- 21 Şubat 2019
- 116
- 157
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #1.701
Hiç öyle düşünmeyin benim kalitesi güya çok çok iyi kalitedeki embriyom tutmadı ilkindeKızlar çok kötüyüm.. bugün embriyolarımın 5. Günüydü ancak sadece bir tanesi blastokist olmuş malesef diğerleri olmamış o nedenle 6. Günü beklemeye karar vermişler.Haberi aldığımdan beri dünyam karardı, içim paramparça elimde olsa gidip embriyoların başında bekleyip yoğun bakımdaki bir hasta gibi onlarla konuşup başlarında ağlayabilriim.
6. Güne blastokist olmayı başaran embriyolarınız oldu mu? 6. Gün blastokist olmayı başarırsa gelişim yavaş olduğundan bu durum tutunma ihtimalini düşürür mü?
Tek embriyo yetmiyor mu demeyin çünkü oluşan embriyolar genetik teste gidecek ve oradan da geçmesi gerektiği için sayı çok önemli bizim için.

