2021 KPSS-ÖABT

Canim ibbf bolumleri öabt ye girmiyor onlar ogretmenlik icin bizde de alan var ama atanmak cok cok zor ordan ben kpss b den atandm

ibbf mezunuyum ben...
ben 2021deki sınava girecektim ama vazgeçtim
Hem atanmak çok çok zor dediğin gibi
Hemde alımlar zaten çok az...
Hemde çoğu kurum 30 yaş sınırı koymuş...

bu sene girdim sınava ama pek umudum yok,
2022 ye bir daha deneyeceğim...

ibbf mezunuyum ben...
ben 2021deki sınava girecektim ama vazgeçtim
Hem atanmak çok çok zor dediğin gibi
Hemde alımlar zaten çok az...
Hemde çoğu kurum 30 yaş sınırı koymuş...

bu sene girdim sınava ama pek umudum yok,
2022 ye bir daha deneyeceğim...
Rabbim kolaylik versin kpss b ye duzenli ve verimli calisirsaniz inanin yaparsiniz

vallahi bravo 👏🏻 👏🏻 👏🏻
Sevindim sizin adınıza...

ben 2011 mezunuyum
2 çocuk annesiYim
Bu sene az biraz çalışarak girdim...pek umudum yok ama inşallah 2022 de azimle sabırla çalışacağım
Tesekkur ederim.insallah hayirlisyla nasip edee Rabbim yeter ki isteyn cocuklariniz da Allah bagislasn

Merhaba bende 2021 için niyetlendim iki üç haftadır çalışıyorum bugün çok az test çözdüm sadece üzerimde bir halsizlik vardı evliyim bir cocugum var bu arada hic bu sekilde hazirlanmayi denemedim ilk defa caliyorum ders diyebilirim 2013 mezunuyum hayırlısı olsun herkes hakkında :KK54::KK24:

Merhaba bende 2021 için niyetlendim iki üç haftadır çalışıyorum bugün çok az test çözdüm sadece üzerimde bir halsizlik vardı evliyim bir cocugum var bu arada hic bu sekilde hazirlanmayi denemedim ilk defa caliyorum ders diyebilirim 2013 mezunuyum hayırlısı olsun herkes hakkında :KK54::KK24:
Merhaba bende 2014 mezunuyum evli ve bir çocuk annesiyim geceleri çalışıyorum genelde siz nasıl yapıyorsunuz ? 3 hafta oldu çalışmaya başlayalı,alanınız neydi?

bende öyle ama daha çok var
Nasıl yapacağım bilemiyorum
2018 kpss için aldığım pegem kitabı ve çıkmış sorulardan başka bisey Yok elimde
Biraz konulara baktım bu yaz işyerinde fırsat bulunca ama devam edemedim kendim çalışınca eksik kalıyor anlamayınca bırakıyorum

X