• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Adet belirtisilerş oldu hep hatta 8. Gün ağladım ben adet olcam diye ama olmayan da çok var. 10.günse Bi gidin kan testi yaptırın inşallah
12 günü bekliyim diyorum canım😊bu kadar sabrettim ,hayal kırıklığına ugramıyım diyorum,işin enteresan tarafı bende adet belirtisi de yok,ilk günler hafif kasık batmalarim olmuştu,birde progestan iğne sonrası onla alakalı mıdır bilmem hafif goguslerimde şişkinlik var o kadar🤷neyse artık 2 gün sonra çıkacak ,bizde sizin gibi hayırlı haberler alırız inşallah 😊

Kızlar kan verdim malesef negatifi gördüm adetim henüz gelmedi ama.belliki sökülmeye çalışıyor o gelen hafif hafif adetin sökülmesine haberci imiş. İnşallah bundan sonraki süreç bizim için yüzümüzü güldürür. Sabırla bekleyeceğim 🤲🏼

Merhaba kızlar bizde Adana başkentte yaptırdık tüp bebek 2. Denememiz 1 haziranda transfer yapıldı 11 Haziran test günüydü beta hcg 42.42 çıktı bu değer nasıl düşük mü pazartesi tekrar kan vereceğim ama meraktan duramadım

Merhaba kızlar bizde Adana başkentte yaptırdık tüp bebek 2. Denememiz 1 haziranda transfer yapıldı 11 Haziran test günüydü beta hcg 42.42 çıktı bu değer nasıl düşük mü pazartesi tekrar kan vereceğim ama meraktan duramadım
Çıkan değer önemli değil diye biliyorum ben 2 güne bir artışı önemli galiba. 😊 Hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Merhabalar hayırlı olsun sonucunuz inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏼 başkentte hangi doktora gittiniz

Çıkan değer önemli değil diye biliyorum ben 2 güne bir artışı önemli galiba. 😊 Hayırlı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sağlıkla tamamlanır burada çok dış gebelik yazısı okudum korkuyorum açıkçası sevinemedim bile 😖

Merhabalar hayırlı olsun sonucunuz inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏼 başkentte hangi doktora gittiniz
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin . Ama sevinemedim daha çok korkuyorum. Prof Dr Esra Bulgan Kılıçdağ çok sevdim kendisini çok ilgililer özelden daha çok hemde 🤗

Ben de hiç bişey hissetmedim ama inşallah hamileyim herkesin aynı olacak diye bi kural yokmuş onu öğrendim bende çok belirti aradım kendimde ama sonradan farkediyorum varmış 😁 ben bi kasık ağrısı bel ağrısı falan onlara baktım belirti olarak hiç sıkmayın canınızı İnşallah güzel hayırlı haberlerinizi duyarız ,❤️
Canım bide iki gündür sarı renkte akıntım oluyor normalmi bu

Merhaba hanımlar yarın benimde transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirim 🥰 bide trasnfer günü nelere dikkat ettiniz ilk günü nasıl geçirdiniz evde uzandiniz mi yoksa ayak uzatarak mi vakit geçirdiniz tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak 🤗🤭

P Pull B Beklededi Merhaba , ben de sizin gibi 2 Haziranda transfer oldum, 5. gun embryosuydu. ilk kan testimi transferden sonra 9.gun verdim, cok sukur 181 cikti. Doktor 4 gun sonra tekrarlamami istedi. Yani sali tekrar gidicem. daha once dusuk yaptigim icin kaygili bekliyorum..siz tekrarladiniz mi testlerinizi?

Merhaba hanımlar yarın benimde transferim var ins sizlerden dua bekliyorum benim için dua ederseniz çok sevinirim 🥰 bide trasnfer günü nelere dikkat ettiniz ilk günü nasıl geçirdiniz evde uzandiniz mi yoksa ayak uzatarak mi vakit geçirdiniz tecrubelerinize ihtiyacım var acemi aday olarak 🤗🤭

Insallah guzel haberler alirsin canim.

Ben ilk 2 transferimde hep yattim, ikisi de negatifiti, 3. de ve 4.de normal hayatima dondum. Zaten calistigim icin vaktim de yoktu yatacak. Son iki transferim pozitif oldu. Benim 5.gun transferleri oldu ve ilkinde 4.gun pembe bi leke geldi ikincisinde 3.gun belim cok agridi. Bel agrisindan 2 gun sonra, lekeden bir gun sonra (ikisinde de transferden 5 gun sonra) erken gebelik testinde iki transferde pozitif sonucu gormustum. O yuzden benim icin transferden sonra 3. ve 4. gun hep dikkat edilecek gunler gibi geliyor. Tabi bunyeden bunyeye fark var....insallah saglicakla gelir bebegin

Son düzenleme:
Ben de aynen bunları merak ediyorum cevap verenler beni de ekleyin ccye lütfen 🤭 yarın transfer olacağım için izin aldım işten ama salı calisicam sizden bende öneri fikir bekliyorum 🙏

Pozitifi gören arkadaşlarım öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah 💐 arkadaşlar hiç belirtiniz oldu mu bu dönemde,benim test günüm de salı yani bugün transferimin 10. Günü ama pek bir belirtim yok,bir progestan iğnenin etkileri var sanırım🤷..siz de oldu mu hiç belirti?
Benimde test günüm çarşamba. 5. Gün embriyosu transfer oldum. İlk iki gün sol kasıkta ince bir şekilde iğne batması oldu şuan hiç bir belirtim yok. Göğüslerim hassas ama bence o direk ilaçların etkisi, çünkü diğet ilaç saatim yaklaştığında hafiflemiş oluyor ağrı ama ilaçları içince yine başlıyor . Yani belirti diye birşey yok sanırım:)

Back
X