- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #8.181
Kızlar ben bu gün 10+1 im ben gibi olup bebeği hisseden varmı acaba ben halen hissetmiyorum normal mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah gerçi diğerlerine göre en rahat hamileliğim umarım sonuna kadar devam ederBelki olmaz öyle yaa dur bakalım hemen cehenneme çevirme
Nasıl geçermiş acaba yada cinsiyetle alakası varmıymış belkide vucutta bi şey eksik ondan mı oluyor acabaDoktorum ona madeni tat diyor öyle tarif etti
Annem ve ananeme de olmuş hep erkek bebeklerde belki kızdır diye heveslenemiyorumAyy bendede var erkek bebegım doğru tespit olabilir
Merhaba ikiz gebelik konusunda hiç bilgim yok canım yanlış birşey söylemeyeyim..İnşallah bugün güzel haberler alırsınMerhaba , bende suan ikiz gebeyim gelişimleri durmuyor ama yavaş büyüyor iki haftada 5 günlük 7mm büyüdü keseler sizce saglıksız gebelikmidir yarın kontrole gidicem ama çok korkuyorum , sanırım kesesi böyle yavaş büyüyp sağlıkla doguran yok
3 çocuğum var hiç birini o kadar erken hissetmedim.Kızlar ben bu gün 10+1 im ben gibi olup bebeği hisseden varmı acaba ben halen hissetmiyorum normal mi acaba
3. Aydan sonra geçer demişti canım cinsiyet ile alakasını söylemedi hormonlardan dolayı oluyormuş ve çaresi yokmuş bende geçti çok şükür hiç gecmicek sanıyordum darısı başınıza insallah ilk başlarda ağzımda kötü tat kalıyor yazdığımda kim hatırlamıyorum iki oğlumda da yaşadım hatta doğuma kadar sürdü demişti kişiden kişiye değişiyor demek kiNasıl geçermiş acaba yada cinsiyetle alakası varmıymış belkide vucutta bi şey eksik ondan mı oluyor acaba
Hayırlısı olsun canım inşallahBizde az önce yaptık ilk defa denedim ,bıçak denk geldi Hayrlısı bakalım
Suyu az iciyor olabilir mısın?Bayanlar iyi akşamlar ya benim Bi kaç gündür tansiyonum düşüyor aslında midem bulandığı için çubuk kraker falan da yiyorum tuzlu yüksekse diye korkarak ölçtüm ama düşük çıktı neden oluyodur ki yaşayan var mı bu durumu
Canım çok erken hissetmek için dahaKızlar ben bu gün 10+1 im ben gibi olup bebeği hisseden varmı acaba ben halen hissetmiyorum normal mi acaba
Doğuma yakın geçti benim de 7 ayda falan valla bir an önce geçse yemek yemekten soğudum dicem de yalan yani bir hevesle yapıp bir hevesle yiyorum sorası hüsran3. Aydan sonra geçer demişti canım cinsiyet ile alakasını söylemedi hormonlardan dolayı oluyormuş ve çaresi yokmuş bende geçti çok şükür hiç gecmicek sanıyordum darısı başınıza insallah ilk başlarda ağzımda kötü tat kalıyor yazdığımda kim hatırlamıyorum iki oğlumda da yaşadım hatta doğuma kadar sürdü demişti kişiden kişiye değişiyor demek ki
Merhaba inşAllah çok teşekkür ederimMerhaba ikiz gebelik konusunda hiç bilgim yok canım yanlış birşey söylemeyeyim..İnşallah bugün güzel haberler alırsın
Herkese günaydın sağlıklı mutlu bir hafta olsun
benim tansiyonum sürekli düşük aptal gibi geziyorum ortalıkta. normal dediler banaBayanlar iyi akşamlar ya benim Bi kaç gündür tansiyonum düşüyor aslında midem bulandığı için çubuk kraker falan da yiyorum tuzlu yüksekse diye korkarak ölçtüm ama düşük çıktı neden oluyodur ki yaşayan var mı bu durumu
Bayaa uzun sürmüş sende umarım bu daha kısa sürer de hemen geçer haklısın ya yemeksiz olmuyor ki zaten insan rahatça zevkle yemek yemeği özlüyorDoğuma yakın geçti benim de 7 ayda falan valla bir an önce geçse yemek yemekten soğudum dicem de yalan yani bir hevesle yapıp bir hevesle yiyorum sorası hüsran
Amiiiin amin ya Rabbim evet bide hamileyken insanın canı herşey istiyor bundan faydalanan evin diğer bireyleriBayaa uzun sürmüş sende umarım bu daha kısa sürer de hemen geçer haklısın ya yemeksiz olmuyor ki zaten insan rahatça zevkle yemek yemeği özlüyor
Hayirli sonuçlar alırsınız ins. Unutmayın sagliksizsa zaten gelisimleri gebelik bir şekilde son buluyorMerhaba , bende suan ikiz gebeyim gelişimleri durmuyor ama yavaş büyüyor iki haftada 5 günlük 7mm büyüdü keseler sizce saglıksız gebelikmidir yarın kontrole gidicem ama çok korkuyorum , sanırım kesesi böyle yavaş büyüyp sağlıkla doguran yok
Daha çok cok erken ki....ben ilk gebeligimde kizimi 24.haftada hissetmiştim o kadar gecKızlar ben bu gün 10+1 im ben gibi olup bebeği hisseden varmı acaba ben halen hissetmiyorum normal mi acaba