2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba herkese. Benim de bir kızım var, 2017 kasım annesiydim ve bir de 2021 kasım annesi olacağım inşallah : ) beklenen doğum 3 kasım görünüyor.
Ne guzel denk gelmis iki bebek ikiside kasimda. Benim ilk ocak ikinci kasim. Babamizda bi araligi tutturamadik diyor kendisi aralik da dogmus diye 😆

Hadi hayirli haberler insallah🥰

Bayada bekletmis minik fasulye. Benim ilk bebegim cok bekletmisti ama ikinciyi ilk deneyelim dedigimiz ayda oldu cok saskiniz inanamiyoruz esimle :)
Ayy benimde olursa ikinci olucak ve bizde bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ilkte bizde beklemiştik iki düşük sonrasi 6ay bekleyip doktora gidince olmuştu. Hayırlısı artık

Merhaba herkese. Benim de bir kızım var, 2017 kasım annesiydim ve bir de 2021 kasım annesi olacağım inşallah : ) beklenen doğum 3 kasım görünüyor.
Merhaba beklenen doğum tarihimiz aynı. Ne güzel denk gelmiş aralarında 4 yaş olmuş olacak. Bende 2018 eylül annesiydim kizim var şimdi 2021 kasım annesi olucam kısmetse 3 yaş olacak aralarında

Ben daha kanda baktıramadım bu arada. Bat perşembe günü o günü bekliyorum kan testi için. Gebeliğimi iki gün arayla 2 defa idrar testi yaptım öyle öğrendim.

X