHadiya branş neydi hocam sizin..
Ben geçenlerde kitaptan okuyarak çalışiyorum
Lakin alanım edebiyat aruz olsucu gazel şerhi gibi konular mecbur dinlemek gerek yoksa çok sikikiyo zmaan kaybı gibi video
Hadiya branş neydi hocam sizin..
Ben geçenlerde kitaptan okuyarak çalışiyorum
Lakin alanım edebiyat aruz olsucu gazel şerhi gibi konular mecbur dinlemek gerek yoksa çok sikikiyo zmaan kaybı gibi video
Canim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandmMerhaba arkadaşlar , bende çalışma ekonomisi mezunuyum , alan sınavı atanma şansımızı arttırıyor anladigim kadarıyla nasıl çalışıyorsunuz hangi kaynakları kullanıyorsunuz bilgi verirmisiniz
Öğren diye düzeltmiş t9 pegem olacaktıBen video dersleri dinliyorum alan dışında,isem öğren.yediiklim iyidir
Kuzum ben 2011 mezunuyum uniden kalma hicbisey yok beynimde neredeyse.taze mezun degilimBenimde alanım edebiyat ama şerh kısmı zorlamıyor ıkı yıl oldu mezun olalı belkı bılgılerım tazedır. Hocalarımız şerhe çok önem verirdi. Aslında şerh içinde kıtaplar var onlarıda alabılırsınız be ya üniden kalan notlarınız varsa onlarda yardımcı olur
Canim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandm