- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Merhaba bende bugün öğrendim adetim 3gün geçti kanda 892 çıktı değer.Merhaba Kasım anneleri hepimize hayırlı olsun. Saglıcakla kucagımıza alırız bebişlerimizi inşallah. Ben daha bugun öğrendim daha çok yeni folik asit başlamak istiyorum. Doktorunuz hangi folik asiti verdi
Merhaba cumartesi benimde adet günümdü olmadım bugün test yaptım pozitifi görünce kan verdim 892çıktı hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla doğum yapalım inşallahSelam arkadaslar bende 14 subatta ogrendim hamileligimi adetime 5 gun kalabugun adet gunum. Insallah haftaya cuma dr randevum var kan vermedim hic sadece hamilelik testi yaptim bakalim insallah saglikla ilerler
Gozun aydin canim benim. Sagliklq ilerlesin ilk bebis miMerhaba cumartesi benimde adet günümdü olmadım bugün test yaptım pozitifi görünce kan verdim 892çıktı hamile olduğumu öğrendim hayırlısıyla doğum yapalım inşallah
Bana sordun sanırım canım 4 kasım:))Merhaba tahmini doğum tarihi ne zaman görünüyor
Teşekkür ederim yok ikinci çocuğum olacak inşallahGozun aydin canim benim. Sagliklq ilerlesin ilk bebis mi
Evet ama alıntı yapamamışım hayırlısıyla doğsun inşallahBana sordun sanırım canım 4 kasım:))
Sağol canım hepimize inş. Bat günün geçtimi acaba beta takibin nasıl?Evet ama alıntı yapamamışım hayırlısıyla doğsun inşallah
Yumurtlama gününü biliyormusun canım geç döllenme olmadıysa senınde belli olurMerhaba herkese maşallah nasıl bu kadar erken öğrendiniz hamileliğinizi? bende adet olmamayı bekliyorum belki burda yerimi alırım hayırlısı ile...
Yumurtlama 7 Şubat görünüyor SAT 26 Ocak BAT 21 Şubat ama gecikme olur mu bilemiyorumYumurtlama gününü biliyormusun canım geç döllenme olmadıysa senınde belli olur
E gecikmiş adetinYumurtlama 7 Şubat görünüyor SAT 26 Ocak BAT 21 Şubat ama gecikme olur mu bilemiyorum
Evet iki gün geçti ama gecikmeli olursa diye bekliyorum bir ay tam olmadı çünküE gecikmiş adetin
Ve geldim cok sukur :)) embryo transferi 13 subat 3.gun cift embriyo.. 9.gun pozitif b-hcg dun gece 67 cikti. Beklenen dogum 4 kasim...Yarin 2 embriyo transferim var, 2012 temmuzdan sonra buraya da katilmak nasip olur insallah :)) ikiz kasim annesi adayi olurum belkide
Maşallah sağlıkla inşallahVe geldim cok sukur :)) embryo transferi 13 subat 3.gun cift embriyo.. 9.gun pozitif b-hcg dun gece 67 cikti. Beklenen dogum 4 kasim...
Ikinci cocuk, ilki 8.5 yasinda)
Merhaba Herkese
Ay ne guzel benimde ikinci. Cok sukur bu duyguyu yasatan Rabbime.Teşekkür ederim yok ikinci çocuğum olacak inşallah
Ben yumurtlama takibi yapiyordum canim yumurtlamadan 9 gun sonra oylesine yaptigim erken gebelik testinde ogrendim. Darisi sana olsun insallahMerhaba herkese maşallah nasıl bu kadar erken öğrendiniz hamileliğinizi? bende adet olmamayı bekliyorum belki burda yerimi alırım hayırlısı ile...
Gozun aydin canim saglikla al kucagina insallah. Ilk bebek kadar heyecanli oluyor insan degil mi ikincide deVe geldim cok sukur :)) embryo transferi 13 subat 3.gun cift embriyo.. 9.gun pozitif b-hcg dun gece 67 cikti. Beklenen dogum 4 kasim...
Ikinci cocuk, ilki 8.5 yasinda)
Merhaba Herkese
Sağol canım inşallah bugünde olmazsa erken gebelik testi yaparım bende yarınBen yumurtlama takibi yapiyordum canim yumurtlamadan 9 gun sonra oylesine yaptigim erken gebelik testinde ogrendim. Darisi sana olsun insallah