- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.921
Nasıl anlıyorsunuz kizlarErkeeeekkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl anlıyorsunuz kizlarErkeeeekkkkk
Erkek benceBu da resmimiz tahmin alabilirim
Çok ediyor insan hayırlı evlad olsunSaglıkla dogsunlar inşallah canım cinsiyet fark etmiyor ama insan artık merkta ediyor dimi :)
Valla nasıl anlıyonuz ya çıldırcamNasıl anlıyorsunuz kizlar
Nub teorisi ne göre özel bölge duzse kız yukarı bakıyorsa erkekValla nasıl anlıyonuz ya çıldırcam
Şu çıkıntı karşıya bakıyorsa kız yukarı doğruysa hafiften erkekk deniyorNasıl anlıyorsunuz kizlar
Amin hepimiz inşallah olmayanlarada rabbim bi mucize yaşatsınMaşallah allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım inşallah senin ilk cocuktu dımıÇok ediyor insan hayırlı evlad olsun
Evet illkAmin canım inşallah senin ilk cocuktu dımı
O çıkıntı kızdada mı var ne çıkıntısı ki oEki Görüntüle 2846176
Kızlar tam olarak bu ben kızımdayken bilmiyordum fakat geriye dönük ultrason goruntusune baktım gecen nub tutmus :)
Ne oldugunu bilmiyorım canım kızdaykı ile erkegın acısı farklı işteO çıkıntı kızdada mı var ne çıkıntısı ki o
Bende o çıkıntıyı erkek dedim hemen kuyruk sokumu o zamanNe oldugunu bilmiyorım canım kızdaykı ile erkegın acısı farklı işte
Bende o çıkıntıyı erkek dedim hemen kuyruk sokumu o zaman
Peritenologa neden gidiyorsun canımHepiniz erkek dediniz bakalim salı günü peritenologa gidecem görür ins gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olmasi önemli tabi ki
Kız ay ne guzel bende kız erkek yazıp duruyorumBen de tahmin alsam kız dedi doktor ama emin değil