- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Ben canımArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Ali BartuArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Kız olursa Eylül Lina düşünüyoruz daha doğrusu bunu ilk hamileliğimde düşünmüştük erkek olursa ilkte çok zor bulduk yine öyle olur aklımızda bişey yok çünkü. Nasip olur ogrenirsek yine düşünürüz kesin bişey yok yani bizde sende var mıArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
evet bizim belli
Erkek olursa Can
Kız olursa Mine yada İnci
Ali Bartu
Kız olursa Eylül Lina düşünüyoruz daha doğrusu bunu ilk hamileliğimde düşünmüştük erkek olursa ilkte çok zor bulduk yine öyle olur aklımızda bişey yok çünkü. Nasip olur ogrenirsek yine düşünürüz kesin bişey yok yani bizde sende var mı
Ben canım
Mustafa Adem
Meryem Amine
Canımm benim inşallahhİsmiyle yaşasın inşallah.. O minnoş hâllerini de görürürüz umarım
Kız olursa zeynep istiyoruz yanına da kısa bir isim düşünüyorum erkek olursa hic fikir yokArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Kız olursa zeynep istiyoruz yanına da kısa bir isim düşünüyorum erkek olursa hic fikir yok
Benim adım ZeynepKız olursa zeynep istiyoruz yanına da kısa bir isim düşünüyorum erkek olursa hic fikir yok
Kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyoruz bakalimArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?
Evinizde bir tane varmış yeter o zman zeynep ismini oğlum istiyor eşim bende düşünüyordum dedi annem konustuklarimizdan habersiz kız olursa zeynep koyun dedi dedim bu kadar istek varsa vardır bi hayırBenim adım Zeynep
Kızım olsa kesin Zeynep koyardım ama eşim diyor bana bi Zeynep yetiyor boşver
En yakın arkadaşım zeynep ela koydu ben 2. Ismini farklı düşünürüm artıkNedense ilk okuduğumda aklıma Zeynep Ela geldi
Kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyoruz bakalim
kız için eva, erkek için de bartu isimleri çok beğeniyoruzArkadaşlar isim belirleyenler var mı? Cinsiyeti belli olanlar veya belli olmasa da kız olsa şu erkek olsa şu diye önceden belirlemiş olanlar var mı?