• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bana buz aküsü ile verdiler ve buzdolabı sebzelinde muhafaza etmem lazımmış . Bence kullanmayın aldığınız eczaneye götürüp sorun .
Doktoruma hemşireye herkese sordum Bi sıkıntı olmaz dedi hepsi galiba gramajıyla alakalı bişeymiş bana hastaneden verdiler o iğneyi onlarda dışarda muhafaza ediyorlarmış. Vurcam artık 😊

Yaaa vuruldum iğneyi korkudan 10dk oyaladim hemşireyi 🙈 sagolsun çok iyi insandı uğraştı benimle. Dediğine göre ilk başlarda değilde sonradan çıkıyormuş acısı. Yağlı bir ilaç olduğundan zamanla birikime ve morarma yapıyormuş. iğne olduktan sonra en az 2dk yat kalkma dedi. Eve geldikten sonra kalçam ağrımaya başladı 🙄
Allah kolaylık versin iyi ki benim kalçadan değil 🥺

Galiba canım verdiğine gore umarım yanlış vurmam sorun olmaz der dr 😁 ben ona bu akşam başlayacağım kalçadan olana herkes acıtıyor diyor umarım çok kasmam bende 🤭😇 hayirlisiyla güzel haberler veririz canin benim birbirimize 🥰
İğne vurulurken acımıyor bu arada ben de korkudan çok yordum hemşireyi 1saat sonra falan ağrısı başladı bende bu gün hala ağrıyor 🙄

Yaaa vuruldum iğneyi korkudan 10dk oyaladim hemşireyi 🙈 sagolsun çok iyi insandı uğraştı benimle. Dediğine göre ilk başlarda değilde sonradan çıkıyormuş acısı. Yağlı bir ilaç olduğundan zamanla birikime ve morarma yapıyormuş. iğne olduktan sonra en az 2dk yat kalkma dedi. Eve geldikten sonra kalçam ağrımaya başladı 🙄
Kalçanın üstüne yatamiyorsun. Bacağını kaldıramıyorsun. Arabaya binerken bacak kaldıracağın zaman zorlaniyorsun 🤣

Kızlar merhaba dün opu işlemim oldu. Karın bölgem de cok ağrım var lekelenme şeklinde kanamalarımda devam ediyor sizin hemen geçmişmiydi. Hala daha anestezi etkisindeyim halisizm hareket etmeye mecalim yok resmen

Kızlar merhaba dün opu işlemim oldu. Karın bölgem de cok ağrım var lekelenme şeklinde kanamalarımda devam ediyor sizin hemen geçmişmiydi. Hala daha anestezi etkisindeyim halisizm hareket etmeye mecalim yok resmen
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun cnm. Evet o ağrılar 2 3 gün sürüyor. güzelce dinlen. İnşallah güzel sonuçlar da alırsın. Kaç yumurta toplandı cnm?

Merhaba hanımlar, regli dönemimin 20.günümdeyim transferim salı günü olacak.. Yani 25.gününe denk gelecek iki gündür de kasığım da karnımda belimde ara ara ağrı gibi sızı oluyor. Başına böyle bşy gelen var mı acaba 😔Korkuyorum regli olucam diye 😔

Kızlar çok kötüyüm.. bugün embriyolarımın 5. Günüydü ancak sadece bir tanesi blastokist olmuş malesef diğerleri olmamış o nedenle 6. Günü beklemeye karar vermişler.Haberi aldığımdan beri dünyam karardı, içim paramparça elimde olsa gidip embriyoların başında bekleyip yoğun bakımdaki bir hasta gibi onlarla konuşup başlarında ağlayabilriim.

6. Güne blastokist olmayı başaran embriyolarınız oldu mu? 6. Gün blastokist olmayı başarırsa gelişim yavaş olduğundan bu durum tutunma ihtimalini düşürür mü?

Tek embriyo yetmiyor mu demeyin çünkü oluşan embriyolar genetik teste gidecek ve oradan da geçmesi gerektiği için sayı çok önemli bizim için.

Son düzenleme:
Benim de 15i ama bende de hiç bir şey yok gerçekten bugün canım çok sıkkın uyandım. Göğüslerimdeki sızı gerginlik bile baya azaldı artık.Ciddi ciddi ümidi kestim
Benim de aynı şekilde canım testim ayın 15 inde,bende de bir göğüs şişmesi var ama o da dikkat ediyorum progestan iğne sonrası oluyor,onun zaten yan etkilerinde göğüs hassasiyeti şişkinliği var..yani yaşadığımız belirti sandığımız şeyler progestan etkisi de olabilir diyorum,şuan için çok da belirti aramaya gerek yok sanırım..hakkımızda hayırlısı olsun, güzel haberler alalım inşallah🤲

Back
X