• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar çok kötüyüm.. bugün embriyolarımın 5. Günüydü ancak sadece bir tanesi blastokist olmuş malesef diğerleri olmamış o nedenle 6. Günü beklemeye karar vermişler.Haberi aldığımdan beri dünyam karardı, içim paramparça elimde olsa gidip embriyoların başında bekleyip yoğun bakımdaki bir hasta gibi onlarla konuşup başlarında ağlayabilriim.

6. Güne blastokist olmayı başaran embriyolarınız oldu mu? 6. Gün blastokist olmayı başarırsa gelişim yavaş olduğundan bu durum tutunma ihtimalini düşürür mü?

Tek embriyo yetmiyor mu demeyin çünkü oluşan embriyolar genetik teste gidecek ve oradan da geçmesi gerektiği için sayı çok önemli bizim için.
Hiç öyle düşünmeyin benim kalitesi güya çok çok iyi kalitedeki embriyom tutmadı ilkinde😔 Hatta size şöyle bir canlı örnek vereyim çok kalitesiz 3.gün embriyosu olan tanıdığımızın doktoru bunın tutma şansı yok dedi bir kere daha deneyelim dedim. Abla ısrarla olsun buraya kadar geldik deneyelim dedi ve şuan da 2 yaşında topaç gibi bir bebeği var. Rabbim nasip etti. Yani 3.gün embriyosunun tutması ve benim gibi kalitesi iyi olup tutmayan örnek var. Canını sıkma eğer o sana tutunacaksa 3.gün 6 gün demez sana yapışır. İnşallah gönlümüzdeki nasip olur 🙏

Kızlar merhaba benim de 2 haziranda transferim gerçekleşti. Tek embriyo 5.gün embriyosu. Bugün 8. Günüm adet günümle test günüm aynı yani cumartesi gün ve aşırı derecede kasık ağrım var bugün adet öncesi olurdu genelde üzüldük tabi şuan

Ben elime 1 şişe suyu alıodum. Hapı da hızlıca ağzıma atıp çok evirip çevirmeden ağzımda çok fazla bi yere değmemesini sağlayarak bol suyla yutmaya çalışıodum🤣🤣 tam bir cebelleşme🤣
Ya bende aynı yapıyorum ama illa değiyor bu nasıl bir şey saatlerce kalıyor ağızda 🤮

Kızlar merhaba dün opu işlemim oldu. Karın bölgem de cok ağrım var lekelenme şeklinde kanamalarımda devam ediyor sizin hemen geçmişmiydi. Hala daha anestezi etkisindeyim halisizm hareket etmeye mecalim yok resmen
Hayırlı olsun canım benim ağrın olması kanamam olması hepsi çok normal kendini tam olarak ancak 1 hafta sonra toparlayabilirsin o yüzden endişe etme dinlenme imkanım varsa bol bol dinlen geçer hepsi çok geçmiş olsun 🥰😇

Kızlar merhaba benim de 2 haziranda transferim gerçekleşti. Tek embriyo 5.gün embriyosu. Bugün 8. Günüm adet günümle test günüm aynı yani cumartesi gün ve aşırı derecede kasık ağrım var bugün adet öncesi olurdu genelde üzüldük tabi şuan
Üzülmeyin erkenden moral bozukluğu iyi bir şey değil benim 1 kızım var dogal yolla oldu ve hamileliğim de adet dönemlerim de kasik ağrım olurdu. Hemen moral bozmak olmaz

Canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hep aynı diyorlar o yuzden endişe edip üzülmene hiç gerek yok sen stres yapmadan test günü nu bekle ins guzel haberler alırsın 🥰🤗

Kızlar çok kötüyüm.. bugün embriyolarımın 5. Günüydü ancak sadece bir tanesi blastokist olmuş malesef diğerleri olmamış o nedenle 6. Günü beklemeye karar vermişler.Haberi aldığımdan beri dünyam karardı, içim paramparça elimde olsa gidip embriyoların başında bekleyip yoğun bakımdaki bir hasta gibi onlarla konuşup başlarında ağlayabilriim.

6. Güne blastokist olmayı başaran embriyolarınız oldu mu? 6. Gün blastokist olmayı başarırsa gelişim yavaş olduğundan bu durum tutunma ihtimalini düşürür mü?

Tek embriyo yetmiyor mu demeyin çünkü oluşan embriyolar genetik teste gidecek ve oradan da geçmesi gerektiği için sayı çok önemli bizim için.
Bence embriyo kalitelerine çok takılmamak gerekiyor bir çok makale okudum hep aynı şeyi söylüyor drlar

Benimde transferim 2 hazirandı. Ve olmam gereken adet günüm geçti bile ama hiç bir belirtim yok belirti sanıyorum ağrılarım oluyor sonra geçiyo ağrılar belirti de olabilir test yaptırmadan üzülüp varsa bebeğinizi de etkilemeyin bence

Kızlar merhaba dün opu işlemim oldu. Karın bölgem de cok ağrım var lekelenme şeklinde kanamalarımda devam ediyor sizin hemen geçmişmiydi. Hala daha anestezi etkisindeyim halisizm hareket etmeye mecalim yok resmen
Bende böyle olmadı hiç 2 kere opu oldum hemen normale döndüm adetim de 6 gün sonra değil normal dongumde geldi. Her insan da farklı etki olabilir tabii

Benim de aynı şekilde canım testim ayın 15 inde,bende de bir göğüs şişmesi var ama o da dikkat ediyorum progestan iğne sonrası oluyor,onun zaten yan etkilerinde göğüs hassasiyeti şişkinliği var..yani yaşadığımız belirti sandığımız şeyler progestan etkisi de olabilir diyorum,şuan için çok da belirti aramaya gerek yok sanırım..hakkımızda hayırlısı olsun, güzel haberler alalım inşallah🤲
İnşallah canım, ne kadar zormuş test gününü beklemek

üzülme benim de öyle oldu 5.güne bir tane kaldı 6.gün dondurdular bir tane var malesef inşallah bir tane ile mutlu sonucu görürüz

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun cnm. Evet o ağrılar 2 3 gün sürüyor. güzelce dinlen. İnşallah güzel sonuçlar da alırsın. Kaç yumurta toplandı cnm?
10 toplandı bugün aradılar 3ü olgunmuş döllenmişler bakalım kaç kalcak kalıcakmı😅

Hayırlı olsun canım benim ağrın olması kanamam olması hepsi çok normal kendini tam olarak ancak 1 hafta sonra toparlayabilirsin o yüzden endişe etme dinlenme imkanım varsa bol bol dinlen geçer hepsi çok geçmiş olsun 🥰😇
Teşekkür ederimm valla çalışmaya başladım bugün dinlenme imkanında yok 🥺 sizlerede cok geçmiş olsun hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah 🥰

Back
X