2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar, 5+0'ım bugün. vajina bölgesi ve kasık haricinde yumurtalıklarda ağrı yaşayan var mı? Dün kasıklarda batma ile ilgili soru sormuştum normal demişlerdi. Bugün sağ yumurtalıklarımda ağrı var. Yumurtalık ağrısı da normal mi?

Arkadaşlar, 5+0'ım bugün. vajina bölgesi ve kasık haricinde yumurtalıklarda ağrı yaşayan var mı? Dün kasıklarda batma ile ilgili soru sormuştum normal demişlerdi. Bugün sağ yumurtalıklarımda ağrı var. Yumurtalık ağrısı da normal mi?
Evet normal 🤗 kanama olmadıkça panik yok

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Adetim bir hafta gecikmeyle beta baktırdım 12.688 çıktı çok yüksek değil mi bir sorun mu var korktum. Sat 29 ocaktı hafta içi kadın doğuma gideceğim.ilk hamileliğim olduğu için anlam veremedim

Son düzenleme:
Selam kızlar.Bugun alttan baktı kese gözüktü. Dün betahcg 3600 dü. 3 hafta sonra gidicem ve stres yapmıcam artık bu bir hafta cok stresliydi.
Sat 1 şubattı. 4+5 zannediyodım 4+3 cıktı. Artık hayurlısı

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. Adetim bir hafta gecikmeyle beta baktırdım 12.688 çıktı çok yüksek değil mi bir sorun mu var korktum. Sat 29 ocaktı hafta içi kadın doğuma gideceğim.ilk hamileliğim olduğu için anlam veremedim
Hakket niye o kadar cok?ailende ikiz var mi?

Forumda bebeyini kaybedenleri okudum,cok uzuldum,korkdum.yatiyordum bi wc ye gideyim dedim.benimde kanama baslamiş malesev

Kac gundur fitili koyup uzaniyordum,1-2 saatden sonra donumda yeşilimtil akinti oluyordu.ama henuz kalbini duymadigimiz icin,sık sık gitmemek adina 9 una randevu aldiydim.bu gunde kanamam oldu.o yuzden her renk bence onemli ve hafife alinmamali

Benimde bugun kahverengi (acik kahve) kanama gibi oldu. Peceteye silince geliyor. Biraz da panik oldum umarim hersey yolundadir. Doktorum corasprini kesti yataktan kalkmak yok dedi.

Herhangi bir ağrı sızı oldu mu? Benim de çok hafif kanama oldu ama devamı yok. Doktorum pzt gel dedi
Agrim hic gitmediki,cif cizgiyi gorduyumden ara sira sanki adet olacak gibiyim,dojtor normal dedi.ben histereskopi olduydum,polip vardi onu alar iken cizikler attiydi doktor,cocuk tutuna bilsin diye.2 sene oldu ama her ay o ciziklerin yerini hissediyordum

X