- 13 Ocak 2021
- 1.223
- 851
- 73
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #9.961
Ben elanatal kullandım bitti içinde folikasitte vardı bugün kontrolde bi tek kusuyom diye ilaç verdi başka bi ilacımda yok unutuldu galibaEki Görüntüle 2846233
Bana bunu verdi 12.haftada
Dimi hiç bir mantıgı yok ve nasıl guven duyacak ınsanCevabin icin tesekkur ederim canim.
Bana henuz kan ilaci vermedi.
Suan multivitamin olarak vinalac kullaniyorum. Onda zaten 0.4 mg folik asit varmis. Bir de folavit 4mg. Kullaniyorum.
Gunluk neredeyse 5 mg yakin, cok fazla.
1 kutu 40li bitirdim, yine devam etmemi soyledi. Icim pek rahat degil. 4 mg olani almayacagim sanirim.
Bundan sonra sadece bu vinalac ile devam ederim.. Zaten gunluk onerilen doz 0.4 mg.
Fazla dozda ve uzun sureli kullanimin otizm riskini yuksettigini okudum. Insan ister istemez tedirgin oluyor.
Bazi doktorlar ilac firmalariyla anlasiyor onlarin ilaclarini yaziyorlar hastalarina. Belki o tarz bi durum olabilir bemiks c yi yazmasinin sebebi.
Hamilelik icin ozel vitaminler varken neden gidipte onu yazsin yoksa..
Bana d vitamını 10 damla dediBana bir kac tane vitamin içinden istediğini al dedi eczanede o vitaminlerden prenatal life i verdi onu kullanıyorum folik asit bitince prenatal life a geçtim 12. Hafta civari.4 damlada d vitamini damlatıyorum sabah suya.
Gecen hafta bir kac saatlık bende de oldu canım bel agrısı ile birlikte sol tarafta sonra gectıKizlar yokmu cvp vericek kasik agrilari bu haftalarda basliyomu 11 .haftada kasik agrisi gerilme normal mi akintim sadece su gibi beyaz
Benmde sadece bgn basladi brde cok sık idrara cikma var 10gune kdr gidicez dr aGecen hafta bir kac saatlık bende de oldu canım bel agrısı ile birlikte sol tarafta sonra gectıakıntı hamılelıkte normal ama yınede doktora bi danıs uzun sürerse agrı
Bi bak duruma canım belki seninde devam etmezBenmde sadece bgn basladi brde cok sık idrara cikma var 10gune kdr gidicez dr a
Cnm sen yine de bize güvenmeSağol canim amin insAllahhepiniz erkek dedi kendimi doktor demis gibi alıştırdım
Ahahhahaha her şey olabilirHayırlı olsun o zamaaaaanBir daha değişmez inşallah
Kaşık Ağrılarınız çok normal, ilerleyen haftalarda bel ağrısı, kasıklarda kramp benzeri anlık sızılarda olacak, bol bol dinlenin bu durumlarda. kanamanız olmadığı sürece bunlar hamileliğin doğal sürecinde olacak. Kendinizi çok yormayınKizlar yokmu cvp vericek kasik agrilari bu haftalarda basliyomu 11 .haftada kasik agrisi gerilme normal mi akintim sadece su gibi beyaz
Tesekkur ederim akintim yok sukur sadece bel kasık agrim var adet oncesi olur ya oyle kasilma gibi uzaniyorum bendeKaşık Ağrılarınız çok normal, ilerleyen haftalarda bel ağrısı, kasıklarda kramp benzeri anlık sızılarda olacak, bol bol dinlenin bu durumlarda. kanamanız olmadığı sürece bunlar hamileliğin doğal sürecinde olacak. Kendinizi çok yormayın
Çok teşekkür ederim canıımGozunaydin canim, nedense icimden kiz gecti ama tahmin sadece. Sonuclarin iyi çıkmasına cooook sevindim
Canım merhaba, beyaz akıntı normal benim de var. Ağrın olduğu zaman bol bol dinlen, rahatladığını göreceksin.Kizlar yokmu cvp vericek kasik agrilari bu haftalarda basliyomu 11 .haftada kasik agrisi gerilme normal mi akintim sadece su gibi beyaz
Merhaba canım
peki şu an belli oldu mu:)) benim de rus ve çin farklı :)Sende tuttu mu bu canımBende erkek çıkıyor Ramzi ve Rus takvimi de erkek Çin takvimi kız
Anladım canım, benim ikilinin sonucuna göre bakarız demişti. Sonuç normal sıkıntısız dedi ama aklıma beta değeri ile ilgili bir şey takıldı. Ahter Bey'e yazmaya da çekindim.Merhaba canımBen ikili test yaptırmadım, genetik test önermişti bana onu yaptık , ikili üçlü dörtlülere gerek kalmaz demişti . Temiz çıktı çok şükür, cinsiyet de bonusu oldu
Belki de unutmuştur doktor bi görüş istersen doktorunlaBen elanatal kullandım bitti içinde folikasitte vardı bugün kontrolde bi tek kusuyom diye ilaç verdi başka bi ilacımda yok unutuldu galiba
Japon takviminde var öyle değerler, bak sana da atayım
Japon Takvimi Cinsiyet Hesaplama | Cintakvimi.Net
Japon takvimi hesaplaması çin takvimi ve rus takvimi hesaplamasından sonra kullanılan cinsiyet hesaplama aracıdır. Yazımızda otomatik japon takvimi hesaplamasına ulaşabilirsiniz.cintakvimi.net
bunun içerisinde folik asit yokmuş gittiğimde sorayım buna geçeyimEki Görüntüle 2846233
Bana bunu verdi 12.haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?