- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #1.661
Aminn canim aminn elden bisi gelmiyor inslalah sizinkiler tutar bakalim bende regli oldugim gibi gidicem doktora hayirlsi artikDemek ki hayırlısı böyleymiş canım benim. Rabbim herşeyin hayırlısını bilir. Vardır bir hikmet. İnsan üzülüyor tabi ama hayırlı vakitte olması herşeyden önemli. Rabbim bilir, biz bilmeyiz. İnşallaah tez vakitte nasip etsin inşallaah sana da isteyen herkese de.
Az kalmış sayılır canım senin içinde hayirlisiyla güzel sonuçlar alırsın ins sende bizimle paylaş mutlakaEvet pazartesi normalde ama eşim o gün çalıştığı için pazar akşamüstü gibi yaptırmaya karar verdim yanımda olsun diye heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Transfer olacakken catlatma iğnesi mi vuruluyor. Bana vermedi Dr
Canım valla dr bana niye verdi bilmiyorum ne etkisi var açıkçası emin değilim bide hepsini vurmalı istemedi 3/1oraninda vur dedi ama işte dediği saatte vuramadım ins sorun çıkmazBen de pzt olucam transfer aynı ilerliycez nasipseBana 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edilecek. Sizin kaç adet olacak bir de kaçıncı gün embriyoları
Zor olmazmi canım benim nelerle uğraşıp göğüs geriyoruz maddi manevi sorunlar ayrı ayrı ama allahımin bildiğini bizler bilemiyoruz dilerim fazla uzatmadan hayirlisiyla hepimize evlat versin bu günlerin hepsi geride kalsın ınşAminn canim allahim hepimizinkini kolaylastirsin insallah gercektem cok zor isler rabbim kim istiyorsa tez vakitte versin insallahhh
Hayırlısı olsun hepimiz için benim doğal yolla olan bir kızım var bu ilk tüp denemem dondurulmuş 5. Gün embriyom var 2 adet transfer edilecekben de pzartesi olacağım mama. Takipte kalalım grubu. Burdan konuşuruz. benım yaş 31 3.gün çift emb - 2.denemem- İzmir- Sebepsiz inf-
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demişlerCanım valla dr bana niye verdi bilmiyorum ne etkisi var açıkçası emin değilim bide hepsini vurmalı istemedi 3/1oraninda vur dedi ama işte dediği saatte vuramadım ins sorun çıkmazayyy ne güzel sende pazartesi olacaksın haberleşiriz süreçleri birlikte benim 5. Gün embriyosu 2 tane dedi dr ama kesinlik yok bakacağız senin kaç günlük canım
Amin canım inşallah hepimize verecek Rabbim vakti zamanı gelince sen kalbini ferah tutmaya çalış biraz dinlen sonra tekrar başlarsınValla allah biliyo ya hevesim kalmadi asiri uzuldum ama tabiki vardir rabbimin bir bildigi insallah nasip eder hepimize
Benim de 16 haziran test günüm.16 haziran test günüm ama hiçbirşey hissetmiyorum belirti yok bakalım hayırlısı ay Sonu şehir de değiştireceğim
Benim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestimBenim de 16 haziran test günüm.Bende de hiçbir belirti yok. Hayırlısı olsun hakkımızda
Hayır canım ümidi kesmemelisin. Ben de panik oldum. Hiç mi belirti olmaz diye ama okudukça rahatladım. (Ama ara ara duygu değişimi oluyor takıyorum yineBenim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestim
Benim önceden 1 tane doğal yolla gebeliğim var hep onunla kıyaslıyorum belirtileri ondan belki bu sorunu daha çok yaşıyorum. Ama onlar ikizdi belki belirtileri o yüzden aşırı fazla yaşamıştım.Bilmiyorum yaa gün geçmiyor sankiHayır canım ümidi kesmemelisin. Ben de panik oldum. Hiç mi belirti olmaz diye ama okudukça rahatladım. (Ama ara ara duygu değişimi oluyor takıyorum yine) Belirtiler ilaç etkisi de olabilir. Normal yolla olsaydı belirti beklemeyecektik mesela. Sadece adet gecikince anlayabilirdik. Biz şuan hamiş olmayı beklediğimiz için böyleyiz. Belirti de belirti diye tutturuyoruz. Bebişine de kendine de güven stresten uzak durun. Çok az kaldı. Yapabiliriz.
Aynen zaman geçmiyor bence de. Biraz daha sabır az kaldıBenim önceden 1 tane doğal yolla gebeliğim var hep onunla kıyaslıyorum belirtileri ondan belki bu sorunu daha çok yaşıyorum. Ama onlar ikizdi belki belirtileri o yüzden aşırı fazla yaşamıştım.Bilmiyorum yaa gün geçmiyor sanki
Evet az kaldı ama geçmiyor günler inşallah hayırlısıyla görürüz de pozitifi rüyalarımda her geceAz kalmış sayılır canım senin içinde hayirlisiyla güzel sonuçlar alırsın ins sende bizimle paylaş mutlaka
Benim de 16 haziran test günüm.Bende de hiçbir belirti yok. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yaa benim de transferden sonra 5. Günüm bugün. Regl olcakmışım gibi ağrım var bi tek. Genellikle geceleri ya da sabahları oluyo. Gün içinde başka bişey yok. Tutmadı mı acaba diyorum.Benim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestim
Bende de sadece göğüs ağrısı var. Olumsuz düşünmeyelim. Günümüzü beklemekten başka çare yok zatenYaa benim de transferden sonra 5. Günüm bugün. Regl olcakmışım gibi ağrım var bi tek. Genellikle geceleri ya da sabahları oluyo. Gün içinde başka bişey yok. Tutmadı mı acaba diyorum.
Bakalim regli olunca gel dedi doktorda bu artik 4. Olucak acaba hemen ilk reglide bastatir mi onu bilemiyorumAmin canım inşallah hepimize verecek Rabbim vakti zamanı gelince sen kalbini ferah tutmaya çalış biraz dinlen sonra tekrar başlarsın
Hayırlısı neyse o olsun artık ne diyelim. Hemen gelsin vakitte en azından sonucu bilelimBende de sadece göğüs ağrısı var. Olumsuz düşünmeyelim. Günümüzü beklemekten başka çare yok zaten
Ben de bazen çok umutsuzluğa düşüyorum ama zaman belkide bizim belirlediğimiz zaman olmayacak her canlının bir kısmeti var şu hayatta ne biliyoruz bu durumun hayatındaki en kötü şey olduğunu öyle bir zamanda olacak ki sen belkide keyifle yaşayacaksın herşeyi hiç sıkma canını hayatta insanlarla nelerle uğraşıyor sevdiklerini kaybediyor bu dert bile değil çözümsüz de değil.Aminn canim aminn elden bisi gelmiyor inslalah sizinkiler tutar bakalim bende regli oldugim gibi gidicem doktora hayirlsi artik
Galiba canım verdiğine gore umarım yanlış vurmam sorun olmaz der drHer yiğidin yoğurt yiyişi farklı demişlerSenin Drun da vardır bildiği yalnız dün vurdurdugum progestan iğne hala ağrıyor o nolacak yaaa benim de 2 adet 5.gun embriyom var donrulmus 2si transfer edilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?