- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
Tesekkur ederim sizede nasip olsun insallah maliye 91 puanla atandmtebrik ederim
Hangi bölüm?
Kaç puanla atandınız?
Darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim sizede nasip olsun insallah maliye 91 puanla atandmtebrik ederim
Hangi bölüm?
Kaç puanla atandınız?
Darısı başımıza
Canim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandm
Tesekkur ederim sizede nasip olsun insallah maliye 91 puanla atandm
Rabbim kolaylik versin kpss b ye duzenli ve verimli calisirsaniz inanin yaparsinizibbf mezunuyum ben...
ben 2021deki sınava girecektim ama vazgeçtim
Hem atanmak çok çok zor dediğin gibi
Hemde alımlar zaten çok az...
Hemde çoğu kurum 30 yaş sınırı koymuş...
bu sene girdim sınava ama pek umudum yok,
2022 ye bir daha deneyeceğim...
2017 mezunuyum 2018 sinavina girdm 94.5 net yapmistmmaşallah maşallah...
Çok çok güzel bir puan
Kaç net elde ettiniz?
Ve hangi sene mezun oldunuz acaba?
Bende bu sene girdim sınava, çalışamadım ama sonucu çok merak ediyorumCanim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandm
Rabbim kolaylik versin kpss b ye duzenli ve verimli calisirsaniz inanin yaparsiniz
Yeter ki iste yapilamayacak bisey yok sadece emek caba lazmteşekkür ederim amin inşallah...
O kadar güzel moral olduki,umut doldu resmen içim...inşallah atanabilirim
Hayirlisi cnm ama calissaydm keskeBende bu sene girdim sınava, çalışamadım ama sonucu çok merak ediyorum
2017 mezunuyum 2018 sinavina girdm 94.5 net yapmistm
Tesekkur ederim.insallah hayirlisyla nasip edee Rabbim yeter ki isteyn cocuklariniz da Allah bagislasnvallahi bravo
Sevindim sizin adınıza...
ben 2011 mezunuyum
2 çocuk annesiYim
Bu sene az biraz çalışarak girdim...pek umudum yok ama inşallah 2022 de azimle sabırla çalışacağım
Tesekkur ederim.insallah hayirlisyla nasip edee Rabbim yeter ki isteyn cocuklariniz da Allah bagislasn
Kadir gümüş ün şerh için kitapları olucaktı bı bakın istersenizKuzum ben 2011 mezunuyum uniden kalma hicbisey yok beynimde neredeyse.taze mezun degilim
ve evliyim ikizlerim var iki yaşında şartlarım çok zor
Hamileyim , özel sektör de çalışıyorum fırsat olmadı hiç çalışmayaHayirlisi cnm ama calissaydm keske
Merhaba bende 2014 mezunuyum evli ve bir çocuk annesiyim geceleri çalışıyorum genelde siz nasıl yapıyorsunuz ? 3 hafta oldu çalışmaya başlayalı,alanınız neydi?Merhaba bende 2021 için niyetlendim iki üç haftadır çalışıyorum bugün çok az test çözdüm sadece üzerimde bir halsizlik vardı evliyim bir cocugum var bu arada hic bu sekilde hazirlanmayi denemedim ilk defa caliyorum ders diyebilirim 2013 mezunuyum hayırlısı olsun herkes hakkında
Saglikla kucagina alirsn insallah nasipHamileyim , özel sektör de çalışıyorum fırsat olmadı hiç çalışmaya
Teşekkür ederim , 2022 kpss ye çalışmak istiyorum nasıl çalışmam gerekir bilemiyorum açıkçasıSaglikla kucagina alirsn insallah nasip
Teşekkür ederim , 2022 kpss ye çalışmak istiyorum nasıl çalışmam gerekir bilemiyorum açıkçası
2018 kpss için aldığım pegem kitabı ve çıkmış sorulardan başka bisey Yok elimdebende öyle ama daha çok var
Nasıl yapacağım bilemiyorum