- 18 Şubat 2008
- 2.854
- 4.759
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Olmaz mi :)) 13 ay bekletti bizi bu yaramaz.. Allah saglikla devamini nasip eder insallahGozun aydin canim saglikla al kucagina insallah. Ilk bebek kadar heyecanli oluyor insan degil mi ikincide de
Hayırlı olsun arkadasım bende 2012 eylül annesiyim:)) 8.5 yaşında kızım.. bu seferde 4 kasım inş sağlıklaVe geldim cok sukur :)) embryo transferi 13 subat 3.gun cift embriyo.. 9.gun pozitif b-hcg dun gece 67 cikti. Beklenen dogum 4 kasim...
Ikinci cocuk, ilki 8.5 yasinda)
Merhaba Herkese
Gerçekten hepsinin tadı ayrıymış aşırı heyecanlı evde bayram havası sanki ilk bebekGozun aydin canim saglikla al kucagina insallah. Ilk bebek kadar heyecanli oluyor insan degil mi ikincide de
Kesinlikle şükürler olsun ilki kız benim sizin?Ay ne guzel benimde ikinci. Cok sukur bu duyguyu yasatan Rabbime.
Geçti canım cuma veya cumartesi olmam gerekiyordu ama olmadım 4 veya 5 gün geçti. Dün baktırdım kana onun dışında bir daha bakmayacam inşallah iki hafta sonra doktora giderim kadın doğumcumaSağol canım hepimize inş. Bat günün geçtimi acaba beta takibin nasıl?
Merhaba, inşallah sizde gelirsiniz kasım annelerine benim adetim geçti ve adet olmayı bekliyordum sürpriz oldu bizeMerhaba herkese maşallah nasıl bu kadar erken öğrendiniz hamileliğinizi? bende adet olmamayı bekliyorum belki burda yerimi alırım hayırlısı ile...
Maşallah sağlıkla gelsin. Benimde 27 gün üzerinden 2 gün gecikti ama belki bu defa 30 gün olur diye bekliyorum merkata ediyorum amaMerhaba, inşallah sizde gelirsiniz kasım annelerine benim adetim geçti ve adet olmayı bekliyordum sürpriz oldu bize
Hadi hayirli haberler insallahSağol canım inşallah bugünde olmazsa erken gebelik testi yaparım bende yarın
Bayada bekletmis minik fasulye. Benim ilk bebegim cok bekletmisti ama ikinciyi ilk deneyelim dedigimiz ayda oldu cok saskiniz inanamiyoruz esimle :)Olmaz mi :)) 13 ay bekletti bizi bu yaramaz.. Allah saglikla devamini nasip eder insallah
Esime hamileyim dedigimde ki tepkisi gozumun onunde sanki ilk defa bebek haberi aldi adamcagizGerçekten hepsinin tadı ayrıymış aşırı heyecanlı evde bayram havası sanki ilk bebek
Benim ilki erkek canim 2017 ocak da dogdu. Bakalim bu tavsan ne olacak ne zaman dogum tarihi hic bilmiyorum. Adetlerim asiri duzensiz oldugu icin tarih bilemiyorum. Cuma gunu dra gidecegim insallah orda ogrenirimKesinlikle şükürler olsun ilki kız benim sizin?
Ne guzel denk gelmis iki bebek ikiside kasimda. Benim ilk ocak ikinci kasim. Babamizda bi araligi tutturamadik diyor kendisi aralik da dogmus diyeMerhaba herkese. Benim de bir kızım var, 2017 kasım annesiydim ve bir de 2021 kasım annesi olacağım inşallah : ) beklenen doğum 3 kasım görünüyor.
Hadi hayirli haberler insallah
Ayy benimde olursa ikinci olucak ve bizde bu ay ilk defa korunmayı bıraktık ilkte bizde beklemiştik iki düşük sonrasi 6ay bekleyip doktora gidince olmuştu. Hayırlısı artıkBayada bekletmis minik fasulye. Benim ilk bebegim cok bekletmisti ama ikinciyi ilk deneyelim dedigimiz ayda oldu cok saskiniz inanamiyoruz esimle :)
İnşallah vardır diyelim ozaman. Bende bekledim baya adet olucam diye ama içimden bir ses yap test dedi sizde yapsanızaMaşallah sağlıkla gelsin. Benimde 27 gün üzerinden 2 gün gecikti ama belki bu defa 30 gün olur diye bekliyorum merkata ediyorum ama
Doktor tahmini birşey söyler ne güzel abisi 4 yaşında olmuş oldu maşallahBenim ilki erkek canim 2017 ocak da dogdu. Bakalim bu tavsan ne olacak ne zaman dogum tarihi hic bilmiyorum. Adetlerim asiri duzensiz oldugu icin tarih bilemiyorum. Cuma gunu dra gidecegim insallah orda ogrenirim
Merhaba beklenen doğum tarihimiz aynı. Ne güzel denk gelmiş aralarında 4 yaş olmuş olacak. Bende 2018 eylül annesiydim kizim var şimdi 2021 kasım annesi olucam kısmetse 3 yaş olacak aralarındaMerhaba herkese. Benim de bir kızım var, 2017 kasım annesiydim ve bir de 2021 kasım annesi olacağım inşallah : ) beklenen doğum 3 kasım görünüyor.
Bende test yapmak istiyorum da eşimi ikna edemedim zamanı gelince öğreniriz diyoBenim gibi sürpriz olarak
İnşallah vardır diyelim ozaman. Bende bekledim baya adet olucam diye ama içimden bir ses yap test dedi sizde yapsanıza
Bat günü gelmeden idrarda çıkıyor muBen daha kanda baktıramadım bu arada. Bat perşembe günü o günü bekliyorum kan testi için. Gebeliğimi iki gün arayla 2 defa idrar testi yaptım öyle öğrendim.