- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #9.941
Canım bende bu konu için doktorumu degiştirdim. Ilk 3 ay 0.4 kullanıyordum ki hala aynısına devam edıyorum 1 hafta daha ıcerım sanırım. Sonra dokrorum bana ferrum verdi içeriginde yanılmıyorsam 0.4 folık var. Devit 3 verdi ee birde üstüne bemiks c verdi içinde 1.5 folık varKizlar gunluk 4 mg folik asit cok degil mi? Gecen gittigimde doktor bana kullanmaya devam etmem gerektigini soyledi arti 0.4 mg verdigi diger multi vitaminde var.
Normalde 3. Ayda kesmesi gerekmiyor muydu?
Okuduguma gore gunluk 0.4 mg yetiyormus. Ben bunun kat fazlasini almis oluyorum gunluk..
Öncelikle inşallah bi sorun çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ben erkek diyorumBu da resmimiz tahmin alabilirim
Kızlar 12. Haftadan sonra başladığınız yemi vitaminler de yine folik asit aynı miktarda var mı acaba birde Dr sizlere neler yazdı
Sağol canim hepiniz erkek dediniz oğluma arkadas gelecek galibaÖncelikle inşallah bi sorun çıkmaz sağlıkla kucağına alırsın bebeğini ben erkek diyorum
Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahSağol canim hepiniz erkek dediniz oğluma arkadas gelecek galiba
Amin insAllah hepimizinkiSağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallahbilmem öyle göründü ama değişir mi orasını bilemem bana doktor kesin kız dedi ben de baktım ultrason resmine kız görünüyo ama burda çok okudum değişen cinsiyet o yüzden kendim tam inanamıyorum 1 hafta kaldı kontrol e o zaman 16.haftada olucam galiba ancak inanırım bu sefer
Japon takviminde var öyle değerler, bak sana da atayımBen gece su içmeye kalkmıyorum ama tuvalete ve yön değiştirmeye çok uyanıyorum..
Aaay ne denir ki vallaAllah kolaylık versin canım.
yarı yarıya mı?ilk kez duydum bu teoriyi
Cevabin icin tesekkur ederim canim.Canım bende bu konu için doktorumu degiştirdim. Ilk 3 ay 0.4 kullanıyordum ki hala aynısına devam edıyorum 1 hafta daha ıcerım sanırım. Sonra dokrorum bana ferrum verdi içeriginde yanılmıyorsam 0.4 folık var. Devit 3 verdi ee birde üstüne bemiks c verdi içinde 1.5 folık variçime asla sinmedi aynı hastanede calısan eski bir doktora sordum oda önermedi bemiks yerine regenesis max önerdi.
Cumartesi yıne aynı hastanede ilk hamılrlıgımde gittigim farklı bir doktora gittim oda neden bemiks c verdıgıne anlam veremedi folık asit 5 mg üzerinde evet riskli bu o kadar fazla degil ama yinede bende regenesis öneririm dedi.
Sonuc onu kullanıcam ama bu doktorları anlamıyorum ben ya
Gozunaydin canim, nedense icimden kiz gecti ama tahmin sadece. Sonuclarin iyi çıkmasına cooook sevindimKızlar merhabalaaar, umarım hepiniz iyisinizdir. İkili test sonucum çok şükür normal çıktı. Darısı diğer sonuç bekleyen ailelerin başına. Son muayene (12+5 iken) ultrason görüntülerinden iki tanesini bırakıyorum sizlere cinsiyet tahminleriniz için.. Ben o nub teorisi filan hiç anlamadım çok baktım da, anlayanlarınız yorum yapabilir mi?
Eki Görüntüle 2846271 Eki Görüntüle 2846272
Bana da erkek gibi geldi cnmBu da resmimiz tahmin alabilirim
Bana regenesis mac yazdi, bir de coledan d3 3 damla.Kızlar 12. Haftadan sonra başladığınız yemi vitaminler de yine folik asit aynı miktarda var mı acaba birde Dr sizlere neler yazdı
Sabah ac karnina asla icmeyin bende iciyodum biraktim. Gece yatarken ac karna icip yatarsaniz hic birsey olmuyo oyle deneyin mideyi mahveder sabahKızlar bugünki yaşadıklarımı anlatamam. Folik asiti bırak bu ilacı kullan demişti doktor. 8.haftadan sonra çook rahat geçiyordu günlerim taa ki bugüne kadar aşağıdaki ilacı sabah aç karnına iç dedi içtim kahvaltı sofrasına oturur oturmaz istifar etmeye başladım haala midem kendine gelemedi sizce ne yapmayalım yarın tekrar ilacı içmekten korkuyorum ilacı veren doktora da ulaşmam devlette sanırım bu hafta yok
Eki Görüntüle 2846304
Ya hiç sormayın mahfoldum aç karnına istifra çook kötü sıkmaktan karnım ağrıyo artıkSabah ac karnina asla icmeyin bende iciyodum biraktim. Gece yatarken ac karna icip yatarsaniz hic birsey olmuyo oyle deneyin mideyi mahveder sabah
Sağol canim amin insAllahBana da erkek gibi geldi cnmsaglikla gelsin insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?